Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szczyty kiczu i kuriozum

zone

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cytat Napisał Elfir Zobacz post

I zapraszam do obejrzenia portfolio tej "projektantki wnętrz": http://www.vikart.pl/

właśnie obejrzałam ten filmik, dziewczyny czy to jest żart czy poważnie ktoś ma tak wysokie mniemanie o sobie jako o architekcie?? SZOK jak można tak mieszkać i co to wogóle za architekt od 7 boleści????!:)

trochę zajmuję się sprawami rejestrowymi budowlańców i architektów zawodowo, więc sobie wpisałam nazwisko tej pani w wyszukiwarki członków polskiej izby architektów i polskiej izby inżynierów budowlanych...

czemu nie jestem zaskoczona, że ona nie należy do żadnej z tych organizacji?

(z www wynika, że kończyła uniwersytet państwowy politechniki lwowskiej, więc braku uprawnień nie kwestionuję, ale wymóg przynależności do organizacji samorządowych w przypadku wykonujących wolne zawody czemuś jednak służy i pośrednio stanowi o rękojmi prawidłowego, rzetelnego wykonywania swojego zawodu)

nie otwiera mi się ten link ....

nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
  2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
  3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

działa :) wiecie co, tego co robi ta pani (robi?) to się nawet nie da podczepić pod architekturę. To już nawet nie chodzi o to, że te wnętrza są 'zaprojektowane' w złym guście. One w ogóle nie są zaprojektowane! Och, zazwyczaj ten wątek jest taki zabawny, ale to jest jakieś takie smutne no.