OK 29.02.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Może zasugerować jako prezent jakieś roślinki do ogrodu, ogród zniesie różne pomysły, nie ma tak naprawdę roślin "kiczowatych", wszystko da się pięknie zakomponować. Ja tak w każdym razie planuję ogłosić. Parapetówka będzie w maju - to dobry czas na roślinki. Świetny pomysł Jakbym miała ogród, to pewnie bym skorzystała Ale też się skłaniam ku kwiatkom, tzn. wazonikom - nie mam ani jednego, i jak ktoś się z wiechciem przywlecze, to wiecheć ląduje w szklance (najczęściej do piwa ). A wazonik to można zawsze poręcznie schować i wyciągać tylko jak się darczyńca z wiechciem przywlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 29.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ja też czasami walnę jakis przypał dla przykładu klijentce mojej która kupowała u mnie pamersy zapytałam czy to do wnuków (byłam przekonana,że taaaak)dopiero jak się oburzyła przyjrzałam się jej była ciut ciut po 30 było cięzko sie wykaraskać z takiej gafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zdarza się - też mam parę takich, ale nas zaraz pogonią stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 29.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Może zasugerować jako prezent jakieś roślinki do ogrodu, ogród zniesie różne pomysły, nie ma tak naprawdę roślin "kiczowatych", (...) Filodendron, fikus, yuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Może zasugerować jako prezent jakieś roślinki do ogrodu, ogród zniesie różne pomysły, nie ma tak naprawdę roślin "kiczowatych", (...) Filodendron, fikus, yuka... Czepiasz się Poza tym roślinka ma prawo paść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gluś 01.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ale też się skłaniam ku kwiatkom, tzn. wazonikom - nie mam ani jednego, i jak ktoś się z wiechciem przywlecze, to wiecheć ląduje w szklance (najczęściej do piwa ). A wazonik to można zawsze poręcznie schować i wyciągać tylko jak się darczyńca z wiechciem przywlecze nie wywołuj wilka z lasu.... Ostatnio dostaje tylko wazony Nie mam już gdzie tego upchać. A najlepsiejszy prezent to zegar wmontowany w gipsowy , bordowy wazonik. Na kominek jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.03.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ale też się skłaniam ku kwiatkom, tzn. wazonikom - nie mam ani jednego, i jak ktoś się z wiechciem przywlecze, to wiecheć ląduje w szklance (najczęściej do piwa ). A wazonik to można zawsze poręcznie schować i wyciągać tylko jak się darczyńca z wiechciem przywlecze nie wywołuj wilka z lasu.... Ostatnio dostaje tylko wazony Nie mam już gdzie tego upchać. A najlepsiejszy prezent to zegar wmontowany w gipsowy , bordowy wazonik. Na kominek jak znalazł Mówisz ?? Cholercia Ale chyba zaryzykuję, jakby co, mam piwnicę - z innymi prezentami może być tylko gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 05.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Nie wiem, czy widzieliście (ja dopiero ostatnio) np w Liroy M śliczne "żywe obrazy" np prawie prawdziwy wodospad, ale są i inne wszystko podświetlone, odlot - mówię Wam Ja tez niedawno odkrylam to cudo i rowniez stalam dobrych pare minut z obledech w oczach i jakajacym sie pytaniem: a co to jest???? jesli w XXI wieku takie cus ma kupcow, a ktos to wczesniej wymyslil - to wszelkie krasnale w ogrodku, rozne durnostojki i sztuczne kwiaty - nie dorastaja do miana kiczu. Ale tak mysle, ze do tych "zywych obrazow" do ogolnego dizajnu pasowalaby jeszcze szyba na lawie i ewentualnie taki kominek elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mind 05.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam serdecznie! Kilka lat temu zrobilem kilka zdjec na targowisku dla gosci zza zachodniej granicy w Swinoujsciu... http://images33.fotosik.pl/205/4247b14ea4433622.jpg http://images34.fotosik.pl/205/1284641caabfbe8b.jpg http://images27.fotosik.pl/189/d7720e516df0a2bc.jpg http://images32.fotosik.pl/205/22f1e01e04485822.jpg http://images33.fotosik.pl/205/ec913e8982b38371.jpg Ten pilkarz mnie rozbroil... pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 05.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 ooo pantera pasowałaby mi do ogródka:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 05.04.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 a ten krasnal (na zdjeciu obok świni w łaty) to ma nóż w plecach ciekawe co by powiedziało moje dziecko jakby zobaczyło coś takiego... ciekawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Hmmm... te buldogi (?) sa baaaardzo nieprzyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 05.04.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 A ten krasnal z nozem w plecach???Niezły czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 nie widze zadbnego krasnala z nozem w plecach?! za to ogladajac wnikliwie fotki zauwazylam krasnala z penisem na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ten z nożem leży poniżej krawężnika na przedostatniej focie Też go nie mogłam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 widze! jednak tego z penisem nie przebije - wyjatkowo oblesne ps. rozczulil mnie baily kot wsrod myna (?) - przedostatnia fota - prawy gorny rog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.04.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 widze! jednak tego z penisem nie przebije - wyjatkowo oblesne Hmmm! Głodnemu chleb na myśli ? To nie penis, tylko giftzwerg pomyka na oklep na prosiaczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.04.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 widze! jednak tego z penisem nie przebije - wyjatkowo oblesne Hmmm! Głodnemu chleb na myśli ? To nie penis, tylko giftzwerg pomyka na oklep na prosiaczku. Z penisem jest obok tego na prosiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 05.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 przez Was już któryś raz ogladam te krasnale ale ten co leży koło tego z nożem w plecach też nie jest chyba całkiem ubrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 widze! jednak tego z penisem nie przebije - wyjatkowo oblesne Hmmm! Głodnemu chleb na myśli ? To nie penis, tylko giftzwerg pomyka na oklep na prosiaczku. Juz ja tam wiem co widze http://images27.fotosik.pl/189/cd1cd44477679407.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts