greghus 16.05.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 kosmos, to może jakiś leśniczy tam mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 16.05.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 cudne łóżka, niektóre aż krzyczały do mnie "połóż się" wszystkie bujane biorę w ciemno, tylko nie wiem dwóch rzeczy - czym zapłacę i gdzie postawię Niektóre są powalające łózko hamburger, łóżko wnętrzności kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 16.05.2016 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 to chyba jakaś PRLowska meblościanka nie potrafię tego skomentować :lol2: To ja się odważę o komentarz. Moja propozycja to: " W pustyni i w puszczy leśniczego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 17.05.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 To ja się odważę o komentarz. Moja propozycja to: " W pustyni i w puszczy leśniczego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.kwiat 17.05.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 http://img.joemonster.org//mg/albums/new/160428/06chce_taka_szafe.jpg tak zmarnować drewno, masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 17.05.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 tak zmarnować drewno, masakra! Oj, tam, oj tam. Od razu masakra. Dla entomologa szafa jak znalazł! No i korniki też będą pijane ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.kwiat 18.05.2016 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Oj, tam, oj tam. Od razu masakra. Dla entomologa szafa jak znalazł! No i korniki też będą pijane ze szczęścia no chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.06.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 (edytowane) http://www.oferteo.pl/images/portfolio/1694571/orig/4610_droperfect--7-.jpg http://www.tech-bruk.pl/images/image_article/place.jpg Edytowane 6 Czerwca 2016 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.06.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 kolorowe kostki + kolorowa elewacja - widać, że to konsekwencja w doborze materiałów wykończeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 06.06.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Ta ścieżka po lewej stronie .. to zdaje się do powrotów " po kilku głębszych " ....... i po schodach nie trzeba wchodzić .... Bardzo praktyczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 16.06.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Na ostro czy jednak faliście? http://www.jak-mieszkac.pl/photos/600/podejmujac-sie-montazu-kuchni-na-wlasna-reke-warto-wziac-kogos-do-pomocy.jpg http://mirat.eu/img/products/12/33/2/30_max.jpg Edytowane 16 Czerwca 2016 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Asizo Twój awatar idealnie pasuję do tej kuchni szkoda, że szafki dolne nie nawiązują do tych górnych, byłby odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 16.06.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Można też na suficie poszaleć, jak meble zwyczajne. Żeby nudno nie było http://fotobudowa.pl/wp-content/uploads/2013/12/potolok1124881073-1387666578kn8g4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 16.06.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Asizo Twój awatar idealnie pasuję do tej kuchni szkoda, że szafki dolne nie nawiązują do tych górnych, byłby odlot Rzeczywiście :) Ale masz oko! To moje linie i kąty są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.06.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 to znak, też taką kuchnie musisz sobie strzelić koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 01.08.2016 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 http://img.wiocha.pl/images/f/f/ffb2eeb0febfb69f2a76925fe2699136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinoman00 01.08.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_uZWHINO62rQmH3M1pwTRaA7k4svpbCeR.jpg Po co komu w domu szał, jak można zrobić tak, aby sąsiedzi widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 11.08.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Kuriozum: Cmentarz przy ulicy Wymarzonej w Toruniu. Chodzi o nazewnictwo:ulica nie pasuje do cmentarza, a cmentarz do ulicy. Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.09.2016 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Szczyty kiczu... Przeczytałam ostatnio wywiad z Agatą Dudą-Gracz, córką artysty, jednego z największych malarzy współczesnych, Jerzego Dudy-Gracza.Zacytuję fragment tej rozmowy: - W Pani opowieściach o ojcu jest dużo emocji.A czy pamięta Pani taki moment, kiedy się posprzeczaliście? - Pamiętam takie zdarzenie, bardzo charakterystyczne dla mojego dzieciństwa.Miałam wtedy 9 lat. Jechaliśmy na święta do rodziny.Po drodze przejeżdżaliśmy przez wioskę, w której jeden z domów udekorowany byłpotłuczonymi lusterkami. Drzwi wejściowe otaczał soczyście kolorowy landszaft, a furtki strzegły dwa gipsowe lwy. Skrytykowałam bezlitośnie gust właścicieli, przekonana,że zasłużę na pochwałę za to, że tak się znam na sztuce.Ojciec dostał szału.Kazał mamie zjechać na pobocze i powiedział:"Trzeba mieć gówno zamiast serca i mózgu, żeby pieprzyć takie głupoty".Powiedział, że wystrój tego domu wynika z potrzeby piękna.A potrzeba piękna w ludziach jest godna najwyższego szacunku.Na zakończenie rozmowy, kiedy na tylnym siedzeniu malucha tonęłam we łzach,tato zawyrokował, że jeżeli dalej będę bawiła się w takie sądy i wywyższała nad innych,to powiększę i tak już nie małe grono "snobistycznych debili niewrażliwych na ludzi albo,co gorsza, zostanę kimś, kto się ma za artystę"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 17.09.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Szczyty kiczu... Przeczytałam ostatnio wywiad z Agatą Dudą-Gracz, córką artysty, jednego z największych malarzy współczesnych, Jerzego Dudy-Gracza. Zacytuję fragment tej rozmowy: - W Pani opowieściach o ojcu jest dużo emocji. A czy pamięta Pani taki moment, kiedy się posprzeczaliście? - Pamiętam takie zdarzenie, bardzo charakterystyczne dla mojego dzieciństwa. Miałam wtedy 9 lat. Jechaliśmy na święta do rodziny. Po drodze przejeżdżaliśmy przez wioskę, w której jeden z domów udekorowany był potłuczonymi lusterkami. Drzwi wejściowe otaczał soczyście kolorowy landszaft, a furtki strzegły dwa gipsowe lwy. Skrytykowałam bezlitośnie gust właścicieli, przekonana, że zasłużę na pochwałę za to, że tak się znam na sztuce. Ojciec dostał szału. Kazał mamie zjechać na pobocze i powiedział: "Trzeba mieć gówno zamiast serca i mózgu, żeby pieprzyć takie głupoty". Powiedział, że wystrój tego domu wynika z potrzeby piękna. A potrzeba piękna w ludziach jest godna najwyższego szacunku. Na zakończenie rozmowy, kiedy na tylnym siedzeniu malucha tonęłam we łzach, tato zawyrokował, że jeżeli dalej będę bawiła się w takie sądy i wywyższała nad innych, to powiększę i tak już nie małe grono "snobistycznych debili niewrażliwych na ludzi albo, co gorsza, zostanę kimś, kto się ma za artystę"! piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts