Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szczyty kiczu i kuriozum

zone

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co powiecie na taki domek ? :roll: Moim zdaniem świetnie by się nadawał na przedszkole.... :roll:

http://images49.fotosik.pl/133/527a0d65860c6c09med.jpg

życzyłabym sobie, żebyśmy mieli w Polsce takie przedszkola :) za darmo, oczywiście...

reakcja mojeho syna na pytanie czy chciałby chodzic do takiego przedszkola

cytuję

"fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj"

koniec cytatu

Jeśli w nim mieszkają krasnoludki, a dookoła posesji ciagnie się płot z bramą zwieńczoną napisem Disneyland, to wszystko O.K. :wink:

A ja myślałem że Cię trochę zainspiruję, zdemontujesz swoje stycze i machniesz sobie takie "gustowne" serduszka :wink: :lol:

ps.

fajny dziennik - śledzę i podziwiam

pozdrawiam

Browar

Jeśli w nim mieszkają krasnoludki, a dookoła posesji ciagnie się płot z bramą zwieńczoną napisem Disneyland, to wszystko O.K. :wink:

A ja myślałem że Cię trochę zainspiruję, zdemontujesz swoje stycze i machniesz sobie takie "gustowne" serduszka :wink: :lol:

ps.

fajny dziennik - śledzę i podziwiam

pozdrawiam

Browar

Dzięki Browar :wink:

A jednak ktoś - poza mną - go ogląda :wink:

Styczy nie tknę choby mnie na żywym ogniu przypalano :lol: , ale mnie zainspirowałes serduszkami - nakleję na wychodku dla budowlańców ! :lol:

Właśnie jadę by nadzorowac montaż wiatrownic :wink:

cytuję

"fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj"

koniec cytatu

to nawet dośc logiczne. gdybyś miała córkę w wieku przedszkolnym, reakcje zapewne byłaby zgoła inna.

A co powiecie na taki domek ? :roll: Moim zdaniem świetnie by się nadawał na przedszkole.... :roll:

może trochę kiczowaty ale kto powie że to nie prawdziwe dzieło sztuki?

http://images49.fotosik.pl/133/527a0d65860c6c09med.jpg

Grunt to spójna koncepcja. Jeśli się jej trzymać to wszystko ok.

W końcu pop-art z założenia też jest kiczem, a ludzie tak urządzają swoje wnętrza.

Ja bym się jednak czuła w takim domu nie na miejscu ;).

cytuję

koniec cytatu

to nawet dośc logiczne. gdybyś miała córkę w wieku przedszkolnym, reakcje zapewne byłaby zgoła inna.

nie wykluczam :D

a syna ma zdrowy męski gust :lol: gdyby z okapów zwisały nietoperze, a wszystko było w " nieco" bardziej mrocznej kolorystyce - pewnie byłby zachwycony :wink:

cichaczem zakraść się w nocy i podrzuci :D

wychodzi sobie sąsiad rano w gaciach przed dom, w ręce kubek kawy, ziewa i drapie się... wiadomo gdzie, patrzy... a tu taka niespodzianka na podjeździe!

stosunki dobrosąsiedzkie gwarantowane :D

ja to bym się zaczął nerwowo rozglądać za psem.... :lol:

cichaczem zakraść się w nocy i podrzuci :D

wychodzi sobie sąsiad rano w gaciach przed dom, w ręce kubek kawy, ziewa i drapie się... wiadomo gdzie, patrzy... a tu taka niespodzianka na podjeździe!

stosunki dobrosąsiedzkie gwarantowane :D

ja to bym się zaczął nerwowo rozglądać za psem.... :lol:

ja raczej za dinozaurem :lol: