OLA.J. 29.11.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Jesli lodówka ma stac przy samej scianie i otwierać się na ścianę to obawiam się, że pani miła rację, nie bedziesz mogła do końca otowrzyć drzwi a tym samym wyjąc połek, szuflad zwłaszcza szuflad w zamrażarce itp. wydaje mi się ze jakas przestrzeń musi zostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Musisz zostawić więcej, bo inaczej nie wysuniesz koszy z zamrażarki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 29.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dzięki dziewczyny szkoda tylko że powiedziała mi to teraz a nie kiedy powstawał projekt mebli .Ściana była przebudowywana więc spokojnie mogłaby być przesunięta o tą szerokość czyli 10 cm a tak to Tym sposobem skasowała mi moją wymarzoną dużą płytę i będę musiała szukać 60 tki Idzie się załamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 29.11.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Elus nie zalamuj siś, może jeszce się da cos przemeblowac, chlera tez o tym nie pomyślałam ide sprawdzac swój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 30.11.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 mam piekarnik z pyroliza, zmywarke Favorit i lodowke Santo AEG- polecam bardzo, wszystko kupowane w agdhurt, cen lepszych nie dostalam w sklepie, pan z agdhurt jest pomocny do dzis dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.11.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Miejsce na lodowke zalezy tylko od "mechanizmu" otwierajacego drzwi. Moja drzwi otwieraja sie identycznie jak korpus lodowki tz na taka szerokosc i u mnie jest dokladnie 61 cm miedzy sciana a szafka. Nie ma problemu z wyciaganiem szuflad. A odnosnie AEG, to moze zaburze troche pozytywy Mialam przez wiele lat Bauknechta - zmywarke, dwa lata temu kupilam AEG Favorit Genius 3 in 1....... bylam rozczarowana i to bardzo z jakosci mycia. A ze bylam rozczarowana, to od dwoch miesiecy mam Siemensa i wszystko jest cacy I nie jest to moja pierwsza porazka z AEG Kupilam odkurzacz ze szczotka elektryczna, koniecznie chcialam zeby nie bylo kabla od szczotki na wierzchu tylko w rurze tz zeby polaczenia pradu byly przez rure w srodku. Po pol roku juz nie kontaktowalo, wymieniono rury.... po roku to samo. Teraz mam trzecia i juz w niektorych pozycjach przestaje kontaktowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 01.12.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Akurat w tym wątku nikt nie jest zainteresowany zakupem odkurzacza więc opinia na temat tego sprzętu jest dla nas mało przydatna. Bo trudno porównać odkurzacz AEG z piekarnikiem AEG, raczej powinno się porównywać ze sobą te same artykuły . Po lekturze forum wiem, że trudno o zakup sprzętu do kuchni tej samej firmy bo jak dobre opinie ma płyta i piekarnik to kiepskie zmywarka. Jak ktoś polecił by pralkę to nie koniecznie lodówkę.Może MIELE sprostało by naszym oczekiwaniom ale nie wszystkich na nie stać. Jeżeli możesz podaj nam oznaczenia twojej poprzedniej zmywarki z której byłaś zadowolona i cenę to będzie na pewno przydatne dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Elus mam wszystko Elektroluxa- płyte, piekarnik, lodowkę, zmywarke wszystko w klasie A sprzet jest dobry od 1,5 roku nic sie nie dzieje.Ceny dostałam nizesz niz w sklepie nie duzo ale zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.12.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Mohag,a którego Siemensa konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 01.12.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Nie dajmy się zwariować, ostatnio byłam lekko zdziwiona no i może podbudowana jak właścicielka zakładu fryzjerskiego z którego usług korzystam chwaliła się znajomym sprzętem zakupionym do kuchni, o AEG czy Elektrolux nawet nie słyszała sprzęt zaproponowało jej studio meblowe /za niektóre urządzenia przepłaciła słono oczywiście ona o tym nie ma pojęcia/ Firma rodzima nie wymienię nazwy bo nie chcę mieszać i dużo gorsze parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 01.12.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Może dlatego warto niktóre rzeczy przekonsultować na forum, ja od jakiegos zcasu tez tak robie idę do skleu wypatruje co mi się podoba a potem sprawdzam ceny w internecie i na konic ide do małego zaprzyjaźnionego sklepiku i pytam ich o ceny, w ten sposób kupiłam juz umywalke, kibleke i batreię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 01.12.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Dostałam przed chwilą takie ceny: - piekarnik AEG Competence B5701-4M 1752,00 - płyta gazowa AEG 79850 G-MP 1804,00 - zmywarka Electrolux ESL 6270 - 2299,00 ciekawe czy porównywalne z Twoimi? Sonika a dlaczego nie wybrałaś wszystkiego AEG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.12.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Dostałam przed chwilą takie ceny: - piekarnik AEG Competence B5701-4M 1752,00 - płyta gazowa AEG 79850 G-MP 1804,00 - zmywarka Electrolux ESL 6270 - 2299,00 ciekawe czy porównywalne z Twoimi? Sonika a dlaczego nie wybrałaś wszystkiego AEG? A powinnam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.12.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Elus sprzet mozna jak najbardziej porownywac do siebie firmowo. Obojetnie czy to jest lodowka czy odkurzacz. Tak jak uwaza sie ze miele jest dobra firma obojetnie co sie z tej firmy kupuje, tak AEG czy inna firma ma swoj standard i na swojej polce sie trzyma. A niestety AEG/Elektrolux nie jest juz srednia marka, jaka byla jeszcze pare lat temu, dlatego maja klopoty i musza zwolnic tysiace ludzi, przeniesc produkcje do Polski czy Czech.... bo ludzie poprostu nie chca juz tego sprzetu kupowac. I jeszcze raz powtarzam, to jest moje znadnie, ja nie mowie ze ktos nie bedzie zadowolony z tego sprzetu, bo kazdy z nas ma swoje indywidualne zapotrzebowanie Ale na moje zapotrzebowanie sie nie sprawdzilo, tym bardziej ze wiem ze bylo nie tak, mam porownanie bo mam juz czwarta zmywarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.12.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Wiesz Mohag, że mnie tez sprzedawca u którego już parę rzeczy nabyłam w swoim życiu polecał Siemensa. A jeśli chodzi o zmywarkę, to tę najprostszą, bez bajerów. A Ty masz który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.12.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Sorry Sonika wlasnie sprawdzalam jakie ma oznaczenie Bo moja jest niemiecka i szukalam polskiego odpowiednika, to jest ta: http://www.siemens-agd.pl/produkty/przeglad_produktow/produkt.php?idproduktu=381 mozesz spokojnie kupowac bez bajerow Moj "chlopak" kocha techniczne cacka i zawsze kupuje z bajerami, ktorych i tak sie nie uzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 02.12.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 No i mój wybór znowu w tym samym miejscu, idę dziś ogladać płyty simensa ale piekarnik chyba jednak kupie AEG duzo tańszy a z piekarnika mało korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 02.12.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 No i mój wybór znowu w tym samym miejscu, idę dziś ogladać płyty simensa ale piekarnik chyba jednak kupie AEG duzo tańszy a z piekarnika mało korzystam Skoro plyta Siemensa to moze piekarnik Bosch... Jakos bardziej do siebie pasuje. W promocji jest teraz model HBN 230250, ktory mozna juz nabyc za 1200 zl i to calkiem niezly dla niewymagajacych: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73997040 Albo tez Siemens w bardzo przyzwoitej cenie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73764850 - ma calkiem sporo funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 02.12.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 No zależało mi na pyrolizie, bo nie lubie szorować a piekarnika zwłaszcza a, że bedzie wysoko to sczególnie powinien być czysty, a siemens zaczyna sie od 3500 i to po cenie promocyjnej, ale obejze jeszcze boscha, chociaz bosacha mam zmywarke i juz raz sie popsuła Płyta ceramiczna Siemens ET 73P701 ma sterowanie na stalowym panelu wiec jak sie przesunie garnek to płyta nie szaleje , moze ktos wie cos wiecej o tej płycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 02.12.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 no wlasciwie ten bosch nawet ładniejszy ale na czym, polega ten eco clean czy ktos mi moze wytułmaczyć, bo na pewno to nie to samo co pyroliza czyli activ clea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts