Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

II Zlot 2005 - ONLINE :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 245
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

no to jestem pierwsza :lol: :lol:

byłam, widziałam, przekąszałam :lol: a Nygus właśnie gifty wybebesza 8)

niestety :cry: nie wiem kto wygrał konkurs Maksiowy no i kto został Miss :D - niech no kto wyniki ogłosi :D bo mnie ciekawośc zżera :)

dziekuje wszystkim za sympatyczne spotkanie :D

Paprotko, misską została Tola, drugie miejsce zajęła Osowa,a trzecia była Marcenka. Same blondynki :D

Miło mi było Cię poznać :D

My tez wrócilismy , było superancko, zwłaszcza,ze doniosłam do domciu kask-zółty- co oznacza, ze bede trendy.!!! :lol: tyle fajnych ludeczków spotkałam, ach....szkoda, ze dopiero za rok :cry: Pozdrawiam wszystkich tych co byli i nie zdazylismy sie zapoznac i tych, których kamerka rajcowała przed kompem. :wink:

Paprotko, misską została Tola, drugie miejsce zajęła Osowa,a trzecia była Marcenka. Same blondynki :D

no to w dechę :lol: gratulacje dla Misek ! :)

jeden mój typ na podium 8)

uprasza sie również w następnym roku o stworzenie konkurencji w kategorii "miss - żona/mąż" forum " :wink: - bo to był mój drugi typ :lol:

Miło mi było Cię poznać :D

wzajemnie :D

My tez własnie wróciliśmy szczęśliwie do domciu :lol:

Dziekuję wszystkim za spotkanie ( Maluszek,Tola ,Osowa ,Kasiorek, Renatka, Luśka , Edzia, Wojty-to dziewczyna :wink: Aga J.G , Ania Wiśniewska, Luśka W. i inne fajne babeczki .... o panach nie wspomnę - sami przystojniacy z Maksiem na czele :lol: ) - milo było Was poznać osobiście ..... od dzisiaj Forum juz nie będzie takie samo :lol:

ale miss tego spotkania była niewątpliwie Nikola - zaśpiewała nam piosenkę o żabce :lol: :lol: :lol: jest śliczną ,małą blondyneczką .

wielkie dzieki dla calej Redakcji Muratora :lol: :lol: :lol:

a jedzonko ??? palce lizać!!!!

Ewa i Heniek

Było miło, bardzo miło.

Pozdrawiam wszystkich którzy byli i tych co przy komputerach nas podglądali.

Może jakaś impreza tego typu w plenerze, wiosną lub latem... ja tylko tak, bo wiem, że i tak za rok się spotkamy, ale gdyby dwa razy do roku, to 2 razy fajniej :D

I my się meldujemy w domu i z domu !

Wielkie (powinniśmy napisać WIELKIE :wink: ) dzięki za spotkanie - tyle sympatycznych osób dawno nie spotkaliśmy na raz 'na wizji'.

Pozdrowienia dla wszystkich, w tym:Wojtów w komplecie czyli obie połowy (jesteście już w domciu ?), Ew-ki,Pattay'ów (chyba nie przekręciłem co ?), ppp.j'tów, Luśki, Rydza, Agi J.G. oraz oczywiście dla kochanej Redakcji !

:D :D :D :D :D