MarJel 22.10.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 No wiesz! Zamiast zarzucić temat pt. ,,pochwalcie się swoimi dziećmi", to ty to swoje cudo wklejasz w temacie o kiczu;) , a tak poważnie to uroczy synio, też mam takiego tylko pół roku starszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 22.10.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Cytat Napisał Elfir Zobacz post I zapraszam do obejrzenia portfolio tej "projektantki wnętrz": http://www.vikart.pl/ właśnie obejrzałam ten filmik, dziewczyny czy to jest żart czy poważnie ktoś ma tak wysokie mniemanie o sobie jako o architekcie?? SZOK jak można tak mieszkać i co to wogóle za architekt od 7 boleści????! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Polecam zajrzenie do blogu ... To spojrzenie mówi wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 trochę zajmuję się sprawami rejestrowymi budowlańców i architektów zawodowo, więc sobie wpisałam nazwisko tej pani w wyszukiwarki członków polskiej izby architektów i polskiej izby inżynierów budowlanych...czemu nie jestem zaskoczona, że ona nie należy do żadnej z tych organizacji? (z www wynika, że kończyła uniwersytet państwowy politechniki lwowskiej, więc braku uprawnień nie kwestionuję, ale wymóg przynależności do organizacji samorządowych w przypadku wykonujących wolne zawody czemuś jednak służy i pośrednio stanowi o rękojmi prawidłowego, rzetelnego wykonywania swojego zawodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.10.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 właśnie obejrzałam ten filmik łomatko!!! Jaki filmik? Gdzie wy to wszystko znajdujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.10.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 kliknął ktoś "malarstwo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.10.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 kliknął ktoś "malarstwo"? No ja kliknęłam, ale to nie jej... I nadal nie wiem co za filmik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 23.10.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Filmik o dziadziusiu http://czterykaty.pl/czterykaty/1,98...dekoracji.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 23.10.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 ja też kliknęłam malarstwo i okazuje się, że to lans na bycie córką artysty 'szczęśliwe dzieciństwo w domu artysty malarza sprawia, że z prawdziwym zamiłowaniem zajmuję się projektowaniem' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.10.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Filmik o dziadziusiu http://czterykaty.pl/czterykaty/1,98...dekoracji.html Nie działa mi ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 23.10.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Spróbuj tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 23.10.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ludzie przcież widać , że z tą Wiktorią Piasek to jakis żart jest, a wy dajecie się wrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 23.10.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 to nie żarthttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?168313-Uwaga!!!-fatalny-architekt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 24.10.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 nie otwiera mi się ten link .... nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.10.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Prawdopodobnie wątek został usunięty. Był klonowany bez opamiętania w wielu działach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.10.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Może tu sie otworzy, bo temat został przeniesiony:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168314-Uwaga!!!-fatalny-architekt!!!&p=4356607#post4356607 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 24.10.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 działa wiecie co, tego co robi ta pani (robi?) to się nawet nie da podczepić pod architekturę. To już nawet nie chodzi o to, że te wnętrza są 'zaprojektowane' w złym guście. One w ogóle nie są zaprojektowane! Och, zazwyczaj ten wątek jest taki zabawny, ale to jest jakieś takie smutne no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 24.10.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Też chciałabym zobaczyć, a żaden z linków mi się nie otwiera. Po kliknięciu na ten drugi jest wiadomość: Temat nieokreślony. Jeśli wszedłeś na nieprawidłowy link, proszę powiadom administratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 ja ten wątek widziałam - nic ciekawego - informacja jaka to powyższa pani jest nierzetelna. od razu wiedziałam że wątek zaraz zniknie - FM nie chce brać na siebie odpowiedzialności za takie wpisy i szczerze mówiąc się nie dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 25.10.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ale za to jaki ma piękny podpis na zdjęciach z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts