Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja zamówiłam cos takiego (ten po prawej stronie) tyle że krzesła z jasnym obiciem (nie białym ale beżowym)

http://img535.imageshack.us/img535/1363/skanuj0005k.jpg

Uploaded with ImageShack.us

teraz trochę żałuję wyboru takich krzeseł bo bardziej podobają mi sie te ikeowskie

Edytowane przez joliska

• Odpowiedzi 798
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Anndzia.

Ten stol to za ile i gdzie mozna kupic ?

Ewentualnie jakies namiary na producenta poprosze.

Dzieki

Znalazłam go w Rzeszowie w Danex-ie, tam ma swoje stoisko miejscowy wykonawca z Krasnego pod Rzeszowem. Stół jest w naturalnym fornirze dębowym, pomalowany bezbarwnym lakierem. To jego strona http://www.maxdesign-meble.pl

Ja zamówiłam rozmiar 140 z możliwością przedłużenia do 2,40 w cenie 1500

Anndzia, czy masz na podlodze woodentica brown? Sciany białe? Meble białe? I do tego stół jasny? Bo sama mam woodentica i cały czas myslę do czego dopasowac stol i ostatnia opcja jest taka, że do podłogi.

Na podłodze mam panele qiuck stepa z v-fugą w kolrze dąb stary ciemny. Stół jet w "naturalnym" dębie i myślę, że rozjaśni całość, krzesła też będą "dębowe", już zamówione.

Te eamesy mi się podobają, ale pomimo, ze lubię nowoczesne wnętrza, to stół i krzesła bardziej tradycyjne.

Przed świętami będę miała komplet to pokażę jak to wygląda.

Pozdrawiam.

Edytowane przez joliska

Krzesła zamówione takie tylko czarne.

Prototyp stołu był znaleziony na stronie id_point tylko albo wymiary mi nie pasowały albo wymiar ok. a stół nie taki

http://images35.fotosik.pl/1049/ec712a8e68960558.jpg

Elfir tak samo często przecieram matowy stolik jak i szafkę rtv która jest na wysoki połysk...

Edytowane przez Moniaq

Moniaq, piękny stół, ale moim zdaniem totalnie niepraktyczny. Kurz i wszelkie inne ślady (palce, jedzenie) to jedno, a drugie to rysy. Moim zdaniem ten stół bardzo szybko będzie mocno porysowany, nawet przy zupełnie normalnym użytkowaniu. No chyba że to stół tylko na wyjątkowe okazje i ma być rzadko używany. Ale wygląda przepięknie :)

asizo dokładnie tak... stół jest okazjonalny...roboczy czyli śniadaniowy mam w kuchni i jest biały lakierowany

Nie wiem, o co do końca chodzi z tym rysowaniem, czyszczeniem itp. Odkąd zaczęłam mieć własne m czyli od 9lat mam ławy,stoliki, stoły ze szła lub lakierowane i nie działy się z nim straszne rzeczy więc nie widzę potrzeby zmieniać przyzwyczajeń

Jeśli okazjonalny, to pewnie będzie dobrze. My mamy ciemny stół, fornir dąb czekoladowy. Użytkowany normalnie, aczkolwiek intensywnie, bo codziennie, no i niestety, po niecałych 2 latach jest na nim mnóstwo rysek i niewielkich wgnieceń, mniejszych, większych, bardziej widocznych, gdy świeci sie lampa nad stołem, ale i w dziennym świetle nie do ukrycia. Poza tym stół muszę wycierać kilka razy dziennie - przy dwójce małych dzieci to nie do uniknięcia, więc też fornir trochę się niszczy. Ale co tam, nie my dla stołu, ale stół dla nas :)

Krzesła zamówione takie tylko czarne.

Prototyp stołu był znaleziony na stronie id_point tylko albo wymiary mi nie pasowały albo wymiar ok. a stół nie taki

http://images35.fotosik.pl/1049/ec712a8e68960558.jpg

QUOTE]

Czy mogę prosi o namiar na te krzesła:?)

Andzia a ten stol co pokazujesz to z manufaktury drewna jest? bo jakos tak mi sie kojarzy. oni gdzies w realizacjach maja taki stol z eamesami na drewnianych nozkach. bardzo fajnie to wyglada. krzeselka inspirowane powinny byc w cenie w miare ok, choc nie wiem dokladnie ile!

To stół fornirowany, wykonawca miejscowy Max Design Rzeszow