tomek3d 20.06.2015 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 witam,jestem "dumnym" posiadaczem kotła kondensacyjnego beretta. zakupu dokonałem ok. 2,5 roku temu. do tej pory wszystko nieźle działało, rachunki małe biorąc pod uwagę kubaturę do ogrzania. jednakże pół roku po wygaśnięciu gwarancji z pieca zaczęła cieknąć woda, przez co spadało ciśnienie w instalacji. wezwałem serwis i okazało się, że piec jest cały przeżarty rdzą, koszt naprawy 1700 zł. biorąc pod uwagę, że to tak krótki okres działania pieca, a takie z nim problemy, szczerze odradzam zakupy produktów firmy beretta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUP123 20.06.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 witam, jestem "dumnym" posiadaczem kotła kondensacyjnego beretta. zakupu dokonałem ok. 2,5 roku temu. do tej pory wszystko nieźle działało, rachunki małe biorąc pod uwagę kubaturę do ogrzania. jednakże pół roku po wygaśnięciu gwarancji z pieca zaczęła cieknąć woda, przez co spadało ciśnienie w instalacji. wezwałem serwis i okazało się, że piec jest cały przeżarty rdzą, koszt naprawy 1700 zł. biorąc pod uwagę, że to tak krótki okres działania pieca, a takie z nim problemy, szczerze odradzam zakupy produktów firmy beretta. A jaki typ/model konkretnie? Z czego/jaka instalacja? Woda była zmiękczona/jaka twardość? Robiłeś przeglądy? Co konkretnie wymienił serwis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 20.06.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 A jaki typ/model konkretnie? Z czego/jaka instalacja? Woda była zmiękczona/jaka twardość? Robiłeś przeglądy? Co konkretnie wymienił serwis? cała firma nic nie warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek6 07.08.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Padły konkretne pytania a w odpowiedzi beblanina ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 08.08.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Wnetrze beretty, vailanta, viesmanna i wiekszosci kotlow i tak schodza z tych samych tasm produkcyjnych.Ale o tym zaden producent ani instalator glosno nie mowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisu.wojciqkhotmai 18.02.2021 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Hmmm, dla Twojej wiadomości to obrażasz teraz polskich robotników bo Beretta produkuje te kotły w fabryce w Polsce . Mam ten kocioł i powiem tak : jestem z niego baaardzo zadowolny. Grzeje od 16 listopada i na 150 m2 powierzchni domu świerzo wybudowanego zużyłem 260 m3 gazu co uważam za bardzo dobry wynik przy stałej temp. około 22 st. i narazie bez sterowania regulatorem i pogodówką (narazie spięte na ostro). W przeciwieństwie do Vallanta który bo zaniku napięcia trzeba programować od nowa (mój znajomy ma taki problem) nie musze się martwić, że jak malarze wywala co chwila różnicówkę to będę coś musiał grzebać w sterowniku pieca. Pozdro Polska To też biedny kraj , biedniejsze nisz Italia. PD , ciekawe ile przejechał by polaki samochód wyprodukowany w Polsce . ojcu silnik rozleciał sie po 30 tys. a samochód był z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts