Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szczyty kiczu i kuriozum

zone

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakże różne. Lecz zarówno obraz Muncha jak i da Vinci są arcydziełami.

a jak to sie ma do tematu ?

;)

no własnie, też nie mogę "złapać" :wink:

pewnie, że o gustach sie nie dyskutuje.

a jesli chodzi o Licheń.... na żywo nie widziałam - i nie mam ciśnienia estetycznego, zeby zobaczyć.

a co powiecie na przemalowywanie mebli farba olejna? :D

ftalową emulsją ogólnego zastosowania raczej :D

właśnie dziś wzięłam się za "renowację" starego kredensu i po zdjęciu farby (wyżej wymienionej :roll: )wyszło na jaw, że on nie drewniany ale jakimś pilśniowym g...m oklejony, no więc muszę go z powrotem pomalować, a jak go już pomaluję (być może "olejną ") to wkleję zdjęcia. Ładny kicz może wyjdzie i wzbogacę wątek :-?

:wink:

Hejka! :D

Przygotujcie kamienie..., bo...., zaraz cosik powiem... :lol:

W tym watku zdecydowanie lepiej bylo by wklejac tylko zdjecia wlasnego kiczu, zamiast pastwic sie nad kiczem uwielbianym przez innych... :D :D :D

A teraz, wklejajcie co chcecie.., no i rzucajcie.... :lol: :wink: :wink: :wink:

W tym watku zdecydowanie lepiej bylo by wklejac tylko zdjecia wlasnego kiczu, zamiast pastwic sie nad kiczem uwielbianym przez innych... :D :D :D

Hmmm. Rzucać nie będę. Tylko tak sobie myślę, że ludzie co się lubią pastwić nad kiczem nie mają, albo myślą, że nie mają własnego kiczu :)

Znasz mnie JoShi, co mi tam zalezy..., ja sobie pogadac lubie..., zdaje sobie sprawy, ze taki watek tez jest nam potrzebny..., choc osobiscie uwazam, ze powinien byc w ......, psychologu..., :D bo tam wszystko dozwolone..., jakby.., czasami..., albo...??? :lol: :wink: :wink: :wink: