bettka 17.01.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Cześć,doradźcie proszę, gdzie szukać prostego dużego (ok. 2m) dębowego stołu, z możliwośćią rozłożenia do 3-4 m, najchętniej bez przecięcia. Jeśli macie sprawdzonych producentów to prośba o info, może być na priv. Do stołu będę chciała dobrać komodę do jadalni i stolik kawowy do salonu, więc najlepiej żeby oferta producenta była szersza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 17.01.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Bettka zobacz ofertę Manufaktury Drewna. Mają piękne stoły i wykonują meble według twojego projektu na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 25.01.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam! Czy ktoś ma doświadczenia z krzesłami Firmy Paged? Jakieś opinie? A może ktoś widział gdzieś podobne do tych, tylko w sympatyczniejszej cenie? Albo ktoś ma podobne i może powiedzieć jak się sprawdza opcja z podłokietnikami? Będę wdzięczna za podpowiedzi Te mi się strasznie spodobały. http://www.pagedmeble.pl/sites/default/files/styles/produkt__full_croppped_/public/modern_fotel.jpg?itok=SOsQNHVY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holee 25.01.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam; Szukam ciekawych krzeseł do jadalni w kolorze czarnym. Powinny mieć tradycyjną podstawę - cztery nogi i skórzane obicie - przynajmniej na siedzisku.Oparcie może być lakierowane lub też obite skórą.Znalazłem takie: http://www.momastudio.pl/meble/krzesla/krzeslo-amherst-high, jednak cena trochę mnie przeraża. Jakby ktoś coś fajnego znalazł to będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 25.01.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam! Czy ktoś ma doświadczenia z krzesłami Firmy Paged? Jakieś opinie? mam krzesła z pagetu = mona - wood... coś ... . wykonane porządnie, podobają mi się niezmiennie, lecz niestety cenowo też przyjazne nie były Twóje wybrane też ładne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 25.01.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Ave! dzięki za opinię. Twoje też ładne Mogłaś wybrać kolor wybarwienia drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 25.01.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 (edytowane) tak i wybarwienie i materiał (moje są identyczne jak na zdjęciu - czyli ciemniejszy orzech a materiał ..... aqua...łatwo zmywalny - ważne przy tak jasnym - śmietankowym bardziej niz czysto białym - kolorze w każdym razie - materiał obiciowy też dużo ważył na cenie krzesła) PS moje krzesła słuzą nam juz piąty rok Edytowane 25 Stycznia 2015 przez ave! ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 26.01.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Już zadzwoniłam do producenta i też na spokojnie dojrzałam szczegóły na ich stronie - można dobrać kolor drewna i obić. Pani polecała właśnie ten materiał aqua, łatwy do utrzymania w czystości. Niestety cena dalej mnie boli… w drugiej grupie cenowej 669 zeta za sztukę…. A objawy wskazują na miłość od pierwszego wejrzenia, w sumie bez wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojbol 26.01.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Ja zamawiałem stół u stolarza;) zrobił mi taki jaki sobie rozrysowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 26.01.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Ja zamawiałem stół u stolarza;) zrobił mi taki jaki sobie rozrysowałem! Ze stołem nie ma problemu, ostatnio tak zamawiałam, teraz pewnie też tak zrobię. Ale obawiam się, że z krzesłami już się tak nie da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 26.01.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 hi! wiem, że na innym forum jedna z dziewczyn ma te krzesełka z firmy paged, model modern... szczerze mówiąc sama zastanawiam się nad ich zakupem... zaglądnij na http://www.madera1m.mojabudowa.pl/ (może nikt mnie nie zje za ten link ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemniaki.grillowe 27.01.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Już zadzwoniłam do producenta i też na spokojnie dojrzałam szczegóły na ich stronie - można dobrać kolor drewna i obić. Pani polecała właśnie ten materiał aqua, łatwy do utrzymania w czystości. Niestety cena dalej mnie boli… w drugiej grupie cenowej 669 zeta za sztukę…. A objawy wskazują na miłość od pierwszego wejrzenia, w sumie bez wyjaśnienia Też to mam Jednak ciężko znaleźć równie fajne moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swee 03.02.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 W jadalni oczywiście stół i krzesła. Ja mam niewielką jadalnię, więc mi by pasowało coś takiego Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 04.02.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ostatecznie biorę pod uwagę Manufakturę Drewna, Hazelwood i Miloni . Czy ktoś ma stół któregoś z producentów? Wymyśliłam sobie wymiar 220x100 w stanie złożonym. Czy macie jakieś opinie nt. blatu fornirowanego versus drewniany? Bo ze względu na cenę skłaniam się ku blatowi fornirowanemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clovi 04.02.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 (edytowane) Wyglądają bardzo ładnie, choć są dość ciemne. W jakim stylu masz urządzoną jadalnię? Ten komplet sprawdzi się we wnętrzu klasycznym, ja wolę nowoczesne i skandynawskie. Bardzo podobają mi się krzesła ze zdjęcia poniżej. Ma ktoś takie u siebie? Sprawdzają się? Są wygodne? Trwałe? Znalazłam je na [moderowano] gdzie widziałam wiele aranżacji z ich wykorzystaniem. Chciałabym poznać Wasze opinie, zanim dokonam zakupu.http://img2.shmbk.pl/rimgspr/13006072_pad_253_200_dla-domu-do-kuchni-i-jadalni-meble-kuchenne-stoly-kuchenne-stol-socrates.jpg?scale=canvas Edytowane 4 Lutego 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawkat 05.02.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Ja mam te krzesła, są wygodne i fajnie się w nich siedzi, ale tworzywo z jakiego są zrobione powoduje, że mówiąc wprost - tyłek się poci.Acha, sprawiają wrażenie delikatnych i ludzie o większej masie boją się siadać, chociaż nigdy nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieola1 19.02.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 no fajne te krzesla, i jak ktos tu napisał pasuja do stylu skandynawskiego, w ktorym akurat urzadzony jest moj dom, ale mimo wszystko szukam takich, gdzie “tylek sie nie bedzie pocil”... na pewno skorzane krzesla to zagwarantuja ale watpie, aby pasowaly do wnetrza mojego domu macie jakies pomysly co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.02.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 skórzane to własnie będzie się topił. Lepsze tapicerowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 19.02.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Gołym tyłkiem się na krzesłach nie siada:rolleyes: no, wiadomo są sytuacje, że można, ale wtedy to wszystko się poci i wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imagi 19.02.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Moja jadalnia http://images70.fotosik.pl/629/d9a9dec59f1017d5med.jpg http://images67.fotosik.pl/631/492c8684d5ab3146med.jpg http://images67.fotosik.pl/631/0315d37e4731cc8dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts