I-Z-B-A 24.03.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Gdzie mozna kupić fajne i w miare tanie dywany??? Czy jest jakiś sklep internetowy z dywanami? jakie firmy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 24.03.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Hej, ja kupiłam tutaj: http://www.tylkodywan.pl/ Duży wybór, całkiem sensowne ceny i bezpłatna dostawa do domu. Właśnie od dwóch dni jestem szczęśliwą "posiadaczką" dywanów w moim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.03.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Pojechać do Turcji. Albo do Iranu, ale taka wyprawa drożej wyjdzie. Piszę serio, żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Pojechać do Turcji. Albo do Iranu, ale taka wyprawa drożej wyjdzie. Piszę serio, żeby było jasne. A propos dywanów to przypomnialo mi się jak kiedyś pan Turek (prawdziwy) mówił, że "tu jest diwana z wewna na wewna, a tu z wewna na bawewna". Pan Turek mówił w polski języka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.03.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Czyli jeden na osnowie wełnianej a drugi na bawełnianej. Dywan a nie Turek naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Czyli jeden na osnowie wełnianej a drugi na bawełnianej. Dywan a nie Turek naturalnie. Dokładnie. Turek miał od tego czasu ksywkę "wewna na bawewna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 26.03.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 W Turcji? Byłam kilkakrotnie - dywany piękne, ale tak drogie, że raczej nigdy nie będę w stanie sobie kupić. Ale u nas są także b.ładne dywany, należy tylko trochę pojeździć po sklepach. A tak na marginesie - zastanawiam się, czy kupować dywany do nowego domu - mam zamiar położyć ładny parkiet i ozdobne płytki i wydaje mi się, że dywany będą zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I-Z-B-A 26.03.2005 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 W Turcji? Byłam kilkakrotnie - dywany piękne, ale tak drogie, że raczej nigdy nie będę w stanie sobie kupić. Ale u nas są także b.ładne dywany, należy tylko trochę pojeździć po sklepach. A tak na marginesie - zastanawiam się, czy kupować dywany do nowego domu - mam zamiar położyć ładny parkiet i ozdobne płytki i wydaje mi się, że dywany będą zbędne. racja, jak ładny parkiet to dywaniki powinny być w miarę małe.... a ty zamaist przesiadywac przy kompie to marsz do Kościółka z jajeczkiem ja właśnie się wybieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 26.03.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 W Turcji? Byłam kilkakrotnie - dywany piękne, ale tak drogie, że raczej nigdy nie będę w stanie sobie kupić. Ale u nas są także b.ładne dywany, należy tylko trochę pojeździć po sklepach. A tak na marginesie - zastanawiam się, czy kupować dywany do nowego domu - mam zamiar położyć ładny parkiet i ozdobne płytki i wydaje mi się, że dywany będą zbędne. racja, jak ładny parkiet to dywaniki powinny być w miarę małe.... a ty zamaist przesiadywac przy kompie to marsz do Kościółka z jajeczkiem ja właśnie się wybieram... JUŻ BYŁAM! A przy komputerze siadam na " pół godziny" dla relaksu pomiędzy różnymi pracami kulinarnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marstan 27.03.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Nie chcę dodawać nowych wątków, więc odświeżam temat, mam nadzieje że pomożecie . Czy ktoś słyszał coś o sklepie: http://dywante.pl/ , bo zastanawiam się nad zmianą dywanów w mieszkaniu a widzę, że maja ładne dywany i w przystępnych cenach. Kupował ktoś u nich? Ewentualnie może znacie inny sklep godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 27.03.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 carpetvista , fajne dywany ale chyba trochę drogie , czasem mają wyprzedaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 27.03.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ja to myślałam, że wraz z epoką podgrzewanych podłóg, dywany odeszły hen daleko, jako siedlisko kurzu i innych roztoczy Osobiście nie wyobrażam sobie mojego domu z dywanami na podłogach, ale nie zaprzeczam, że taki dywan w połączeniu z klimatem niektórych domów, może stanowić całą atmosferę pokoju. Z jednej strony miło pochodzić gołymi stopami po mięciutkim dywanie, ale z drugiej strony wszechobecny kurz, wydobywający się z każdym stąpnięciem, skutecznie odstrasza mnie od zastosowania dywanów na podłogach. Że o trzepaniu nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.04.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja swój wełniany, wymarzony i wyczekany zamówiłam na http://www.overstock.comJesteśmy MEGA zadowoleni-stosunek ceny do jakośc i wielkości i bardzo dobry:)W okresach świątecznych mają świetne promocje,na taką się załapaliśmy:) Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DywanyWitek 21.04.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) reklama na forum jest płatna Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamanik 04.05.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 5 Maja 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila43 16.08.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Hej a czy ktoś z was zamawiał może dywany przez internet w sklepie online? Trochę się boje zamówić bo nigdy takich rzeczy nie zamawiałam i nie wiem co mi przyjdzie. Czy w razie co jak będę chciała reklamować to ja pokrywam koszt wysyłki? Ktoś z was może korzystał? Chciałabym zamówić z tej strony [LINK] jakby to komuś pomogło odpowiedzieć na moje pytania. Może ktoś tam też zamawiał i może się wypowiedzieć na ten temat? Byłabym wdzięczna bo już nie wiem co robić Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 16.08.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Zona zamawiala online w firmie carpets group z zabrza czy jakos takKupilismy model jajko brąz czy jakos tamWszystko ok tylko po 3 dniach wystawili inny model i zona zapragnela go miec,bo lepiej pasuje do mebli - jak to kobitaPo telefonie przyslali drugi i zabrpali obecny Kosztowalo mnie to tylko 20 zl za przesylke - tyle bylem stratny za kaprys zonySa na allegroGratiss dostalem dywanik przed drzwi balkonowe w podobnym kolorzeDywan 2 lata i zadnych niespodzianek - wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 16.08.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Ja to myślałam, że wraz z epoką podgrzewanych podłóg, dywany odeszły hen daleko, jako siedlisko kurzu i innych roztoczy Osobiście nie wyobrażam sobie mojego domu z dywanami na podłogach, ale nie zaprzeczam, że taki dywan w połączeniu z klimatem niektórych domów, może stanowić całą atmosferę pokoju. Z jednej strony miło pochodzić gołymi stopami po mięciutkim dywanie, ale z drugiej strony wszechobecny kurz, wydobywający się z każdym stąpnięciem, skutecznie odstrasza mnie od zastosowania dywanów na podłogach. Że o trzepaniu nie wspomnę... Kto w dobie odkurzaczy pioracych trzepie dywan A to wlasnie podlogowka jest najwiekszym siedliskiem kurzu ktory to promieniuje przez unoszenie sie cieplego powietrza z podlogi do sufitu - prawa fizyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.08.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Kto w dobie odkurzaczy pioracych trzepie dywan A to wlasnie podlogowka jest najwiekszym siedliskiem kurzu ktory to promieniuje przez unoszenie sie cieplego powietrza z podlogi do sufitu - prawa fizyki Mityczna postać tylko mity potrafi napisać? Cyrkulacja przy temperaturze podłogówki nie jest w stanie unieść kurzu. Temperatura jest za niska. Cyrkulacja istnieje przy gorących grzejnikach, gdzie istnieje duża dysproporcja między temperatura grzejnika a pokoju. O wiele łatwiej jednak odkurzyć gładką podłogę niż włochaty dywan. Dlatego alergikom dywany nie są zalecane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 17.08.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Ten święty mikołaj wypowiada się na każdy temat, nie mając zielonego pojęcia o niczym. Powołuje się na prawa fizyki o których słyszał jedynie w domu. Główne stosowane przez niego prawo to Prawo Łomu, którym mu te pojęcia wpajano do głowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts