pereł 07.10.2002 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Mam mozliwość zakupu działki w interesującej mnie cenie, niestety jest bardzo wąska (12m), zastanawiam od czego jest uzależnione jak najbliższe budowanie sie przy granicy - lub, wręcz na granicy. jak prawo budowlane to warunkuje. Niestety jestem laikiem a na podjecie decyzji mam raczej niewiele czasu. Wszelkie wskazówki bardzo mile widziane.Od czego zależy wybudowanie bliźniaka , jeżeli np.:sąsiednie działki nie maja jescze nabywców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 12.10.2002 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 Trochę pisano na ten temat na forumhttp://fabrika.pl/bb/viewtopic.php?topic=2807&forum=39http://fabrika.pl/bb/viewtopic.php?topic=2428&forum=39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2002 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Dowiedz się czy są chętni do zakupu sąsiednich działek. Następnie namów ich na scalenie i ponowny podział. Widziałem parę takich właśnie ponownie wytyczonych działek od różnych właścicieli. Większość była z ponownego wytyczenia zadowolona.Ta szerokość to poprostu kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 26.10.2002 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 Jeżeli masz dostęp do Dzienników Ustaw to poczytaj Dz.U. z 1999 r. nr 44, poz 434. Jest tam wyrok Trybunału Konstytucyjnego dotyczący odległości od granic działki. Nie wszyscy o tym wiedzą , a właściwie prawie nikt. Nie przytoczę Ci teraz treści poniwaz dokładnie nie pamiętam, a nie chciałbym wprowadzić w bład. warto to poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts