Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamykamy listę forumowiczów na II Spotkanie Forum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 119
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Listy nie będziemy robili, bo musielibyśmy spytać o zgodę każdego uczestnika.

Redakcjo Szanowna :o - ten komentarz, to już gruuuuba przesada (czy mam się poczuć tymże zdaniem skarcona za ujawnienie moich refleksji :-? :wink: ?).

Jeśli wzrok i pamięć mnie nie myli , to w Ustawie o ochronie danych osbowych nie ma wzmianki o nickach forumowych :o :lol: .

Lista Redakcjo, lista, bo tak - każdy będzie chciał sprawdzić czy jego zgłoszenie dotarło. Aha, wpisałam jedną osobę towarzyszącą - ale też jest niepełnowymiarowa (2 lata). Jeśli chodzi o wolne krzesło :lol: to on i tak będzie siedział u mnie na kolanach albo szalał po sali.

więc skoro nie lista, to czy mogę się upewnić, czy jesteśmy?

Natomiast co do Redakcjnych koncepcji o "zgodzie" na podawanie nicków na liście, to przecieram oczy ze zdumienia (przy wpadce z danymi osobowymi z formularza zgłoszeniowego i innymi jeszcze prywatnie mi znanymi).

Dlaczego mam nie wiedzieć, kogo się spodziewać spotkać ? Bo nie wyobrażam sobie ustalania, czy ktoś jest, po identyfikatorach.

Dlaczego mam nie wiedzieć, kogo się spodziewać spotkać ? Bo nie wyobrażam sobie ustalania, czy ktoś jest, po identyfikatorach.

Proponuje, zeby juz na miejscu wywiesic cos w rodzaju listy obecnosci - na przyklad alfabetycznie po nikach. Bedzie wtedy wiadomo, ze mozna kogos konkretnego znalezc, a nie tylko szukac wsrod zgromadzonych.

do zobaczenia w sobote!

Kochana Redakcjo!!

Skoro zrobienie publicznej listy nie wchodzi w grę, to może by się dało przesłać do tych, którzy sie dostali na listę, wiadomość prywatną z potwierdzeniem?? ja tez nie wiem czy sie załapałam... bede jechala 300 km by do Was dotrzec wraz z moja połową... nie chcialabym sie dowiedziec na miejscu, ze nie ma nas na liście :cry: Bardzo prosze Kochana Redakcjo... moze to sie da zrobić?? jakies potwierdzenie na priva?? plisssss.....

pozdrawiam i juz sie nie moge doczekac tego spotkania :D:D:D

mundzia

Droga Redakcjo!

Lista po Nickach forumowych to żadne dane osobowe a rozwieje wszelkie wątpliwości forumowiczów.

Zapewnienia, że wszystko działało jakos mnie nie przekonują (jestem informatykiem ;) ). Poza tym miło

bedzie wiedzieć kogo zobaczę na żywo.

Może jadnak dacie się przekonac?

Pozdrawiam

ta ochrona danych osobowych i niki przypomina mi oglaszanie wynikow egzaminow na studiach, gdy nagle okazywalo sie ze "Myszka Miki" nie zdala Wytrzymalosci materiałow, a za to "Stalin" mial 5 z analizy matematycznej :D:D:D

u nas na uczelnie nikt nie uwazal ze publikowanie nikow jest naruszeniem prawa o ochronie danych osobowych :D:D