Mufka 11.06.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 "Monterzy Elektroluxa będą chodzić po domach i sprawdzać zmywarki. Okazało się, że w maszynach zastosowano niewłaściwy element, który może prowadzić do przegrzewania się urządzenia, a nawet do pożaru. Chodzi o zmywarki wyprodukowane w okresie od lipca 2006 do kwietnia tego roku - podaje sztokholmski dziennik ekonomiczny "Dagens Industri"." http://www.tvn24.pl/0,1509570,0,1,wiadomosc.html Ja chyba jestem szczesliwym posiadaczem takiej zmywarki . Ktos juz moze dzwonil do elektroluxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.06.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 "Monterzy Elektroluxa będą chodzić po domach i sprawdzać zmywarki. Okazało się, że w maszynach zastosowano niewłaściwy element, który może prowadzić do przegrzewania się urządzenia, a nawet do pożaru. Chodzi o zmywarki wyprodukowane w okresie od lipca 2006 do kwietnia tego roku - podaje sztokholmski dziennik ekonomiczny "Dagens Industri"." http://www.tvn24.pl/0,1509570,0,1,wiadomosc.html Ja chyba jestem szczesliwym posiadaczem takiej zmywarki . Ktos juz moze dzwonil do elektroluxa? wymienia ci na nowa....musisz sama zglosic http://finanse.wp.pl/POD,1,wid,8920729,wiadomosc.html?rfbawp=1181576544.106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.06.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 O dziekuje , koniecznie do warszawy trzeba dzwonic? Myslalam, ze moze w Olsztynie to zalatwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 12.06.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Juz sie dodzwoniłam. NIE WSZYSTKIE modele wyprodukowane po 01.06.2006 zmywarek są wadliwe. Spis wadliwych modeli jest tu :http://www.electrolux.pl/Files/poland_polish//security_notice_polish_ost_internet.pdf pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.06.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 tak tak ufff, moja na szczescie nie dzis uruchomili drugi numer 022 543 29 70, trzeba podac model nr serii i PNC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 09.08.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam, Na dniach wymieniam lodówko-zamrażarkę, zmywarę i pralkę na co chcę przeznaczyć do 5.000,- zł. Chcę żeby urządzenia były jednej firmy ,szukam więc dla odmiany negatywnych opinii o sprzęcie Elektrolux lub AEG-Elektrolux. Czy jest coś co nie spełniło waszych oczekiwań w tym sprzęcie. Jaką opinię macie o serwisie tej firmy itp. Dziękuję za wszelkie informacje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 09.08.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Zmywarka Elektrolux ESL 693 po pierwsze ma bardzo źle rozwiązany,nie wiem jak to nazwac,system wysuwania górnego i dolnego kosza;górny jest na takich roleczkach-szpulkach,które(może mają za małe rowki) ciągle blokują się i b.często wypadają z prowadnic i wtedy kosz, zwykle pełny zostaje w rękach(chyba,że nie zdąży się złapac );dolny kosz przy wysuwaniu ma tendencje do skręcania na boki,może za plytkie rowki w drzwiczkach? Nie wiem jak to miałam rozwiązane w poprzedniej zmywarce, nie szwankował,to mnie nie interesował(ten mogę już chyba składac z zamkniętymi oczami ) po drugie w górnym koszu kubki stoją pod zbyt małym kątem,prawie poziomo,i "woda" nie spływa z wgłębień w dnach(myślę,że chcieli aby kosz był pojemnieszy i przechytrzyli) po trzecie,ale to opinia subiektywna,dużo gorzej zmywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 06.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 czy ma ktoś doświadczenia właśnie z tym modelem ??http://www.profi-kuchnia.pl/shop/product_info.php?cPath=1_16&products_id=517 http://images32.fotosik.pl/168/c2cf4356fd526951.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 24.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witam, czy użytkuje ktoś tę płytę? Podoba mi się w niej, że radzi sobie z każdym kształtem garnka I rondel można też postawić, byleby krzyżyki były zakryte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 12.09.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 odświeżam ....może ktos uzytkujący tą płyte napisze kilka słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 12.09.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Też myślałam o tej płycie ,jest pięna wizualnie .Wejdzcie sobie na Caneo i poczytajcie opinie Pozdrawiamhttp://www.ceneo.pl/;015510801-10.htm#productOpinions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 13.09.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzięki za linka...ja czytałam juz to jakiś czas temu ... ale cięzko coś z tego cokolwiek wywnioskować....wiec nadal prośba do użytkowników podzielcie się uwagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 13.09.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Mamy ta plyte zamontowana od trzech dni,ale za nim cos na niej ugotujemy to minie jeszcze z miesiac.Dopiero potem bede mogl sie podzielic spostrzezeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kłopot 13.09.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 My mamy taką zamontowaną od mniej więcej 4 miesięcy. Żona powiedziałaby pewnie więcej bo ja to się częściej zajadam tym co ona przygotuje:) Ale wracając do płyty. Bardzo nam się spodobał jej wygląd ze względu na brak zarysów pól grzejnych i ramki. Całe sterowanie jest wygodne i proste w obsłudze - w tym świetny timer który można ustawić dla każdego pola. No i można praktycznie dowolnej wielkości garnek postawić co jest wielką zaletą. Błyskawicznie gotuje (ale to chyba już zasługa technologii indukcji) i reaguje na zmiany ustawienia grzania. Trochę nam zajęło przestawienie się ze zwykłej płyty ale było warto. Warto przeczytać też instrukcję aby wykorzystać wszystkie funkcje. A sensory działają dobrze - trzeba mieć tylko wprawę we wciskaniu palcyma. I czyści się też dużo prościej niż zwykła płyta. Trzeba mieć tylko dobry środek. Podsumowując - polecam. P.S Było już o tym pewnie sto razy na forum ale powtórzę. Garnki nie muszą być jakieś super drogie i specjalne. Ważne żeby się magnes przyczepiał do dna. My mamy zwykłe garnki z ikei i działają bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 14.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dziękuje za konkretną wypowiedź,ja planuje jej zakup własnie ze względów na wielkość płyty,wizualnie żadnych malowanych kółek z polami bardzo mi się to podoba,pozatym można postawic garnek w innym kształcie ,interesowało mnie jeszcze czy ma timer do każdego pola...nigdzie niemogłam znaleźć informacji ,ale dzieki tobie wiem ze jest...na 98% zakupie własnie tą płytę.Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka 13.10.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nam również spodobała się ta płyta. Może ktoś jeszcze podzieli sie opiniamii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 17.10.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Może głupie pytanie, ale co tam. Czy taka płyta indukcyjna ma możliwość zaprogramowania, żeby wyłączyła się po zagotowaniu wody?Tzn czy może działać jak czajnik elektryczny? Kombinuję, żeby nie trzeba było ustawiać czajnika na blacie i wygodnie obejść się płytą do gotowania wody na herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 11.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Czy ktos posiada plyte elektroluxa EHD60020P O MOCY 7200KW.Nie wiem czy dokonalam dobrego wyboru a cena nie jest chyba wysoka -prosze o opinie i porady.Zastanawiam sie czy ta plyta bedzie miec jakies problemy kiedy bede uzywac wszystkich pol jednoczesnie, bo podobno w niektorych moc sie jakos dzieli???Prosze o pomoc pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 11.01.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Tez ją sobie wypatrzyłam i jestem zainteresowana opiniami użytkowników Na ceneo znalazłam opinie ogólnie nie takei złe: http://www.ceneo.pl/;015510798-10.htm#productOpinions Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 12.01.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ja mam i jestem zadowolony. Jedna uwaga - jak każdą indukcyjną słychać jak pracuje.Co do podziału mocy - owszem występuje ale tylko w przypadku kiedy podłączona jest do 230V a nie 400V. Przy podłączeniu do "siły" można ze spokojem grzać wszystkimi polami na max-a... ale jeszcze się nie zdarzyło, bo zwykle okolice 50% mocy pola się wykorzystuje, więc odpalenie 4 pól na max-a jest mało prawdopodobne. Jedno co równie ważne - łatwo ją w czystości utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts