Anyżek35 18.02.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 To w tym samym domu. Cały jest szczytem szczytów...Ta kuchnia i te czarne meble w pokoju...boazeria w przedpokoju i kolumny w salonie...ygggh.. Kto da 345 tysiaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.02.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 na jednym zdjęciu w salonie kula dyskotekowa? kurcze może meble są w cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 18.02.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 http://img.joemonster.org//mg/albums/new/150113/jaki_kraj_taka_bazylika.jpg Czy takie kompaktowe świątynie są w wersji mobilnej do stawiania przed marketami w niedziele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 18.02.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Przeglądałem wczoraj ogłoszenia - domy na sprzedaż - w mojej okolicy: http://otodom.pl/dom-brzesc-kujawski-150m2-5-pokoi-345000-pln-id34891905.html http://img02-otodom.sogastatic.pl/full/34891905_5.jpg Oj bardzo brzydko nabijać się z cudzej własności. Gdybym była właścicielką to bym natychmiast poprosiła administratora o usunięcie postu bo negatywne komentarze potencjalnie obniżają wartość tej nieruchomości. Strach umieszczać zdjęcia swojego domu na sprzedaż bo potem człowiek wchodzi np. na FM i wpada w osłupienie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.02.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ano... wpada. Niestety. jak zobaczyłem tą fotkę, nie ukrywam, wpadłem. Cóż poradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 18.02.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Aga11*, eee, bez przesady pewnie i ten dom znajdzie swojego amatora ale wybacz, kto wystawia do sesji zdjęciowej pluszowego lwa przy kominku ??? Reszta jest do przełknięcia i do ewentualnych poprawek przez kolejnego właściciela, ale ten lew... boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Oj bardzo brzydko nabijać się z cudzej własności. Gdybym była właścicielką to bym natychmiast poprosiła administratora o usunięcie postu bo negatywne komentarze potencjalnie obniżają wartość tej nieruchomości. Właściciel upublicznił wizerunek domu, a zdjęcia nie są wklejone na forum tylko zastosowano podgląd oryginalnej strony. Jak właściciel usunie zdjęcie to tu też zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 19.02.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Oj bardzo brzydko nabijać się z cudzej własności. Gdybym była właścicielką to bym natychmiast poprosiła administratora o usunięcie postu bo negatywne komentarze potencjalnie obniżają wartość tej nieruchomości. Strach umieszczać zdjęcia swojego domu na sprzedaż bo potem człowiek wchodzi np. na FM i wpada w osłupienie:( Zauważ proszę, że mój post został opublikowany bez żadnego komentarza, podałem też źródło. Nie sądzę też, żeby odwiedzający ten wątek Forum, to potencjalni nabywcy tegoż kuriozum (a może kiczu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 19.02.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Wiem, wiem, że wszystko od strony prawnej trzyma się kupy. Ja sobie tylko wyobraziłam sytuację, że sprzedaję dom np. po dziadkach, który jest tylko lekko "nieświeży" stylistycznie i nagle znajduję link do mojego ogłoszenia w wątku szczyty kiczu i kuriozum a nie np. w wątku- wnętrza początku lat 90' XXw. Wierz mi, że ostro bym się wkurzyła. Lew jak lew:) Ostatecznie nie jest to dajmy na to dziecko siedzące na nocniku, które zaplątało się w kadr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.02.2015 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 [quote........ale wybacz, kto wystawia do sesji zdjęciowej pluszowego lwa przy kominku ??? .... ale ten lew... boski Ludzie maja różne gusta estetyczne a o gustach...... Możliwe też że po prostu maja małe dzieci i nawet już nie zauważają takich "drobiazgów" ... a agent z biura nieruchomości szybko pstryknął kilka fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Wiem, wiem, że wszystko od strony prawnej trzyma się kupy. Ja sobie tylko wyobraziłam sytuację, że sprzedaję dom np. po dziadkach, który jest tylko lekko "nieświeży" stylistycznie i nagle znajduję link do mojego ogłoszenia w wątku szczyty kiczu i kuriozum a nie np. w wątku- wnętrza początku lat 90' XXw. Wierz mi, że ostro bym się wkurzyła. . Na początku lat 90 też były ładne i wysmakowane domy. Nie można zwalać braków estetycznych na lata 90. Właściciel przedstawiając zdjęcia z widocznymi upiększeniami i dodatkami najwyraźniej był z nich dumny- i to właśnie jest powód, ze znalazły się tutaj A co do wkurzenia... lepiej pomyśleć zamiast się wkurzać. Tam wystarczy trochę uporządkować chaos, wywalić nadmiar i będzie strawne. Przecież boazerii nikt się nie czepia, jest po prostu do wymiany. Podobnie, jak kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 19.02.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Poddaję się. Moje poczucie humoru jest zbyt słabe, żeby śmiać się z wystroju wnętrza sąsiada ( może mój sąsiad ma podobnie w domu?!) Sprzedający nie musi mieć wiele wspólnego z umeblowaniem tego domu. Nie oszukujmy się, że jest to wątek doradczy co można zmienić w domu, żeby było ładniej a obecność tej nieruchomości tutaj nie jest dodatkową reklamą. Tyle i chyba nawet za dużo biorąc pod uwagę, że nie jest to moje ogłoszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.02.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Dla zmiany nastroju Miłośnik Star Treka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.02.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 O biedulek, ale się musiał nastresować przy ubieraniu tej zbroi Wygodne to też nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.02.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Nie oszukujmy się, że jest to wątek doradczy co można zmienić w domu Nikt nigdy nie twierdził, że ten wątek ma na celu cokolwiek doradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 20.02.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Żeby nie było, że jestem jakość uprzedzony, w końcu architektura mojego domu to też pogranicze kiczu. To jeszcze jedna porcja. http://joemonster.org/art/31203/Szukasz_mieszkania_na_wynajem_W_sieci_az_roi_sie_od_perelek_w_ktore_ciezko_uwierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 20.02.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Lopesjus, prawdziwe koszmarki, brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 11.03.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 http://img.joemonster.org//mg/albums/new/150311/zielony_apartamentowiec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 13.03.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://img.joemonster.org//mg/albums/new/150310/basniowe_drzewo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 13.03.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 pewnie się nie znam ale od kiedy drzewo porośnięte mchem hiszpańskim to kicz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts