inez5 02.06.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Te hinduskie busy to po prostu...masakra! CZy ktoś wie dlaczego przypominają choinkę zamiast normalny autobus??? bo jeżdza po Indiach, a tam nie znaja choinki bozonarodzeniowej taki substytut, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jeśli miałes na myśli mój to jest to Rafał Olbiński - polski plakacista tworzący w Stanach Ale, fakt- mozna sie pomylic Nie pomyliłem się Wiem dobrze , że to Olbiński, pisałem przecież wyraźnie o fascynacji jedynie Magrittem a nie kto jest autorem Jeszcze bardziej można się pogubić oglądając jego Manon . PS miałem okazję poznać i pogadać sobie osobiście z Rafałem, tuż przed jego wyjazdem do Paryża, pisałem wówczas pracę o ilustracji muzycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 02.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jeśli miałes na myśli mój to jest to Rafał Olbiński - polski plakacista tworzący w Stanach Ale, fakt- mozna sie pomylic miałem okazję poznać i pogadać sobie osobiście z Rafałem, tuż przed jego wyjazdem do Paryża, pisałem wówczas pracę o ilustracji muzycznej. WOW! Wygląda na sympatycznego faceta i szalenie mi sie podoba jego spojrzenie na świat A jego wyobraźnia i spojrzenie na ...kobiety Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.06.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jeżeli mówimy o wschodzie to jak to nazwać? ............tradycją? ..........kulturą? ...........czy zbiorem kiczu?? http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18134/ciezarowka1.jpeg http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18134/ciezarowka2.jpeg To zależy gdzie jeżdżą te autobusy. Jeśli po Indiach to pewnikiem tradycja i kultura. Jeśli w Polsce to już chyba kicz, choć pewnie też zależy od kontekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 inez5 O kobietach nie rozmawialiśmy ( raczej) Owszem sympatyczny dosyć. Teraz żałuję, że nie zapytałem Go wówczas o szczyty kiczu Myślę , że Jego zdanie dużo by wniosło Świerzego (W.Świerzego off cors ), chociaż Olbiński to człowiek z dużym dystansem do siebie. W każdym razie taki był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dla takiego autobusku ,zrobiłabym prawo jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 04.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 może komuś łosia na ścianęhttp://www.fnak.pl/photo/product_big/a/1/7/1_a170c6266ba3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.06.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a to jest łoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 04.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 to jest chyba jelonek moja córka takiego chciała czy jest kiczowaty ? wg. mnie nie, raczej pozytywnie zakręcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 04.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 to jest chyba jelonek moja córka takiego chciała czy jest kiczowaty ? zalezy kto co lubi wg. mnie nie, raczej pozytywnie zakręcowy a może za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 04.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a to jest łoś ? sprostowanie JELEŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 04.06.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 to jest chyba jelonek moja córka takiego chciała czy jest kiczowaty ? zalezy kto co lubi wg. mnie nie, raczej pozytywnie zakręcowy a może za bardzo... albo zależy co kto ma we wnętrzu ja tego jelonka traktuję w formie żartu i nie biorę go dosłownie kiczem i w ogóle elementem nie do przyjęcia, byłby dla mnie "naturalny" odpowiednik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 04.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 http://imgserv2.polter.pl/sub/bB6548.jpg A się przyznam, że taką kaczkę ( w stadku ) podarowałam moim dzieciom starszym ( synowi i przyszłej synowej) na Dzień Dziecka. Taki Kiczor w sumie a wywołał falę dzikiej radości i rzucane płomienne spojrzenia na siebie nawzajem.. Oj będzie się działo w tej wannie, będzie. Wyścigi i łodzie podwodne i kto większą fontannę wysiura Kiczor górą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 04.06.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 http://imgserv2.polter.pl/sub/bB6548.jpg A się przyznam, że taką kaczkę ( w stadku ) podarowałam moim dzieciom starszym ( synowi i przyszłej synowej) na Dzień Dziecka. Taki Kiczor w sumie a wywołał falę dzikiej radości Kiczor górą ! Śkiczny kiczor kaczor. moje dzieci też taką mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.06.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 to jest chyba jelonek moja córka takiego chciała czy jest kiczowaty ? zalezy kto co lubi wg. mnie nie, raczej pozytywnie zakręcowy a może za bardzo... albo zależy co kto ma we wnętrzu ja tego jelonka traktuję w formie żartu i nie biorę go dosłownie kiczem i w ogóle elementem nie do przyjęcia, byłby dla mnie "naturalny" odpowiednik O tak.Zawsze powieszenie jakiejkolwiek głowy na ścianie, jest generalnie formą fenomenalnego żartu. Proponuję dla większych jaj powiesić na ścianie głowę śp. gajowego albo chociaż gumowy odlew łba naszego Burka , co go rok temu sołtys przejechał po pijaku. Takie żarty są zawsze wyrazem wyjątkowego poczucia humoru i wysublimowanego smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 04.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 to jest chyba jelonek moja córka takiego chciała czy jest kiczowaty ? zalezy kto co lubi wg. mnie nie, raczej pozytywnie zakręcowy a może za bardzo... albo zależy co kto ma we wnętrzu ja tego jelonka traktuję w formie żartu i nie biorę go dosłownie kiczem i w ogóle elementem nie do przyjęcia, byłby dla mnie "naturalny" odpowiednik O tak.Zawsze powieszenie jakiejkolwiek głowy na ścianie, jest generalnie formą fenomenalnego żartu. Proponuję dla większych jaj powiesić na ścianie głowę śp. gajowego albo chociaż gumowy odlew łba naszego Burka , co go rok temu sołtys przejechał po pijaku. Takie żarty są zawsze wyrazem wyjątkowego poczucia humoru i wysublimowanego smaku. po pierwsze : tak, ta różowa figurka jest dla mnie żartem tak samo jak usta służące za kanapę, jak rzeźba popiersia Che Guevary czy gipsowy odcisk penisa Jimiego Hendrixa, etc. po drugie: chyba nie zrozumiałeś mojej DRUGIEJ części wypowiedzi, proponuję przeczytać jeszcze raz i po trzecie: kto powiedział, że ja sobie coś takiego powieszę na ścianie ? i tak dla wyjaśnienie, nie posiadam burka, nie mieszkam na wsi i nie wypycham zwierząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.06.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 po pierwsze : tak, ta różowa figurka jest dla mnie żartem tak samo jak usta służące za kanapę, jak rzeźba popiersia Che Guevary czy gipsowy odcisk penisa Jimiego Hendrixa, etc. po drugie: chyba nie zrozumiałeś mojej DRUGIEJ części wypowiedzi, proponuję przeczytać jeszcze raz i po trzecie: kto powiedział, że ja sobie coś takiego powieszę na ścianie ? i tak dla wyjaśnienie, nie posiadam burka, nie mieszkam na wsi i nie wypycham zwierząt Nie interesuje mnie czy sobie powiesisz , czy nie - Twój interes.Tak samo jak to, gdzie mieszkasz i co robisz. Ważniejsza tu była jedynie ocena przedstawionego gniota, którego wraz z penisem Jimmiego ,traktujesz jako dobry żart. Takie żarty z reguły są zawsze bardziej kiczowate niż śmieszne. Podobnie nie śmieszą mnie małe trumienki czy trupie główki traktowane we wnętrzu jako szpas. I obojętne, choćbyś nawet gipsowego penisa Hendrixa zamieniła na własną, marmurową waginę nie będzie to ani śmieszniej, ani bardziej designersko - będzie zwyczajny kicz, może tylko bardziej lub mniej apetyczny. Nie wiem jednak czy apetyczny ,bo nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 04.06.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 po pierwsze : tak, ta różowa figurka jest dla mnie żartem tak samo jak usta służące za kanapę, jak rzeźba popiersia Che Guevary czy gipsowy odcisk penisa Jimiego Hendrixa, etc. po drugie: chyba nie zrozumiałeś mojej DRUGIEJ części wypowiedzi, proponuję przeczytać jeszcze raz i po trzecie: kto powiedział, że ja sobie coś takiego powieszę na ścianie ? i tak dla wyjaśnienie, nie posiadam burka, nie mieszkam na wsi i nie wypycham zwierząt Nie interesuje mnie czy sobie powiesisz , czy nie - Twój interes.Tak samo jak to, gdzie mieszkasz i co robisz. Ważniejsza tu była jedynie ocena przedstawionego gniota, którego wraz z penisem Jimmiego ,traktujesz jako dobry żart. Takie żarty z reguły są zawsze bardziej kiczowate niż śmieszne. Podobnie nie śmieszą mnie małe trumienki czy trupie główki traktowane we wnętrzu jako szpas. I obojętne, choćbyś nawet gipsowego penisa Hendrixa zamieniła na własną, marmurową waginę nie będzie to ani śmieszniej, ani bardziej designersko - będzie zwyczajny kicz, może tylko bardziej lub mniej apetyczny. Nie wiem jednak czy apetyczny ,bo nie widziałem. skoro nic cię nie interesuje to po wuja interesujesz się moim poczuciem humoru (bo to je oceniasz a nie jelenia) mnie tam też nie interesują twoje upodobania bądź nie do trumienek i innych gadżetów o jakich ja nawet pojęcia nie mam dobry żart czy słabszy, nie o to tutaj chodzi, ja w przeciwieństwie do Ciebie nie traktuję pewnych rzeczy tak serio, tyle rozumiem, że świnka skarbonka czy zabawki dla psów w formie gumowego kurczaka też są dla Ciebie nie do przyjęcia no cóż, jedni doszukują się drugiego dna tam gdzie go nie ma a inni patrzą na pewne rzeczy z przymrużeniem oka p.s. własną, marmurową waginę nie będzie to ani śmieszniej, hmmm... ja jednak myślę, że mój facet by się uśmiał gdybym mu taką podarowała w prezencie jak widzisz punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ewentualnie niech będzie, że mamy spaczone, czarne i w ogóle totalnie dziwne poczucie humoru skoczę się teraz oklepać deseczką wyluzzzzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.06.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 inni patrzą na pewne rzeczy z przymrużeniem oka Masz na myśli to swoje marmurowe cudo, co to by pewnie Twojego faceta tak ubawiło ? Już mówiłem, że nie widziałem. Kto wie, może jakbym zobaczył, też bym się uśmiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 04.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kto wie, może jakbym zobaczył, też bym się uśmiał ? nie wątpię, nie wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts