dorota21 08.07.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ja mam AEG-Electrolux Santo SZ91802-4i (wysoka, jednodrzwiowa, bez zamrażarki) z funkcją longfresh 0st.C jest dość cicha, ale jakość plastików w porównaniu z zamrażarką Boscha jest nienajlepsza. Już przy pierwszym myciu udało mi się ukruszyć kawałek półki z drzwi i teraz po prostu bardziej muszę uważać. Plusem jest przyjaźniejsza cena niż wspomnianego Boscha czy Liebherra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokrotkaa 08.07.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Mój teść ma, nie wiem jaki model dokładanie, ale roczną chyba i jest strasznie głośna, syczy, piszczy i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No wlasnie, a te modele o ktorych pisze to sa chyba od 2010 Mozesz sprawdzic jaki masz dopkladnie model ? Albo przynajmniej ile mniej wiecej kosztowal. Fantom Ty to umiesz człowieka w sobotni wieczór pogonić do roboty Udało mi się wygrzebać papierzyska od lodówki i stoi w nich, że to model ERN 29750. Potem, natchniona znaleziskiem, przegrzebałam mojego gmaila i znalazłam maila z zamówieniem, a w nim cenę: 1449,00 zł Uprzedzając ewentualne pytanie, zakupu dokonałam przez internet, w sklepie Best-Media. Jakby co, to można pytać dalej, jak wiem, to powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.07.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 : O: O: O Teraz widzę com napisała, miało być w piątkowy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalutka 08.07.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ja mam wprawdzie inny model ale o głośności coś dodamze dwa razy na dobę przez kilka minut bulgocze, kwiczy, jakieś przelewania itp, trwa to ze 3 minuty może i koniec, oprócz tego wad brak,pochwalić serwis mogę, bo kiedy pękła uszczelka (luby nie mógł się do uchwytu przyzwyczaić i za drzwi ciągał), to szybko i sprawnie wymienili na nową, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 09.07.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Czyli wyglada na to, ze model 29750 jest cichy, a 29770 i 29790 glosny. Na stronach electroluxa, faktycznie podaja do nich inne dane w dB - ale odwrotnie niz w praktyce. To nivy 29750 jest glosniejsza od tych dwoch. A ja przymierzam sie do tego 29770 Jak mnie zawiedzie ..... Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.07.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 A ja przymierzam sie do tego 29770 Jak mnie zawiedzie .....Fantom to kicha chlopie na całego - Małża nie da Ci spokoju:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pivek 12.07.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 od roku posiadam 29750 było cicho. od 2 tyg podczas wlaczania sie sprezarki niestety halasuje jak cholera. Tak jakby czesci metalowe wchodzily w jakis zezonans czy cos. pewnie skonczy sie na serwisie.. pivek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.07.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 od roku posiadam 29750 było cicho. od 2 tyg podczas wlaczania sie sprezarki niestety halasuje jak cholera. Tak jakby czesci metalowe wchodzily w jakis zezonans czy cos. pewnie skonczy sie na serwisie.. pivek Nie strasz kolego, moja zanim zaczęła pracować to 1,5 roku stała i czekała, więc jakby co to mam już po gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 12.07.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Normlanie zaczynam sie bac tego electroluxa. A czy nie jest czasami tak, ze od kilku lat to juz jest AEG (chinczyk chyba) ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 13.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Moja mama posiada lodówkę Electroluxa z dwoma agregatami, kupioną parę lat temu (40 db chyba) i jest baaardzo cicha. Natomiast ja kupiłam lodówkę tej firmy rok temu i tą słychać (42db chyba), wydaje dziwne dźwięki. Ja podejrzewam że to przez funkcję no frost. Kiedy,ś takich cudów nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.09.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No to na zakonczenie : zaryzykowalem i kupilem tego ERN 29770. Dziala od miesiaca i jak na razie baaaardzo cicho. Nie ma tych "bulgotow" itp opisywanych przez wielu uzytkownikow. Sa dwie mozliwosci :- albo pojawia sie po jakims czasie (oby nie)- halas zalezy od chinczyka ktory skladal agregat (trafilem na dobrego) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.09.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 szczukot to teraz wyślij list do Chińczyka z podziękowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.09.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No jeszcze poczekam - ale lepiej abym trafil faktycznie na dobry egzemplarz Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 07.09.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 i w sumie dorzuce jeszcze luzke dziegciu : system montazu drzwiczek jest mega tandetny. Plastiki sa badziewne i ich koszt to jakies 1 cent chyba. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts