Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 798
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zależy jakie eamesy. Te podróbki mają chropowatą powierzchnię, więc się nie rysują. Ale białe na pewno robią się zółte po ok. roku. U mnie zżółkło (tzn. tak się poprzebarwiało i to nieregularnie).

Poważnie????!!!Kurcze a po nowym roku miałam właśnie zamawiać....Moze czyścilas jakimś środkiem nieodpowiednim albo coś sie wylało ? W tej sytuacji znowu mam dylemat jakie krzesła bo juz byłam na eamsy zdecydowana a tu klapa....:eek:

Duś muszę przyznać że są ciekawe, rozumiem że można je zamówić w czarnym kolorze.

Elfir ja już sama nie wiem ,jestem już tym wszystkim zmęczona a myślałam że takie dobieranie mebli,dodatków itp to takie przyjemne będzie.

Czasami myslę że to czego ja potrzebuję to jeszcze nie wyprodukowali .

Wracając do krzeseł myślicie że iść w kolor czarny ? W sumie te czarne eamsy jak mi się znudzą to mogą pójść sobie na taras.

Krzesła...moje "kuku"....

Po dwóch latach mieszkania-trzecie z rzędu...

Były Eamsy "podróbki"-te bez podłokietników-nie są czysto białe i są połyskujące, połączone z tymi z podłokietnikami ,które są matowe i śnieżnobiałe nie wyglądają świetnie:(-Eamsy były drugie z rzędu

Końcowy wybór to proste białe zakupione w firmie Formazone

DSC04363.jpg

Uważam,że kolor może być świetny przy jasnych wnętrzach-jeśi ktoś chce dodać "pazura" i lubi kolory-ważne żeby się nie rozszaleć:D

Ja jestem nudna-białe ściany i praktycznie biała reszta:D

Miłego główkowania:yes:

Duś muszę przyznać że są ciekawe, rozumiem że można je zamówić w czarnym kolorze.

tak. do tego różne firmy oferują krzesła w tym kształcie w różnym wykończeniu - mogą być całe z drewna, z tkanin lub skóry,

(te wklejone to tylko przykład, za swoimi się dopiero rozglądam, więc konkretnego produktu nie polecę. ale podpowiadam kształt )

Poważnie????!!!Kurcze a po nowym roku miałam właśnie zamawiać....Moze czyścilas jakimś środkiem nieodpowiednim albo coś sie wylało ? W tej sytuacji znowu mam dylemat jakie krzesła bo juz byłam na eamsy zdecydowana a tu klapa....:eek:

Właśnie chodzi o to, ze niczym nie czyściłam, może raz wilgotną szmatką przetarłam. Krzesło było praktycznie nieużywane. Kupiłam do pokoju gościnnego na górze, służyło bardziej jako ozdoba lub miejsce na odłożenie ubrań.

Niepocieszylas mnie....Znowu mam dylemat.:x

fajna kobieto, jakaś pomrocznosć jasna mnie ogarnęła chyba. Mam dla Ciebie dobre wieści. To nie eamesy mi zżółkły tylko panton. Nie wiem, dlaczego pisząc "eamesy" miałam w głowie mojego pantona. Eamesy też mam, białe na drewnianych nogach, podróbki. One sa ok. Nie przebarwiają się.

Ale Ci namieszałam. To chyba przez to, że brzuch mi ciąży w zaawansowanej ciąży i mi mózg gorzej pracuje ;)

• 3 weeks później...