Sativum 27.01.2022 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 Też mam najlepsze zdanie o ING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzGalara.com 15.02.2022 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 oferty powinny być dopasowana do kredytobiorcy.Dlatego nie można jednoznacznie ocenić, że np. ING ma najlepszą opcję. Jeśli chcesz mogę sprawdzić dla Ciebie najlepszą opcję jaka jest na rynku.poglądowo możesz zobaczyć poniższą symulacje, gdzie sprawdziłem na dziś najlepsze oferty na rynku dla przykładowego kredytu w wysokości 500kPLN. https://www.grzegorzgalara.com/post/aktualne-oferty-banków-dla-kredytu-hipotecznego-o-wartości-500-000-pln-symulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 24.05.2022 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2022 Przy tak wysokiej stawce Wibor, kredyt do sznur na szyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanAdam85 28.08.2024 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Witam! Dla osób które zaciągały kredyty hipoteczne w latach 2022 do początku 2024, tj. w okresie wysokich marż i względnie wysokich ofert oprocentowania stałego w bankach, obecnie atrakcyjnym rozwiązaniem może być zmiana banku na tańszy - tj. zmiana kredytu na taki z niższym oprocentowaniem. Niższe oprocentowanie to niższa rata i mniejszy koszt odsetkowy. Jeśli ktoś jest zainteresowany informacją, czy jego kredyt może być tańszy, to polecam weryfikację warunków i dalej ewentualnie refinansowanie kredytu hipotecznego z refinansujemy.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts