szybkaosa 06.02.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wracam do tematu. Muszę zrobić rynny przy balkonie a słupki balustrady będę miał mocowane od czoła płyty balkonowej. Balustrada stalowa. Macie może jakieś nowe doświadczenia, jakieś zdjęcia takich balustrad, na co zwrócić uwagę itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 06.02.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dzisiaj u mnie panowie ze Słupska montowali balustrady metalowe.Wyglądają przepięknie. Jutro na blogu będą zdjęciaJeśli ktoś jest zainteresowany, mogę wysłać namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 07.02.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 dzisiaj u mnie panowie ze Słupska montowali balustrady metalowe. Wyglądają przepięknie. Jutro na blogu będą zdjęcia Jeśli ktoś jest zainteresowany, mogę wysłać namiary. A gdzie ten blog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 rynny zrobiłem z tego samego kawałka blachy co obróbka czoła balkonu u mnie sie to sprawdza /lecz balustrada mocowana z góry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 07.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 dzisiaj u mnie panowie ze Słupska montowali balustrady metalowe. Wyglądają przepięknie. Jutro na blogu będą zdjęcia Jeśli ktoś jest zainteresowany, mogę wysłać namiary. A gdzie ten blog? wejdź na ikonkę www w moim profilu, zdjęcia wstawimy wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grizzli 07.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 polecam sztachetki ułożone jak w żaluzjach - z dołu nic nie widać, a słońce ładnie wpada i doświetla pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts