sanipro 08.04.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 NIEAKTUALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 o rany,jak to zaginęły?jakiś konflikt pomiędzy rodzicami,czy ...straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 10.04.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 się już znalazły http://www.powiat-myslenice.pl/PHPNuke/modules.php?name=News&file=article&sid=173http://biznes.livenet.pl/biznes/comment.php?what=news&id=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 10.04.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 w lipcu zaginely ty dajesz posta 8 kwietnaia i juz sie odnalazly?? ten kraj jest.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 10.04.2005 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Dziękuję mieczotronix za informację.Ten dramatyczny mail otrzymałem 8 kwietnia i wcale nie było mi wesoło.Ponieważ FORUM MURATORA wielokrotnie służyło pomocą w podobnych sytuacjach uznałem, że pomoże również w tym wypadku. Zakładając powyższy wątek zwróciłem uwagę, że jest to moja 777 wiadomość.Pomyślałem, że skoro siódemka to szczęśliwa liczba, zakończenie powinno być pozytywne. Mogę więc uznać, że wróżba się sprawdziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.04.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Takie przerażające wiadomosci krążą po sieci jako spam. Dostaję ich parenaście w tygodniu. Te dzieci zagineły w lipcu zeszłego roku, znalazły się po miesiącu, na stronie myslenickiej była o tym mowa w grudniu. Czyli 4 miesiące temu. I znowu się pojawiła wiadomośc, zdjęcia...........i ludzie dobrej woli zaczęli kolejny łańcuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts