sheenaz1719505693 21.12.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 mam te krzesła z futuri (wklejone przez duś) i polecam, z tymże trzeba wziąć poprawke na blaknięcie kolorów. Po roku, pomarańczowy wyblakł do żółtego, a fiolet też trochę zjaśniał. Z innymi kolorami nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.12.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Może i 30-te , twierdzi że są ble. A ty co twierdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.12.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Zależy jakie eamesy. Te podróbki mają chropowatą powierzchnię, więc się nie rysują. Ale białe na pewno robią się zółte po ok. roku. U mnie zżółkło (tzn. tak się poprzebarwiało i to nieregularnie). Poważnie????!!!Kurcze a po nowym roku miałam właśnie zamawiać....Moze czyścilas jakimś środkiem nieodpowiednim albo coś sie wylało ? W tej sytuacji znowu mam dylemat jakie krzesła bo juz byłam na eamsy zdecydowana a tu klapa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 22.12.2013 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Duś muszę przyznać że są ciekawe, rozumiem że można je zamówić w czarnym kolorze. Elfir ja już sama nie wiem ,jestem już tym wszystkim zmęczona a myślałam że takie dobieranie mebli,dodatków itp to takie przyjemne będzie.Czasami myslę że to czego ja potrzebuję to jeszcze nie wyprodukowali .Wracając do krzeseł myślicie że iść w kolor czarny ? W sumie te czarne eamsy jak mi się znudzą to mogą pójść sobie na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.12.2013 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Krzesła...moje "kuku".... Po dwóch latach mieszkania-trzecie z rzędu... Były Eamsy "podróbki"-te bez podłokietników-nie są czysto białe i są połyskujące, połączone z tymi z podłokietnikami ,które są matowe i śnieżnobiałe nie wyglądają świetnie:(-Eamsy były drugie z rzędu Końcowy wybór to proste białe zakupione w firmie Formazone Uważam,że kolor może być świetny przy jasnych wnętrzach-jeśi ktoś chce dodać "pazura" i lubi kolory-ważne żeby się nie rozszaleć Ja jestem nudna-białe ściany i praktycznie biała reszta:D Miłego główkowania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.12.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 gumisiowa - te pierwsze bardziej mi się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.12.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Duś muszę przyznać że są ciekawe, rozumiem że można je zamówić w czarnym kolorze. tak. do tego różne firmy oferują krzesła w tym kształcie w różnym wykończeniu - mogą być całe z drewna, z tkanin lub skóry, (te wklejone to tylko przykład, za swoimi się dopiero rozglądam, więc konkretnego produktu nie polecę. ale podpowiadam kształt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaszlek 22.12.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Witam.Proszę o pomoc.Posiadam taki oto stół i chcę zmienić tapicerkę na krzesłach.Zastanawiam się czy taki żółty będzie pasował do tego zielono-niebieskiego stołu?Mam zamiar z tego samego materiału uszyć zasłony.Czy może jakaś inna kolorystyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.12.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 gumisiowa - te pierwsze bardziej mi się podobały Mnie też,ale całkiem do innej koncepcji wykończeniówki były;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.12.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 monikaszlek-OBŁĘDNY stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.12.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 monikaszlek śliczny stylowy stół! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 23.12.2013 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Poważnie????!!!Kurcze a po nowym roku miałam właśnie zamawiać....Moze czyścilas jakimś środkiem nieodpowiednim albo coś sie wylało ? W tej sytuacji znowu mam dylemat jakie krzesła bo juz byłam na eamsy zdecydowana a tu klapa.... Właśnie chodzi o to, ze niczym nie czyściłam, może raz wilgotną szmatką przetarłam. Krzesło było praktycznie nieużywane. Kupiłam do pokoju gościnnego na górze, służyło bardziej jako ozdoba lub miejsce na odłożenie ubrań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.12.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Niepocieszylas mnie....Znowu mam dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 23.12.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 monika, stół rzeczywiśćie bardzo stylowy i oryginalny, ja bym w tapicerce krzeseł poszedł w odcień nóg ten turkus czy to błękit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 23.12.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Niepocieszylas mnie....Znowu mam dylemat. fajna kobieto, jakaś pomrocznosć jasna mnie ogarnęła chyba. Mam dla Ciebie dobre wieści. To nie eamesy mi zżółkły tylko panton. Nie wiem, dlaczego pisząc "eamesy" miałam w głowie mojego pantona. Eamesy też mam, białe na drewnianych nogach, podróbki. One sa ok. Nie przebarwiają się. Ale Ci namieszałam. To chyba przez to, że brzuch mi ciąży w zaawansowanej ciąży i mi mózg gorzej pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 09.01.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 A u nas może niezgodnie z trendami za to wygodnie http://imageshack.us/a/img542/1069/sryy.jpg http://imageshack.us/a/img208/1025/08h5.jpg Stół dębowy, olejowany, robiony na zamówienie. Krzesła drewniane, firma FAMEG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 09.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 http://jutehome.com/wp-content/uploads/2011/12/SA6.jpg http://jutehome.com/wp-content/uploads/2011/12/SA7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.01.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 @easy ależ zaje... krzesła. jestem urzeczona! (a styl eko zawsze w modzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 10.01.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 u mnie musi być oparcie niestety, plecy już nie te, nie lubię taboretów, ale rzeczywiście piękne, a easy78 te Twoje krzesła na pewno są wygodne, wyglądają na twarde i raczej uwierające, ale moze się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 10.01.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a easy78 te Twoje krzesła na pewno są wygodne, wyglądają na twarde i raczej uwierające, ale moze się mylę Jeśli to pytanie, to odpowiadam - są wygodne. I to bardzo. Spędzam na jednym z nich, pracując przy lapku, jakieś 6 godzin dziennie i nic mnie nie uwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts