bodzio_g 05.03.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Dziekuje wszystkim za wspólne emocje z podglądania i spadam pogłaskać troche teściową ( troche nie na temat , ale przecież lubicie swoje teściowe , a dziś ich święto )- może cóś postawi na uspokojenie nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.03.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Ja również dziękuję wszystkim i tak jak napisał Ponury63 faaajnie było może następnym razem spotkamy się w realu Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 05.03.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 a ja już wróciłem ze zjadu Forumowiczów - ciekawe czy jestem pierwszy z wracających ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.03.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Już po wszystkim No to pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.03.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 a ja już wróciłem ze zjadu Forumowiczów - ciekawe czy jestem pierwszy z wracających ... Nie jesteś, Paprotka była pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 05.03.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 My też juz wróciliśmy. Czy będzie gdzieś zetsawienie jakichs zdjęć (już archiwalne a nie on - line)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.03.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Cześć wszystkim, szkoda, że nie mogłem być z WAMI, będę za dwie godzinki to sobie wszystko przeczytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 05.03.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 A ta kobitka podobna do mnie stoi z prawej strony słupa. Kto to? nie wiem ... a siedzacych znasz ? http://foto.onet.pl/upload/11/69/_435081_n.jpg To Patos z żoną i córkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.03.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 no to jestem pierwsza byłam, widziałam, przekąszałam a Nygus właśnie gifty wybebesza niestety nie wiem kto wygrał konkurs Maksiowy no i kto został Miss - niech no kto wyniki ogłosi bo mnie ciekawośc zżera dziekuje wszystkim za sympatyczne spotkanie Paprotko, misską została Tola, drugie miejsce zajęła Osowa,a trzecia była Marcenka. Same blondynki Miło mi było Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 05.03.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 My tez juz wrocilismy. Bylo baardzo fajnie... No i kubek wygralismy . Jeszcze raz pozdrawiam wszytkich obecnych i nieobecnych na Spotkaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 05.03.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 My tez wrócilismy , było superancko, zwłaszcza,ze doniosłam do domciu kask-zółty- co oznacza, ze bede trendy.!!! tyle fajnych ludeczków spotkałam, ach....szkoda, ze dopiero za rok Pozdrawiam wszystkich tych co byli i nie zdazylismy sie zapoznac i tych, których kamerka rajcowała przed kompem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.03.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Paprotko, misską została Tola, drugie miejsce zajęła Osowa,a trzecia była Marcenka. Same blondynki no to w dechę gratulacje dla Misek ! jeden mój typ na podium uprasza sie również w następnym roku o stworzenie konkurencji w kategorii "miss - żona/mąż" forum " - bo to był mój drugi typ Miło mi było Cię poznać wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 05.03.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 NIESTEEEEEEEETY Musiałem wyjść wcześniej [czyli ok. 17]. A było superancko - chociaż tak krótko. Uściski dla Redakcji - nikt na Świecie nie robi takich imprez. I dyplom dostałem Może jakaś imprezka letnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 05.03.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Jestem za!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 05.03.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Bardzo dziekujemy za przemile chwile w Piwnicznej Izbie Muratora i za wszelkie fanty, ktore jeszcze dlugo beda nam przypominaly II Spotkanie Forumowe Do nastepnego! ma+mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 My tez własnie wróciliśmy szczęśliwie do domciu Dziekuję wszystkim za spotkanie ( Maluszek,Tola ,Osowa ,Kasiorek, Renatka, Luśka , Edzia, Wojty-to dziewczyna Aga J.G , Ania Wiśniewska, Luśka W. i inne fajne babeczki .... o panach nie wspomnę - sami przystojniacy z Maksiem na czele ) - milo było Was poznać osobiście ..... od dzisiaj Forum juz nie będzie takie samo ale miss tego spotkania była niewątpliwie Nikola - zaśpiewała nam piosenkę o żabce jest śliczną ,małą blondyneczką . wielkie dzieki dla calej Redakcji Muratora a jedzonko ??? palce lizać!!!! Ewa i Heniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Było miło, bardzo miło. Pozdrawiam wszystkich którzy byli i tych co przy komputerach nas podglądali. Może jakaś impreza tego typu w plenerze, wiosną lub latem... ja tylko tak, bo wiem, że i tak za rok się spotkamy, ale gdyby dwa razy do roku, to 2 razy fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Jestem już w Białymstoku, dziekuję Wszystkim za to spotkanie, pięknie było.... Was wszystkich uściskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.03.2005 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 No dobra, nie wytrzymałam i jeszcze raz tu dzisiaj zajrzałam Oj jak my tu wszyscy Wam "zazdraszczaliśmy" tego spotkania na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 06.03.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 I my się meldujemy w domu i z domu ! Wielkie (powinniśmy napisać WIELKIE ) dzięki za spotkanie - tyle sympatycznych osób dawno nie spotkaliśmy na raz 'na wizji'. Pozdrowienia dla wszystkich, w tym:Wojtów w komplecie czyli obie połowy (jesteście już w domciu ?), Ew-ki,Pattay'ów (chyba nie przekręciłem co ?), ppp.j'tów, Luśki, Rydza, Agi J.G. oraz oczywiście dla kochanej Redakcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts