Aga J.G 25.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 A jak przyjedzie to pod stołem będzie siedział jako anonim czy gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.02.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Listy nie będziemy robili, bo musielibyśmy spytać o zgodę każdego uczestnika. Redakcjo Szanowna - ten komentarz, to już gruuuuba przesada (czy mam się poczuć tymże zdaniem skarcona za ujawnienie moich refleksji ?). Jeśli wzrok i pamięć mnie nie myli , to w Ustawie o ochronie danych osbowych nie ma wzmianki o nickach forumowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 A jak przyjedzie to pod stołem będzie siedział jako anonim czy gość Aga myślę, ze jako gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Mam ostatnio alergię na gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Redakcjo! A co z ludzmi z listy rezerwowej??? Maksiu tak sie za mna wstawial a cos widze ze tym razem ze i jego Redakcja nie wysluchala Ale mimo wszystko wielkie DZIEKI dla MAKSIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 25.02.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Lista! Lista! Lista! I ja chcę być na tej liście ...... może chociaż na tej........ A niniejszym wyrażam zgodę na upublicznienie mojego nicka. A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 25.02.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Lista Redakcjo, lista, bo tak - każdy będzie chciał sprawdzić czy jego zgłoszenie dotarło. Aha, wpisałam jedną osobę towarzyszącą - ale też jest niepełnowymiarowa (2 lata). Jeśli chodzi o wolne krzesło to on i tak będzie siedział u mnie na kolanach albo szalał po sali. więc skoro nie lista, to czy mogę się upewnić, czy jesteśmy? Natomiast co do Redakcjnych koncepcji o "zgodzie" na podawanie nicków na liście, to przecieram oczy ze zdumienia (przy wpadce z danymi osobowymi z formularza zgłoszeniowego i innymi jeszcze prywatnie mi znanymi). Dlaczego mam nie wiedzieć, kogo się spodziewać spotkać ? Bo nie wyobrażam sobie ustalania, czy ktoś jest, po identyfikatorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 28.02.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dlaczego mam nie wiedzieć, kogo się spodziewać spotkać ? Bo nie wyobrażam sobie ustalania, czy ktoś jest, po identyfikatorach. Proponuje, zeby juz na miejscu wywiesic cos w rodzaju listy obecnosci - na przyklad alfabetycznie po nikach. Bedzie wtedy wiadomo, ze mozna kogos konkretnego znalezc, a nie tylko szukac wsrod zgromadzonych. do zobaczenia w sobote! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 własnie Redakcjo........jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.02.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Kochana Redakcjo!! Skoro zrobienie publicznej listy nie wchodzi w grę, to może by się dało przesłać do tych, którzy sie dostali na listę, wiadomość prywatną z potwierdzeniem?? ja tez nie wiem czy sie załapałam... bede jechala 300 km by do Was dotrzec wraz z moja połową... nie chcialabym sie dowiedziec na miejscu, ze nie ma nas na liście Bardzo prosze Kochana Redakcjo... moze to sie da zrobić?? jakies potwierdzenie na priva?? plisssss..... pozdrawiam i juz sie nie moge doczekac tego spotkania :D:D mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.02.2005 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Jest Pani na liście, jak i wszyscy którzy się zarejestrowali. Formularz działał bezawaryjnie. Kto ma wątpliwości, proszę o zapytanie pod [email protected].Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 28.02.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 A czy chociaż będzie można zajrzeć do listy przy odhaczaniu się? Albo może lista będzie wisieć na drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.02.2005 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Oczywiście lista może by na wejściu upubliczniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.02.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No to może odrazu powołamy komisje do wyjaśnienia tak późnego upublicznienia tej listy :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.02.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 To ja chcę być Rokita!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.02.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No to już kurde nie wiem, jestem na liście czy nie ?! I tak przyjdę bo mam 500 m, a i rekina wezmę bo chce. Pozdrawiam wszystkich i nieugiętą Redakcję (czemu nie chcecie podać listy po nickach, tu nie działa ochrona o danych osobowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 28.02.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Droga Redakcjo! Lista po Nickach forumowych to żadne dane osobowe a rozwieje wszelkie wątpliwości forumowiczów. Zapewnienia, że wszystko działało jakos mnie nie przekonują (jestem informatykiem ). Poza tym miło bedzie wiedzieć kogo zobaczę na żywo. Może jadnak dacie się przekonac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 A my juz jestesmy na oficjalnej liscie, nie wiem komu bardziej dziekowac redakcji czy MAKSIOWI :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 28.02.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 a i rekina wezmę a kto to rekin? (z ciekawości pytam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ta ochrona danych osobowych i niki przypomina mi oglaszanie wynikow egzaminow na studiach, gdy nagle okazywalo sie ze "Myszka Miki" nie zdala Wytrzymalosci materiałow, a za to "Stalin" mial 5 z analizy matematycznej :D:D u nas na uczelnie nikt nie uwazal ze publikowanie nikow jest naruszeniem prawa o ochronie danych osobowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts