EZS 25.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 e tam. przecież to zwykłe szkiełka z większą domieszką ołowiu. to samo, co kryształowe wazony itd. Mam po babci przedwojenną zastawę, błyszczy jeszcze piękniej! Też ma ołów, to nie jest nawet ich wynalazek. A że wypromowali sobie firmę, to teraz sprzedają nawet łóżka (design!!!). Co tu porównywać z brylantami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 25.02.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Oczywiście! Ale dla wielu takie szkiełko to "prawdziwy" Svarowski, a nie jakiś tam brylant "no name". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.02.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Hhhhmmm Ja tam jednak wolę brylanty Mogą być no name Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.02.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ufff na szczescie koty sa z jakiegos pseudo marmuru (twardego jak cholera*) i z cala pewnoscia zaden robal sie tam nie wkrecil * zapomnialam dopisac ze sa tez upiornie ciezkie (naprawde doceniam samozaparcie darczyńcy ktory dygował to w bagazu ) teraz pomyslalam ze mogą sie ew. swietnie nadawac jako bron zaczepna lub/i do samoobrony a oto zdjęcie "kotecka" (co sama mam cierpiec? ps. w naturze duuuzo bj sie blyszczy) http://images34.fotosik.pl/157/64286d14af5a7b35m.jpg a to niezbity dowod ze "kotecek" pochodzi z egiptu http://images27.fotosik.pl/165/cc5827137192b4cbm.jpg wlasciwie im dluzej sie na nie patrze tym mi sie bj. podobaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.02.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Powiem Ci szczerze "Zieloneczko" Ładniejszy Twój tyłek i stringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.02.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Tak wygląda w robaczkach "made in china"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.02.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Tak wygląda w robaczkach "made in china"?? tego - przyznaje sie bez bicia - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ...Wiec udajemy ze nie ma miejsca. musze wymyslic awaryjny plan bo w domu j u z bedzie m i e j s c e i co w tedy? Upozoruj włamanie i kradzież dzieła sztuki ludowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 26.02.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Nie wiem, czy widzieliście (ja dopiero ostatnio) np w Liroy M śliczne "żywe obrazy" np prawie prawdziwy wodospad, ale są i inne wszystko podświetlone, odlot - mówię Wam cudowne są! i zawsze kilka zafascynowanych osób przy nich stoi... a znajomi nam grozili, ze jak podpadniemy, to dostaniemy cos takiego w prezencie slubnym. Udało sie ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 26.02.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Nie wiem, czy widzieliście (ja dopiero ostatnio) np w Liroy M śliczne "żywe obrazy" np prawie prawdziwy wodospad, ale są i inne wszystko podświetlone, odlot - mówię Wam cudowne są! i zawsze kilka zafascynowanych osób przy nich stoi... Sam stanąłem przy "tym czymś" z otwartą paszczą. O mało nie zapomniałem oddychać. Skórzane obrazy tryśnięte złotolem, to przy tym pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.02.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 a ja kiedyś widziałam obraz Chrystusa w koronie cierniowej mrugającego oczami padłam na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 a ja kiedyś widziałam obraz Chrystusa w koronie cierniowej mrugającego oczami padłam na kolana I słusznie - szacunek się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.02.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 )a ja kiedyś widziałam obraz Chrystusa w koronie cierniowej mrugającego oczami padłam na kolana To ja pamietam ze moja babcia miala taka figurke matki boskiej (nie wiem czy nie z jezuskiem na reku ) ktora ...w ciemnosciach swiecila upiornym (sino-niebieskawym) swiatłem.... * swiecila sama z siebie bo to nie byla lamka tylko chyba taki prototyp lampy solarnej (kumulowala swiatlo za dnia i "oddawala" noca) az ksiazke mozna bylo czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.02.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Eeee.. te z odkręcaną głową lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.02.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 markdottir napisał "znajomi nam grozili, ze jak podpadniemy, to dostaniemy cos takiego w prezencie slubnym. Udało sie ;o)" Znaczy co? Macie w salonie, czy nie podpadliście Jezus z oczami mnie powalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 a ja kiedyś widziałam obraz Chrystusa w koronie cierniowej mrugającego oczami padłam na kolana Myślę, że taki właśnie był zamysł twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 * swiecila sama z siebie bo to nie byla lamka tylko chyba taki prototyp lampy solarnej (kumulowala swiatlo za dnia i "oddawala" noca) az ksiazke mozna bylo czytac Fosforencja. Na tej zasadzie działają na przykład wskazówki w zegarku. W dzień się naświetlają a są z materiału który jak związki fosforu jeszcze długo świeci w ciemnościach. Tak się robi np. tabliczki z napisem EXIT, które musza być widoczne nawet w sytuacji awaryjnej. OK przepraszam za OT. Moja belferska natura się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 a ja kiedyś widziałam obraz Chrystusa w koronie cierniowej mrugającego oczami padłam na kolana gdyby taki powieslili przed kościołem pewnie by go zalała lawina nawróconych dusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Słucajcie, a ja niedawno dostałam.... bociana, takiego do ogrodu Co z nim zrobić? Wywalenie nie wchodzi w grę. Powiedzieć że odleciał? W sumie też nie bardzo, bo ma takie 3 szpile do przytwierdzania go do podłoża.... Ukryłabym go w krzakach, ale nie mam krzaków jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Słucajcie, a ja niedawno dostałam.... bociana, takiego do ogrodu Co z nim zrobić? Wywalenie nie wchodzi w grę. Powiedzieć że odleciał? W sumie też nie bardzo, bo ma takie 3 szpile do przytwierdzania go do podłoża.... Ukryłabym go w krzakach, ale nie mam krzaków jeszcze ...Wiec udajemy ze nie ma miejsca. musze wymyslic awaryjny plan bo w domu j u z bedzie m i e j s c e i co w tedy? Upozoruj włamanie i kradzież dzieła sztuki ludowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts