Ewa7506 01.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No i ta kuchnia..... Ciekawe co właściele popalali projektując takie wnętrza?http://www.agg.lublin.pl/oferta/fotki/SBLBB15642_16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 01.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 To jest dom? Hit normalnie. Ja to reklamę robię bo ten niezwykły okaz jest do sprzedania za jedyna 1150 000 PLN Są chętni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 To jest dom? Hit normalnie. Ja to reklamę robię bo ten niezwykły okaz jest do sprzedania za jedyna 1150 000 PLN Są chętni??? Ja jestem zauroczona. Obawiam sie jednak, ze moge sie juz nie zalapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.08.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 jak sprzedadza z ta cudna choinka (na jednym zdjceciu ucieta w polowie po lewej stronie ) - to biore !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 02.08.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Zielonooka secjalnie dla Ciebie... normalnie nie mogę się oprzeć... http://www.agg.lublin.pl/oferta/fotki/SBLBB15642_19.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 02.08.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 I na deser łazienka- moim zdaniem jakby troszeczkę "poltu" jej brakowało. Brak weny tworczej czy co http://www.agg.lublin.pl/oferta/fotki/SBLBB15642_28.jpg Ciekawe co to za seria płytek, bo Tubądzin Minimal to to nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 e tam, co by nie gadac - wlasciciele byli przynajmniej konsewentni w obranym "stylu" cudna choinka moze lekko zakloca ,ale to pewnie tylko sezonowo. a kuchnia to mi sie nawet podoba (moze z wylaczeniem budyniowo- glutowatego tynku), szczegolnie w kontrascie do wszechobecnego pedu do "wenge". Sam kominek tez cos w sobie ma - gdyby ta wywalic telewizor, ten glutowaty tynk i dolny katafalk- to to co zostaje wyglada interesujaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 02.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Interesująco to teraz wygląda Ja jednak wolę to nudne wenge i kremy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.08.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 typuję, że to mieszkanie daltonistów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 02.08.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Przedziwny styl, choć rzeczywiście niezwykle konsekwentny. Nie potrafię tego z niczym skojarzyć ! Ani to słynne romskie klimaty, ani typowy kicz "wiejsko- podmiejski' typu krasnali, szucznych kwiatów itp. Coć jakby meksykańskie klimaty (kolorystyka, kafle małych rozmiarów kładzione w karo i szachownicę no i te kolumny "kaktusowe" - ale to już jakiś pomysł własny wskazujący na ispiracje. Na pewno jakieś bardzo dziwaczne nagromadzenie inspiracji "etnicznych" i Bóg wie jakich, do tego nadmiar kolorów i wzorów, stąd taki efekt okropny. Gdyby było tylko 1/4 albo i mniej z tego to mogło by być całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.08.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 I na deser łazienka- moim zdaniem jakby troszeczkę "poltu" jej brakowało. Brak weny tworczej czy co http://www.agg.lublin.pl/oferta/fotki/SBLBB15642_28.jpg Ciekawe co to za seria płytek, bo Tubądzin Minimal to to nie jest? E tam, jakaś mało kolorowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 02.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Ja tu widzę silne inspiracje Meksykiem.... moja nauczycielka od historii sztuki nazywała takie dzieła "Gargamelami" czyli że może i fajne, ale troszkę nie w tym miejscu co trzeba. Ten dom rozminął sie ze swym poprawnym położeniem o kilka ładnych tysięcy km:) Podejrzewam, że tam wyglądałby całkiem na miejscu i przeciętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodzio-Bydzia 04.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Mieszkańcy chyba chodzą na koncerty punk-rocka ...aby się wyciszyć i uspokoić po ciężkim dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 04.08.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Czepiacie się... Jeśli ktoś jest"wrażliwy inaczej"na kolor to chyba dobrze, nie? Przy pierwszych zdjęciach byłam przekonana, że to jakiś festiwal, wystawa, pensjonat dla żądnych wrażeń turystów lub inny piknik. Ale nie! To mieszkanie? Takie do mieszkania? I spania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 04.08.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Mnie ostanio jeden sprzedawca w sklepie, gdzie chciałam kupić kanapę chciał przekonać, że pomarańczowy pasuje do różu i fioletu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 04.08.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Mnie ostanio jeden sprzedawca w sklepie, gdzie chciałam kupić kanapę chciał przekonać, że pomarańczowy pasuje do różu i fioletu...? A teraz wychodzi, że wszystko do wszystkiego pasuje a my tu na forum dywagacje prowadzimy... wenge do szrości, kremowy do beżu... zmarnowany normalnie czas Mój męczyzna to nawet chciał się umówić na oglądanie tego domu bo tak jest ciekawy właścicieli ale ja obawiam się, że mu się chałupa podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Mnie ostanio jeden sprzedawca w sklepie, gdzie chciałam kupić kanapę chciał przekonać, że pomarańczowy pasuje do różu i fioletu...? Pomaranczowy do fioletu moze byc w zasadzie... Zalezy jaki ten pomarancz i jaki ten fioletowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 04.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Myślicie, że projekt i wykonanie by Forest Natura??? Witam. Przyjmuję to jako żart . Pomimo tego że pisałem kiedyś że chętnie popełnił bym jakiś kicz. Ale nie o te klimaty mi chodziło Takiemu klientowi zaproponował bym prawdziwą meksykańską kiv'ę lub gliniany kominek z pracowni Zdrowaka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 05.08.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Myślicie, że projekt i wykonanie by Forest Natura??? Witam. Przyjmuję to jako żart . Pomimo tego że pisałem kiedyś że chętnie popełnił bym jakiś kicz. Ale nie o te klimaty mi chodziło Takiemu klientowi zaproponował bym prawdziwą meksykańską kiv'ę lub gliniany kominek z pracowni Zdrowaka. Pozdrawiam. Toż to oczywista oczywistość, że to był żart Myślę, że z Twoimi genialnymi pomysłami i świetnym smakiem nie byłbyś w stanie zrobić kominka w tym domu. Chyba nawet śmiertelna dawka alkoholu by nie pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 05.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam. Hm...kaska...i jedziemy z tym "koksem" No może nieco inaczej by wyglądał Ale tak nawiasem - ten na zdjęciu pasuje całościowo do klimatów...W każdym razie skopiowałem zdjęcie do mojej prywatnej kolekcji. Zdjęć takich "kominkowych rodzynów" mam co najmniej kilkanaście, ale nie będę ich prezentował na Forum (chociaż już o tym myślałem) bo jak to się mówi: są gusta i guściki - każdy ma prawo do swego Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts