inwestor 14.04.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Nie wytrzymałem zacząłem znowu czytać forum i wypowiadać się. Pożegnałem się i myślałem że dam radę a tu znowu. To silniejsze odemnie. To straszne jak słabą wolę ma człowiek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.04.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jak chcesz, to Cię mogę śmiertelnie znieważyć i wtedy się śmiertelnie na mnie obrazisz i nie będziesz tu zaglądał. Co mi tak, poświęcę się dla zwalczenia Twojego nałogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.04.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Miło znowu czytać Twoje kompetetne wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.04.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 14.04.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witaj Będziemy Ciebie oszczędzać! Nie szarżuj z postami, bo to tak jak z sexem jak za dużo to niezdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 14.04.2005 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jesteście mili i kochani do obłędu I jak tu człowiek ma się wyzwolić z nałogu ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 14.04.2005 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Kurcze o co tu chodzi ??? czemu ten wątek został przeniesiony tutaj z działu psychologicznego Przecież to co tu opisuję to wyłącznie moje dewijacje psychiczne Redakcjo proszę o wyjaśnienie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 15.04.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Przypominam Tobie inwestor że jesteś na rekonwalescencji. nie szarżuj z postrami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts