julcik 21.02.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Proszę o opinie na temat lodówki Elektroluxa typ ERB 3022X.Chyba ją sobie kupię .W megamedia mają ją za 2349 zeszli do 2100 z drobnymi,ale ja muszę kupić na raty,więc chyba zdecyduję się w Avansie.Cena pierwotna była 2399,teraz proponują 2250 na 10 rat bez odsetek i prowizji,bez 1 wpłaty z tym ,że będzie to chyba egzemplarz z wystawy.Napiszcie czy macie doświadczenie z kupowaniem na raty.W Avansie mówią ,że gdyby była gotówka to można jeszcze cenę obniżyć.Zastanawiam się ,czy jeżeli jest z wystawy to nie powinni jeszcze obniżyć ceny mimo ,że jest to na raty?Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotael 21.02.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Sprawdz na http://www.cokupic.onet.pl może będzie. Sama mam lodówkę tej firmy jest O.K.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 21.02.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 3022x bardzo ładna lodóweczka z dwoma agregatami w dobrej cenie, sprawdzona choć już stara technologia chłodzenia, ale dopiero jazda zaczyna się od ENB-3269S - wada to + dodatkowe 1tyś zł. Nie ma czegoś takiego jak raty "0%", to sprzedawca płaci za klienta jakieś tam minimalne oprocentowanie (zgodnie z umową z bankiem), dlatego sklepy nie chętnie spuszczają z ceny przy zakupie na "0%", gdyż trzeba parę procent odpalić bankowi/firmie ratalnej. Więc tak naprawdę raty są już wliczone w cene. By niemniej klient ma prawo powalczyć o cenę. Z reguły nie ma znaczenia iż towar stoi na wystawie, klient i tak musi dostać towar pełnowartościowy, dlatego nikt nie zmusi sklep do dodatkowego upustu ze względu iż towar jest "na wystawie". Bo Oni i tak wrzucą to w jakiś karton i powiedzą iż stała na magazynie i to nie ta na wystawce (mimo iż znikneła z wystawki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy1 11.03.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Mam złe doświadczenia z Avansem w Bielsku-Białej tym pomiedzy Klimczokiem a Sferą. Sa niesolidni. Do mnie jadą już z mała śrubką kilka miesięcy. Z ceny to można zejść ale co dalej. Ja już tam nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 11.03.2005 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Nowy 1 - ja kupiłam w końcu tą lodówkę w Avansie ,ale w Czechowicach-Dziedzicach obok sklepu Walcownik.Rzeczywiście dzwoniłam do Avansu w Bielsku,ale pan miał cenę dużo wyższą niż w Czech.-Dz./tu kupowało paru znajomych i są zadowoleni/.Lodówki jeszcze nie załączyłam,przeprowadzam się przed świętami,mam nadzieję ,że będzie o.k.Dzięki za ostrzeżenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Czy ktoś ma i może mi powiedzieć jakie funkcje ma piekarnik (nigdzie nie mogę się doszukać) oraz jak się ogólnie sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 10.08.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 to jest komplet z płytą, w standardowej wersji produkowany tylko na Polskę, dlatego masz problem ze znalezieniem opisu, a więc płyta: zapalarka i zabezpieczenie przeciwpyłowepiekarnik: termoobieg, grzałka górna i dolna, grill elektryczny, odmrażanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.08.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A jak ją oceniasz? Brać czy szukać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 10.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 a czego szukasz ?? wygladu,ceny czy tez jakosci i wyposazenia ?? plyta ma zabezpieczenia piekarnik wystarczajace w normalnym uzytkowaniu funkcje praktycznie zero szpanu....kuchnia i tyle a electrolux generalnie jest wiodaca marka agd wiec mozna spokojnie brac edit:mdzalewscy chodzilo o zabezpieczenie przeciwwyplywowe tylko Mu sie palec na klawiaturze omsknal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 11.08.2005 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Chodxzi mi o to czy może brakuje jej czegoś co może być przydatne - opisy w internecie są dość ascetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2005 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Przydatne w piekarniku może być coś co powoduje, że ściany piekarnika same się czyszczą.Nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale mdzalewscy na pewno wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 11.08.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ten model chyba tego nie ma - przynajmniej ja nie mogę się tego doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 11.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 czyszczenie katalityczne jest O.K, tylko mało kto wie iż to się zużywa i trzeba wymieniać, rozmawiałem ostatnio z jakimś tam szefem sprzedaży Wrozmetu i on twierdził iż same wkłady się prawie nie sprzedają, to o czymś świadczy, klienci zużyją i już nie używają dalej, bo wkładów nie kupują reszta jak adass napisał tak kuchnia ma wszystkie niezbędne funkcje i jest wystarczalna, ja bym raczej zwrócił uwagę na typ inoxa i szukał mniej brudzącego, albo lakierowanego, a z zabezpieczeniem przeciwpyłowym to mi się udało , akurat czytałem artykuł o Polakach, którzy umierająna na raka od pyłu, który powstała w czasie sprzątania po WTC i mi się jakoś namieszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 11.08.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Mdzalewscy - to jaki powienien byc typ tego Inoxa zeby było ok?? I bardzo przepraszam bo nie miejsce na to ale wykorzystam juz fakt ze piszę - nie miałam nigdy mikrofali- ale chcę mieć - dla jej podstawowych funkcji podgrzewania małych porcji i rozmrazania - sprzęt generalnie chyba w wiekszosci bedzie Elektroluxa ale czy to sie jeszcze nie zmieni nie wiem - poleć proszę jakis model - moze byc ew. z innej firmy - Inox do zabudowy - dobry bez bajerów ktorych nie bede wykorzystywała - w rozsadnej cenie. Z góry dzięki ps. - Juz mi sie rodzą inne pytania do ciebie - ale zadam je w innym wątku- gdzies taki był o sprzęcie AGD- lece szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 11.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Wiecie co Wam powiem - lepiej już nic nie szukać i czytać bo im dalej w las... wczoraj prawie już się zdecydowaliśmy na płytę ceramiczą, ale sąsiedzi nas uświadomili jakie mają zużycie prądu, a mają ją już trochę i gotować na niej umieją. Będzie gaz i tyle... i chyba ta kuchnia, skoro działa i piecze i jest tam karuzela dla kurczaka to nam wystarczy. Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 11.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Mdzalewscy - to jaki powienien byc typ tego Inoxa zeby było ok?? inoxów jest kilka rodzajów, niedaleko mnie stoją obok siebie dwa piekarniki Wrozametu i Aristona, ten pierwszy to ładny brudasek, gdzie nie dotkniesz tam plama, ten Ariston ma lakierowany Inox, jesli chodzi o dotknięcia to rewelacja, już z kolegą który wcześniej zakupił Wrozameta dumaliśmy czy się nie da to jakoś pomalować lakierem bezbarwnym ten inox u samochodziarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 11.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 mdzalewscy- wysłałam jednak swoje pytania na priva - jeszcze raz sorki ze zawracam glowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 11.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Mdzalewscy, a jaki inox ma Electrolux? Ten lakierowany czy zwykły? Skąd wiedzieć który rodzaj wybrać? Czy sprzęt Amici ma inox lakierowany? Czy warto wziąć kuchnię gazowo-elektryczną Amici ale z płytą szklaną? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 25.11.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Cena wyjściowa to 8000 zł mam nadzieję, że po silnych negocjacjach wystarczy na sprzęt poniżej, wybrałam: zmywarka AEG FAVORIT 64080IM piekarnik AEG lub Elektrolux płyta do zabudowy Elektrolux EHG7762X lodówka Elektrolux ERB3023X Okap TEKA NC 90 Proszę o ostateczne opinie i podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 25.11.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 hm... a to kupując wszystko jednej firmy dostaje się jakieś rabaty? bo ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts