Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szczyty kiczu i kuriozum

zone

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Możecie marudzić, ale ja bym chciała mieć taki dom. Nie wiem tylko, czy bym chciała w nim mieszkać.. Ale mieć - tak, tak...

Możecie marudzić, ale ja bym chciała mieć taki dom. Nie wiem tylko, czy bym chciała w nim mieszkać.. Ale mieć - tak, tak...

ale po co? jako inwestycję?-słabo idą

dla zabawy w księżniczkę-tu cie rozumiem

jako labolatorium badan nad roztoczami-popieram:)))))

ale po co? jako inwestycję?-słabo idą

dla zabawy w księżniczkę-tu cie rozumiem

jako labolatorium badan nad roztoczami-popieram:)))))

:o :o :o czyli może stwórzmy domy na wzór sali operacyjnej :-? :-? :-? , nie przesadzajmy z tymi roztoczami i innymi :-? :wink: :wink: :wink:

Eugeniuszu-skierowałam mój post do alergików nieprzypadkowo:) Prawdziwi alergicy w takich pomieszczeniach pelnych kotar i zasłon i poduch (nie jest to prane co kilka dni, chyba ze sie mylę) w tym ja nie są w stanie oczu otworzyć i z nosów im cieknie a kichanie słychac w promieniu km:) Z tej racji u mnie w domu istotnie sala operacyjna:) Pozdrawiam

nie mam alergii

do zabawy w księżniczkę, tak!

do mieszkania chyba nie, ale może bym przywykła.. po jakimś czasie.

ale koniecznie z dwiema pokojówkami, kucharzem i lokajem.

A jest tam jakaś stajnia, powozownia i budynek dla służby?

Eugeniuszu-skierowałam mój post do alergików nieprzypadkowo:) Prawdziwi alergicy w takich pomieszczeniach pelnych kotar i zasłon i poduch (nie jest to prane co kilka dni, chyba ze sie mylę) w tym ja nie są w stanie oczu otworzyć i z nosów im cieknie a kichanie słychac w promieniu km:) Z tej racji u mnie w domu istotnie sala operacyjna:) Pozdrawiam

Wiem że alergie są utrapieniem, ale nieraz sami sobie je wywołujemy, moze to nie byc alergia na takie pomieszczenia tylko np inne, ale jaka przyjemność położyć sie w tajkim łózku - już nie mówię z kim :lol: :wink: :lol:

nie mam alergii

do zabawy w księżniczkę, tak!

do mieszkania chyba nie, ale może bym przywykła.. po jakimś czasie.

ale koniecznie z dwiema pokojówkami, kucharzem i lokajem.

A jest tam jakaś stajnia, powozownia i budynek dla służby?

i z majordomusem!!!!!!!!!!! w takich warunkach moge nawet kichac, a co tam:)

• 3 weeks później...