aricia 28.01.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 jaksie, Ty widzisz fotki? jeżeli tak, to może je powiel? ja też chce zobaczyć stoliiiiiik!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.01.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 widzę tylko stolik, który wkleiłaś, tych poniżej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 28.01.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ok, powiedzcie co robie zle..jak zawsze wpisuje tu wklejam kod z serwera zewn. jpg i ni hu hu...nie widac, jak dodaje jako zalacznik to rowniez sie nie wyswietlają zdjecia:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.01.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jak się skopiuje adres obrazka i wklei do nowego okna to można wtedy zobaczyć. leaat być może kopiujesz złą ścieżkę zdjęcia Ps. Wc powala. Kto takie cuda kupuje ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.01.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Gustowna firanka: http://img707.imageshack.us/img707/9154/47622.jpg I jeszcze ta kolorystyka... Ale o co chodzi? Na mojej wsi prawie w każdym oknie takie wiszą Znam nawet takich co mają okno z firanką zamontowane w otwartym ganku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 28.01.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no i widzisz ane3ka1 WŁASNIE O TO CHODZI:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) niezły kibel!!!!!!!!! dosłownie i w przenośni Edytowane 28 Stycznia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 28.01.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 aaa widzisz aricia wiedzialam, ze sie spodoba:D a ja chyba umiem wklejac fotki, bo teraz widac tamte co wkleilam, to chyba moj serwer sie "gryzie" z forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.01.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ale han solo, jako stolik!!!! to już niemalże świętokradztwo !!! jestem fanką GW i zgłaszam sprzeciw!!!!....choć na taki betonowy odlew/panel na ścianie, rzeczywistych rozmiarów, nie powiedziałabym nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.01.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) no i znowu z tymi fotkami d*#a!!!!! edit . znowu je widać !!!! wtf? edit2.jak skasowałam swój post z powielonymi fotkami, to Twoje, leat, znowu zniknęły... EDIT3. I ZNOWU SĄ.... Edytowane 28 Stycznia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.01.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 oferta sklepów internetowych http://www.meble-konin.pl/foto/wystroj_wnetrz2/dekoracje%20okien/dekoracje_okien_mianiatury/3.jpg http://www.meble-konin.pl/foto/wystroj_wnetrz2/dekoracje%20okien/dekoracje_okien_mianiatury/4.jpg http://images04.olx.pl/ui/3/00/87/56129387_1.jpg http://www.igmar-firany.pl/sklep/user/galeria_big/25_f1felicja.jpg aricia Złe wspomnienia wróciły. Pamiętam gdy 6 lat temu szukałam firan do naszego nowego mieszkania. Byłam załamana. Proponowane firanki były dokładnie w tym stylu. Poszukiwania skończyły się kupieniem beli materiału i uszyciu po swojemu. Aż strach pomyśleć co będzie gdy zacznę szukać czegoś do nowego domu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka112 29.01.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Dla mnie szczytem kiczu są ściany z cegły w nowoczesnych wnętrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 30.01.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dla mnie szczytem kiczu są ściany z cegły w nowoczesnych wnętrzach. haha, kontrowersyjny pogląd, kontrowersyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 30.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dla mnie szczytem kiczu są ściany z cegły w nowoczesnych wnętrzach. to PROWOKACJA! p.s. ddoooobra, rozwiniesz myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 30.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 haha, kontrowersyjny pogląd, kontrowersyjny! zgadzam się z Agą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.01.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja może nie określiłabym tego mianem kiczu, ale fakt faktem, cegła najbardziej podoba mi się w wersji autentycznej, w starej kamienicy, w "familokach" na Nikiszowcu. Kładziona w nowiuteńkich domach trchę mnie drażni, ale odnoszę ostatnio wrażenie, że coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka112 30.01.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Żadna prowokacja, chociaż może troszeczkę.....Taka ściana, lub co gorsza ściany w domu lub w mieszkaniu urządzonym w nowoczesnym stylu nie pasuje do wnętrza. Wiem,że teraz jest taka moda i większość osób wpada w zachwyt oglądając chociażby kawałek ceglanej ściany, ale moim zdaniem cegła musi nawiązywać do stylu. Widzę takie ściany w mieszkaniach typu lofty, z wielkimi płaszczyznami okien i odpowiednio dobranymi meblami. Natomiast ściana z cegły sąsiadująca z "dizajnerskimi" meblami w małej kuchni lub w malutkim pomieszczeniu na poddaszu, to dla mnie jednak kicz.Moda modą, ale jakieś wyczucie stylu jednak powinno być.To jest moje subiektywne odczucie, ale samo pojecie kiczu również jest bardzo subiektywne.Tak samo kiczowate są moim zdaniem oledowane do granic wytrzymałości salony, wnęki gk. I zapomniałam o najważniejszym..... rózowe pokoje małych księżniczek. Dziecko przebywające w takim pomieszczeniu od najmłodszych lat na całe życie będzie juz miało wypaczony gust.Ale zaznaczam, że jest to moje zdanie, żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.01.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dość kontrowersyjny pogląd w sprawie cegły. Mnie się podoba i na pewno u siebie zrobię. Ale nie w połączeniu z nowoczesnymi meblami, tylko raczej całość w retro. Co do różowego - nie wypowiadam się. Nie przepadam za pokojami dziecięcymi urządzonymi w różach, ale czy będzie do powodowało wypaczenie gustu... Chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.01.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 majka - a jeśli nowoczesny dom ma ściany z cegły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka112 30.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Elfir- to jest fajny dom chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts