monah 29.05.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A co powiecie na taki domek ? Moim zdaniem świetnie by się nadawał na przedszkole.... życzyłabym sobie, żebyśmy mieli w Polsce takie przedszkola za darmo, oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A co powiecie na taki domek ? Moim zdaniem świetnie by się nadawał na przedszkole.... http://images49.fotosik.pl/133/527a0d65860c6c09med.jpg życzyłabym sobie, żebyśmy mieli w Polsce takie przedszkola za darmo, oczywiście... reakcja mojeho syna na pytanie czy chciałby chodzic do takiego przedszkola cytuję "fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj" koniec cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 29.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jeśli w nim mieszkają krasnoludki, a dookoła posesji ciagnie się płot z bramą zwieńczoną napisem Disneyland, to wszystko O.K. A ja myślałem że Cię trochę zainspiruję, zdemontujesz swoje stycze i machniesz sobie takie "gustowne" serduszka ps. fajny dziennik - śledzę i podziwiam pozdrawiam Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 29.05.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 superzajefajna chatka Smerfów! Kojarzy mi sięz tortem, który chce się zjeść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.05.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jeśli w nim mieszkają krasnoludki, a dookoła posesji ciagnie się płot z bramą zwieńczoną napisem Disneyland, to wszystko O.K. A ja myślałem że Cię trochę zainspiruję, zdemontujesz swoje stycze i machniesz sobie takie "gustowne" serduszka ps. fajny dziennik - śledzę i podziwiam pozdrawiam Browar Dzięki Browar A jednak ktoś - poza mną - go ogląda Styczy nie tknę choby mnie na żywym ogniu przypalano , ale mnie zainspirowałes serduszkami - nakleję na wychodku dla budowlańców ! Właśnie jadę by nadzorowac montaż wiatrownic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Lodziarnia była by super A w środku bezy na serwetkach, koktajle w różowych szklankach ze słomka i parasoleczką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 reakcja mojeho syna na pytanie czy chciałby chodzic do takiego przedszkola cytuję "fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj" koniec cytatu to nawet dośc logiczne. gdybyś miała córkę w wieku przedszkolnym, reakcje zapewne byłaby zgoła inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.05.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A jednak ktoś - poza mną - go ogląda no przeca, że ogląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 29.05.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Właśnie jadę by nadzorowac montaż wiatrownic na "Wichrowym Wzgórzu" to chyba będą "wichrownice" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 29.05.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A co powiecie na taki domek ? Moim zdaniem świetnie by się nadawał na przedszkole.... może trochę kiczowaty ale kto powie że to nie prawdziwe dzieło sztuki? http://images49.fotosik.pl/133/527a0d65860c6c09med.jpg Grunt to spójna koncepcja. Jeśli się jej trzymać to wszystko ok. W końcu pop-art z założenia też jest kiczem, a ludzie tak urządzają swoje wnętrza. Ja bym się jednak czuła w takim domu nie na miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 29.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A teraz coś z ozdób ogrodowych Krasnale, bociany, drewniane studzienki i wiatraczki wymiękają.... Już widzę przerażenie w oczach sąsiada gdybym na podwórku zainstalował sobie takie coś http://images45.fotosik.pl/134/ddc8754e4bfcedf1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 nie wierzę. nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 29.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 w sumie można by komuś podrzucić dla żartu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.05.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 cichaczem zakraść się w nocy i podrzuci wychodzi sobie sąsiad rano w gaciach przed dom, w ręce kubek kawy, ziewa i drapie się... wiadomo gdzie, patrzy... a tu taka niespodzianka na podjeździe! stosunki dobrosąsiedzkie gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 reakcja mojeho syna na pytanie czy chciałby chodzic do takiego przedszkola cytuję "fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj" koniec cytatu to nawet dośc logiczne. gdybyś miała córkę w wieku przedszkolnym, reakcje zapewne byłaby zgoła inna. nie wykluczam a syna ma zdrowy męski gust gdyby z okapów zwisały nietoperze, a wszystko było w " nieco" bardziej mrocznej kolorystyce - pewnie byłby zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 oooo jesssssssssssssu, ale kupsko ale jeszcze sztuczne pakować ?? nie dość macie full natura na miejskich trawnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a syna ma zdrowy męski gust gdyby z okapów zwisały nietoperze, a wszystko było w " nieco" bardziej mrocznej kolorystyce - pewnie byłby zachwycony mały goth, znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 29.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 cichaczem zakraść się w nocy i podrzuci wychodzi sobie sąsiad rano w gaciach przed dom, w ręce kubek kawy, ziewa i drapie się... wiadomo gdzie, patrzy... a tu taka niespodzianka na podjeździe! stosunki dobrosąsiedzkie gwarantowane ja to bym się zaczął nerwowo rozglądać za psem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 cichaczem zakraść się w nocy i podrzuci wychodzi sobie sąsiad rano w gaciach przed dom, w ręce kubek kawy, ziewa i drapie się... wiadomo gdzie, patrzy... a tu taka niespodzianka na podjeździe! stosunki dobrosąsiedzkie gwarantowane ja to bym się zaczął nerwowo rozglądać za psem.... ja raczej za dinozaurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 29.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A jednak ktoś - poza mną - go ogląda no przeca, że ogląda! ooooooo! to jednak zaglądasz czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts