arcobaleno 27.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 po prostu było juz trochę późno ...i tak jakoś wyszło Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 wybaczcie,ale nie mogłam się oprzeć:http://a-szymczak.webpark.pl/pliki/photos/sypialnia2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 09.03.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Ale się uśmiałam Podpisuję sie pod wszystkim, co powyżej wymieniliście jako kicz. Co moge dodać? Plastikowe pozytywki stawiane maniakalnie na ogromniastych podświetlanych segmentach z płyty , dywany wiszące na ścinach (SIC!) - takie niby gobeliny czy co. Ostatnio widziałam tez w sklepie spożywczym Mona Lizę za jedyne 35zł! Generalnie dla mnie kiczowete jest łącznie w jedno wszyskiego, co komu w oko wpadnie: np. widziałam ostatnio taki zestaw: ściany domu we wrzaskliwym odcieniu zielonego w połączeniu z różem, do tego czerwony dach, grube, betonowe białe balustrady na balkonach, a do tego wszystkiego kuty płot z wdzięcznie spoglądającymi znad bramy złotymi lwami Wolę nie wiedzieć, jak ten dom wygląda w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.03.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Te kompozycje kwiatowe są nie do pobicia, szczególnie ta "pod łóżkiem" Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 09.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Nie wiem czy to do tego wątku mozna zaliczyć, ale spotkałam te hipcie kilka dni temu na swej drodze http://www.tabtab.photosite.com/~photos/tn/2_348.ts1110122070000.jpg Mimi, łóżko jest "extra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 09.03.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Z tymi dywanami wiszacymi na scianie, to wlasciwie nie wiem czy kicz, czy proza zycia. Przyklad: para 50latkow spi na zwyklym rozkladanym tapczanie, nie chca miec duzego loza, naroznika itp, no i maja problem, bo zawsze ktores (tzn to ktore spi pod sciana) ma zimna pupe, czasem plecy. Kiedys wieszano slomianki, ostatnio nie widzialam takich typowych.A tapeta niestety nie grzeje.Ci 50-latkowie powiesili sobie welniany dywan (albo chodnik) i dzieki temu nie ma problemu, kto dzis bedzie spal od strony sciany. To chyba 'przyjemne' rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Z tymi dywanami wiszacymi na scianie, to wlasciwie nie wiem czy kicz, czy proza zycia. Przyklad: para 50latkow spi na zwyklym rozkladanym tapczanie, nie chca miec duzego loza, naroznika itp, no i maja problem, bo zawsze ktores (tzn to ktore spi pod sciana) ma zimna pupe, czasem plecy. Kiedys wieszano slomianki, ostatnio nie widzialam takich typowych. A tapeta niestety nie grzeje. Ci 50-latkowie powiesili sobie welniany dywan (albo chodnik) i dzieki temu nie ma problemu, kto dzis bedzie spal od strony sciany. To chyba 'przyjemne' rozwiazanie? Nie wiem o których 50-latkach mowa, ale jakiś czas temu było modne wieszanie na ścianach kilimów. Właśnie chciałam podkreślić, że to co się wiesza na ścianie to nie dywan, ale kilim. I wieszało się je na ścianach nie z powodu zimna, ale dla ozdoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 11.03.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ludzie! czy wy się nudzicie w domu? Dziwi mnie, że macie ochotę i czas komentować czyjeś gusta. Nawet wklejacie zdjęcia rzekomych kiczów i podajecie linki "ciekawych" zdjęć!! No i jakże wy się rozumiecie! prawie bez słów, wystarczy zdjęcie. Pewnie tylko wirtualnie, bo daję rękę sobie uciąć, że gdybyście się poodwiedzali wzajemnie, to niejednemu coś by się jawiło kiczem. Co za bzdura ten wątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 kruszka troszkę luzu naprawdę jak widzisz takie okazałe wyrko nie bawi Cię to?Mnie np. bawi i wcale nie oceniam przez ten pryzmat właścicieli takowych gadżetów,bo liczy się coś innego.Ale odrobina uśmiechu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.03.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Nie wiem o których 50-latkach mowa, ale jakiś czas temu było modne wieszanie na ścianach kilimów. Właśnie chciałam podkreślić, że to co się wiesza na ścianie to nie dywan, ale kilim. I wieszało się je na ścianach nie z powodu zimna, ale dla ozdoby. Nie widze zwiazku z moimi 50latkami. Co ma kilim do dywanu? Co ma ozdoba do cieplego tylka? To co powiesili na scianie to dywan, ale nie kilim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 kruszka troszkę luzu naprawdę jak widzisz takie okazałe wyrko nie bawi Cię to?Mnie np. bawi i wcale nie oceniam przez ten pryzmat właścicieli takowych gadżetów,bo liczy się coś innego. Ale odrobina uśmiechu nie zaszkodzi No coz wysmiewanie sie z gustow innych ludzi mnie tez nie bawi. Posmiejmy sie lepiej z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 JoShi jak zwykle nie rozumiesz bo nie chcesz zrozumieć i dorabiasz sobie własną interpretację,przekręcając sens moich słów: napisałam : wcale nie oceniam przez ten pryzmat właścicieli takowych gadżetów,bo liczy się coś innego To tylko i wyłącznie przedmioty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 11.03.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 taki ładny kominek,a ta mimi znowu sie przyczepiła : http://www.camis.pl/peiser/nowoczesne/komnow18.jpg Mimi ale tam na gorze musi byc kurzu co? jak oni to wycieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 To tylko i wyłącznie przedmioty Rozumiem, ze tylko i wylacznie przedmioty prezentowane przez Ciebie sa ladne, stylowe i gustowne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 flamingowy kolor ścian na klatce schodowej, i jaskrawo błękitna terakota na schodach a do tego sosnowa balustrada....robiliśmy kiedyś coś takiego...do tej pory jak ktoś mnie pyta np, Czy purpurowy kolor w sypialni nie będzie zbyt porażający? To przypomina mi się ta klatka schodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 wybaczcie,ale nie mogłam się oprzeć: http://a-szymczak.webpark.pl/pliki/photos/sypialnia2.jpg Mimi no tu mnie zamurowalo..........z wrazenia oczywiscie WOW!!!!! Jestem porazona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 11.03.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Czerwony kolor jest pobudzający, więc w małżeńskiej sypialni czemu nie? Pewnie dobrze się nie wyśpią, ale za to inne rzeczy, no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drbudzik 12.03.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 juz nie wiem z czego sie tu smiac,bo niby kicz itd,ale mam juz "swoje " lata i w zwiazku z tym nagromadzilo sie roznych przedziwnych rzeczy.O czesci moge stwierdzic ze kicz,tylko zal wyrzucac bo to po babci,tamto po mamie czy po tesciowej.I tak obrastamy w te porcelanowe kwiatki i zwierzatka bo to w koncu czesc naszej rodzinnej historii.W koncu nie wiemy w ktorym pokoleniu okaze sie ze to super gustowne zabytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 13.03.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Ludzie! czy wy się nudzicie w domu? Dziwi mnie, że macie ochotę i czas komentować czyjeś gusta. Nawet wklejacie zdjęcia rzekomych kiczów i podajecie linki "ciekawych" zdjęć!! No i jakże wy się rozumiecie! prawie bez słów, wystarczy zdjęcie. Pewnie tylko wirtualnie, bo daję rękę sobie uciąć, że gdybyście się poodwiedzali wzajemnie, to niejednemu coś by się jawiło kiczem. Co za bzdura ten wątek! Kruszko, czy Ty się nudzisz w domu? Dziwi mnie, że masz ochotę i czas czytać wątek, który Ci się nie podoba i denerwuje J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.03.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Na forum były już wypowiedzi o fototapetach, kominkach elektrycznych, krasnalach ogrodowych..... Część z pośród wypowiadających się traktowała ten temat niezwykle poważnie i z entuzjazmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts