Aga-Białystok 18.02.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Po co pluszak na klapie zamykającej? Tam się nie siada. Pod stopami to jeszcze zrozumiem, zwłaszcza jak ktoś nie ma ogrzewania podłogowego i lubi chodzić boso. Też mi to przyszło do głowy! Mam nadzieję, że jest tam ze względów praktycznych a nie ozdobnych Na przykład do posmarowania stópek balsamem, wysuszenia włosów albo pomalowania paznokci - niedrewniana ni nieplastikowa deska bez pluszaka w końcu zimna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 18.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Po co pluszak na klapie zamykającej? Tam się nie siada. Pod stopami to jeszcze zrozumiem, zwłaszcza jak ktoś nie ma ogrzewania podłogowego i lubi chodzić boso. Też mi to przyszło do głowy! Mam nadzieję, że jest tam ze względów praktycznych a nie ozdobnych Na przykład do posmarowania stópek balsamem, wysuszenia włosów albo pomalowania paznokci - niedrewniana ni nieplastikowa deska bez pluszaka w końcu zimna jest u mnie jest przede wszystkim po to, żeby zamykająca się deska nie trzaskała tak bardzo - wiadomo, ze jak się ją zamyka, to leci na dół dość szybko, przez co trzaska. a taki 'pluszak' dość skutecznie wycisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 18.02.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 może juz czas nauczyć się zamykać bez trzaskania......... może chcesz przeprowadzić szkolenie z zakresu cichego/delikatnego zamykania twardej plastikowej deski sedesowej? chociaż zapewne w mojej łazience nie wytrzymałabyś ani chwili, gdyż mam żółto-białą podłogę, biało-żółto-granatowo-zielone kafelki na ścianach, plastikowe kolorowe koszyczki, najczęściej używane kosmetyki na wierzchu oraz futrzate kolorowe dywaniki przy umywalce, wannie, prysznicu oraz kibelki dramat, nie uważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 18.02.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 może juz czas nauczyć się zamykać bez trzaskania......... może chcesz przeprowadzić szkolenie z zakresu cichego/delikatnego zamykania twardej plastikowej deski sedesowej? to i ja przy trójce nieletnich chłopców chętnie skorzystam z takiego kursu Póki co, znieczuliłam sie cześciowo na walenie deską , a w domu będą wolnozamykające się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 18.02.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 a w domu będą wolnozamykające się w swoim mieszkaniu też takie planuję. ale jeszcze niedawno takie wymyślnosci były poza zasięgiem finansowym wielu ludzi, także moich rodziców. w sumie to nie jestem pewna, czy w owych czasach takie w ogóle istniały ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabians 18.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 W Japonii, Korei, Kanadzie i USA dużą popularnością cieszy się nowe, unikatowe urządzenie do higieny osobistej. W Europie Szwajcarzy i Austriacy zaczynają na większą skalę stosować to urządzenie. Adresowane jest do użytkowników przywiązujących dużą wagę do wysokiego komfortu i higieny. Zapowiada się swoista rewolucja w toalecie. Wystarczy na odpowiednim sedesie zainstalować USPĘ - elektroniczną i automatyczną deskę sedesową, uprzednio zdjąwszy dotychczasową, i uzyskujemy dwufunkcyjne urządzenie: automatyczny, elektroniczny sedes i bidet. "łagodne zamykanie Pokrywa i deska sedesowa są wyposażone w funkcję łagodnego zamykania przy pomocy amortyzatora hydraulicznego, co uniemożliwia gwałtowne opadanie deski"dostępna na naszym rynkuhttp://ptspompy.pl/allegro/grafika/zdjecia/deska/deska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka klotka 18.02.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze, to powiem trochę z innej beczki, że dla mnie kiczem jest nietolerancja, zadufanie w sobie i przemądrzałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.02.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 U mnie w domu, to jestem z tych trzaskających. Facet zamyka cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 U mnie w domu, to jestem z tych trzaskających. Facet zamyka cicho Bo faceci wiedzą, że taka klapa do kibla trochę kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 19.02.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A co powiecie na to? Nowatorskie spojrzenie na komódkę http://lh6.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S37DydOm5_I/AAAAAAAADhA/BfAE0lNDIHU/naked-woman-furniture.jpg http://lh6.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S37DyI5jp3I/AAAAAAAADg8/Pa9l5BB2P8w/nude-woman-furniture2.jpg http://lh6.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S37Dx_nc58I/AAAAAAAADg4/_usYdiTScGc/nude-woman-furniture.jpg http://lh5.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S37DiAEe-3I/AAAAAAAADg0/zzeD3KF7W5Y/design%20Peter%20Rolfe%20rze%C5%BAba%20w%20brzozie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 19.02.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a mi sie to podoba do mieszkania bym tego nie wstawila ale do sporego domu...kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 01.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 eeeee..tam...niezłe...a mozliwosć chowania tego i owego w d...e - toż to już szczyt...owanie kiczowate naturalizowane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 01.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A potem mąż szukałby np. kluczy, no babo, gdzie schowałaś, a żona na to, a w doopie chyba... Okropność. Dobrze chociaż, że poniżej pępka szufladek nie zrobili a propos kibelków jeszcze, to czytałam kiedyś o pewnym amerykańskim miliarderze, który sobie kibelek zrobił z funkcją grania hymnu USA za każdym razem, gdy zrobił balaska. Tak sobie myślę, że pewnie cierpiał na straszne zaparcia i wytoczenie klocuszka było dla niego... niczym święto narodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neytiri 07.03.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 http://i3.fmix.pl/fmi1542/d5ef14f5001e4a2b4b940632/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 07.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 daje do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 uch... ale jaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Czego ci ludzie nie wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neytiri 08.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 http://i3.fmix.pl/fmi1089/0fee99e300242c274b94bb42/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neytiri 08.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 http://i1.fmix.pl/fmi2348/31319bcc0021d8f94b94bb49/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts