monah 20.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 no bo ta rzeczywiście jest bardzo ładna! ja jej nie widziałam, kiedy jeszcze szukałam tego rozwiązania. pozostałe klapki, które oglądałam, nie dość, że kosztowały 100+ zł, to jeszcze były koszmarne raczej. kot zadowolony, najbardziej z tego, że może się w łazience schować i zabarykadować przed małym potworem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pulkovnica 21.02.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Sorki ale się uśmiałam z Twojego kota A od strony łazienki tej dziury nie widać? nie dziwię się, że się uśmiałaś, pocieszny jest strasznie od strony łazienki dziury nie widać póki nie zasiądzie się na tronie , bo podobnie jak od strony pokoju zaraz nad nią jest półka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 31.07.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Zastanawiam się nad tym, żeby jedne drzwi wejściowe ( od strony kotłowni ) były z takim specjalnym otworkiem - wejściem wachadłowym dla psa. Pies jeden już jest, w planach drugi... i może kot też. Jakby nas nie było w domu to nasz "inwentarz" mógłby swobodnie wchodzić i wychodzić np. za potrzebą fizjologiczną. Ma ktoś coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 31.07.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Kurczę,nie ma nikt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 01.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Kiedyś do tego tematu sie przymierzałam. Niestety mój pies jest za duży (47 kg) i tego rodzaju wejścia po pierwsze trudno dostać, po drugie sa niebezpiecznie duże (dla złodziejów) wiec sobie dałam spokój. Ale jeżeli masz małego psiaka-pomysł jest doskonały. Takie drzwiczki można kupić w sklepach zoologicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.08.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Ooooo, dziękuję Ci za odpowiedź ! Moja sunia waży 6 kg - to mały terrier, więc o.k. To nasz "mały domownik" na równych prawach ... więc jej też należą się jakieś "udogodnienia" w nowo budowanym domku, hahaha ! No i w planach jeszcze następne zwierzaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 01.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Widziałam w sklepach drzwiczki, które otwiera zawieszony przy obroży magnes. Cena nie była powalająca. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Supeeeeeeeeer, ale bajer ! Dzięki wielkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 01.08.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Zobacz tutaj, jak pies mały, to drzwiczki dla kota też się nadadzą:http://www.zooplus.pl/ask?query=drzwiczkihttp://www.krakvet.pl/advanced_search_result.php?keywords=drzwiczki&search_in_description=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Dziękuję ! jejku, w KRAKVECIE są nawet te z magnesem - supeeeeeer !!! Ceny tego modelu w zależności od rozmaru zwierzaka - od 120 - 200 zł. Muszę pokazac mojemu małżowi ! Pozdrawiam dziewczyny i dziękuję Wam za pomoc ! Sunia też chyba dziękuje - merda ogonem bo pani się cieszy, hahaha ! Jeszcze nie wie, jaki będzie miała "wypas" w nowym domu. Uciakm na budowę - w końcu sobota... MIŁEGO WEEKENDU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 01.08.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 ...a jak z alarmem, zwierzeta buszuja po domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.08.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 A co z ucieczką ciepła z domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No bez przesady. Pies swoje prawa i potrzeby ( fizjologiczne... ) ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 03.08.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No, nie ma przesady w moim pytaniu. Teraz niestety zamykamy w garazu psa, kotek sobie biega po posesji (i nie tylko), ale nie jest to komfortowe rozwiazanie. Nie mozemy zostawic zwierzat w domu, bo alarm musi byc wlaczony (w grazu pozostaje tylko ochrona drzwi i okien). Nie jest to optymalna sytuacja z pozostawianiem psa no i szukam alternatywy, ale jak na razie nie przekonuje mnie ta klapa w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 03.08.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Andrzej100, ale pomyśl sobie jak by Twoje zwierzaki przekonała, hahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 04.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Andrzej100, link dla Ciebie : http://forum.muratordom.pl/alarm-a-pies,t165801.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 04.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Widze, ze po raz kolejny mamy wspolne tematy ... Mam okres wakacyjny w pracy , no i z nudow przesiaduje na forum. tylko czujniki kontraktonowe, ktore mamy na wszystkich drzwiach i oknach. Wiele bylo juz na forum o zwierzetach i alarmie. Konkluzja jest taka, ze tylko czujniki zamontowane w dzwiach i oknach ( no i te na stluczenie szyby) bezkolizynie wspolpracuja z obecnoscia zwierzat w domu. Eeech, pozostane przy tym garazu i niestety czasami trzeba zacisnac zeby i usunac co nieco po dluzszej nieobecnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.08.2009 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Andrzej 100, hmmmm... więc może jednak te okienko z klapką ? Kurczę, ale może jeszcze jest jakieś inne rozwiązanie z tym alarmem ? Popytam, jak się coś dowiem ciekawego to odezwę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada27 11.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam wszystkich zwierzolubnych:Dchciałam spytać gdzie umieściliście posłania dla swoich zwierzów oraz miski dla nich?mam dwa jamniki, ciągu dnia drzemią w swoich budach , które teraz stoją w kuchni (takie z gąbki są).Miski też mam ustawione na takiej tacce (dokładnie jest to komplet karmidło się nazywa dla kota;D)Nie wygląda to zbyt ładnie.I chciałam zapytać jak u Was jest ze sprzętem zwierzęcym? gdzie i jak jest on wkomponowany w wystrój?Same jamniki idealnie mi do wszystkiego (w tym wystroju hehe) pasują i zawsze będą pasować, ale tak sobie myśle ze fajnie byłoby jakby ten ich niezbędny sprzęt jakoś ładnie wtopić w otoczenie;)pozdrawiam serdecznie jeśli ktoś ma jakiś fajny pomysł to proszę o wszelkie podpowiedzi i o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 11.02.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ja już na etapie wybierania projektu wiedziąłam, ze miejace pod schodami bedzie to "pokoik" dla psa. Tam ma swoje psołanie i miski z wodą i jedzeniem też. Nawet ma swoje światło (ale to bardziej dla mnie zebym wiedziła dokładnie co robie gdy sprzątam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts