gosia86 23.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Ja zamówiłam cos takiego (ten po prawej stronie) tyle że krzesła z jasnym obiciem (nie białym ale beżowym)http://img535.imageshack.us/img535/1363/skanuj0005k.jpg Uploaded with ImageShack.us teraz trochę żałuję wyboru takich krzeseł bo bardziej podobają mi sie te ikeowskie Edytowane 30 Listopada 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 23.11.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Zamówiłam stół taki jak na zdjęciu, tylko inny rozmiar, ale model i kolor ten sam. Nie mam pojęcia jednak jakie krzesła będą do niego pasować. Pomożecie? Witaj Anndzia. Ten stol to za ile i gdzie mozna kupic ? Ewentualnie jakies namiary na producenta poprosze. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 24.11.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) Witaj Anndzia. Ten stol to za ile i gdzie mozna kupic ? Ewentualnie jakies namiary na producenta poprosze. Dzieki Znalazłam go w Rzeszowie w Danex-ie, tam ma swoje stoisko miejscowy wykonawca z Krasnego pod Rzeszowem. Stół jest w naturalnym fornirze dębowym, pomalowany bezbarwnym lakierem. To jego strona http://www.maxdesign-meble.pl Ja zamówiłam rozmiar 140 z możliwością przedłużenia do 2,40 w cenie 1500 Anndzia, czy masz na podlodze woodentica brown? Sciany białe? Meble białe? I do tego stół jasny? Bo sama mam woodentica i cały czas myslę do czego dopasowac stol i ostatnia opcja jest taka, że do podłogi. Na podłodze mam panele qiuck stepa z v-fugą w kolrze dąb stary ciemny. Stół jet w "naturalnym" dębie i myślę, że rozjaśni całość, krzesła też będą "dębowe", już zamówione. Te eamesy mi się podobają, ale pomimo, ze lubię nowoczesne wnętrza, to stół i krzesła bardziej tradycyjne. Przed świętami będę miała komplet to pokażę jak to wygląda. Pozdrawiam. Edytowane 30 Listopada 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 27.11.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Przepraszam, że wklejam tylko stół bez krzeseł (krzesła będą dopiero przed świętami) ale stół to "projekt własny" dlatego strasznie się cieszę, że już go mam http://images37.fotosik.pl/1198/a8f8d4ecca88f93amed.jpg http://images45.fotosik.pl/1237/9ead88359e417fbdmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 wohoooo moniaq jestem pod mega wrażeniem. podobny stół upatrzyłam sobie do siebie (z oferty id_pointa) jednak muszę na niego trochę pozbierać zdradzisz, ile cię ta śliczność kosztowała? no i powiedz, jakie krzesełka do tego przewidujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 mnie się skojarzył z fortepianem przez ten lakier. Piękny - do podziwiania u kogoś, kto lubi pucować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 27.11.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) Krzesła zamówione takie tylko czarne.Prototyp stołu był znaleziony na stronie id_point tylko albo wymiary mi nie pasowały albo wymiar ok. a stół nie taki http://images35.fotosik.pl/1049/ec712a8e68960558.jpg Elfir tak samo często przecieram matowy stolik jak i szafkę rtv która jest na wysoki połysk... Edytowane 27 Listopada 2011 przez Moniaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.11.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 ja bym chciała wcale nie przecierać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 27.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Moniaq, piękny stół, ale moim zdaniem totalnie niepraktyczny. Kurz i wszelkie inne ślady (palce, jedzenie) to jedno, a drugie to rysy. Moim zdaniem ten stół bardzo szybko będzie mocno porysowany, nawet przy zupełnie normalnym użytkowaniu. No chyba że to stół tylko na wyjątkowe okazje i ma być rzadko używany. Ale wygląda przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 27.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 asizo dokładnie tak... stół jest okazjonalny...roboczy czyli śniadaniowy mam w kuchni i jest biały lakierowanyNie wiem, o co do końca chodzi z tym rysowaniem, czyszczeniem itp. Odkąd zaczęłam mieć własne m czyli od 9lat mam ławy,stoliki, stoły ze szła lub lakierowane i nie działy się z nim straszne rzeczy więc nie widzę potrzeby zmieniać przyzwyczajeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 27.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jeśli okazjonalny, to pewnie będzie dobrze. My mamy ciemny stół, fornir dąb czekoladowy. Użytkowany normalnie, aczkolwiek intensywnie, bo codziennie, no i niestety, po niecałych 2 latach jest na nim mnóstwo rysek i niewielkich wgnieceń, mniejszych, większych, bardziej widocznych, gdy świeci sie lampa nad stołem, ale i w dziennym świetle nie do ukrycia. Poza tym stół muszę wycierać kilka razy dziennie - przy dwójce małych dzieci to nie do uniknięcia, więc też fornir trochę się niszczy. Ale co tam, nie my dla stołu, ale stół dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 27.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 ... Ale co tam, nie my dla stołu, ale stół dla nas I to jest zdrowe podejście... Ja też mam 2 smyków 4 i 6 lat i po stole śniadaniowym szurają talerzami że aż...miło ale takie ich prawo i miałam świadomość że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Krzesła zamówione takie tylko czarne. Prototyp stołu był znaleziony na stronie id_point tylko albo wymiary mi nie pasowały albo wymiar ok. a stół nie taki http://images35.fotosik.pl/1049/ec712a8e68960558.jpg QUOTE] Czy mogę prosi o namiar na te krzesła:?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 28.11.2011 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Moniaq, mogłabyś zdradzić gdzie zrobili Ci taki stół? Czy on jest rozkładany? Edytowane 28 Listopada 2011 przez Gabi.gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 28.11.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Gabi.gg stół jest wykonany przez męża...nie jest rozkładany ponieważ blat jest ze szkła, a ja nie chciałam łączeń na blacie... wymiar sama sobie wymyśliłam pod krzesłaMarJel krzesła firmy Jadik, model wendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 29.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Andzia a ten stol co pokazujesz to z manufaktury drewna jest? bo jakos tak mi sie kojarzy. oni gdzies w realizacjach maja taki stol z eamesami na drewnianych nozkach. bardzo fajnie to wyglada. krzeselka inspirowane powinny byc w cenie w miare ok, choc nie wiem dokladnie ile! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 03.12.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Andzia a ten stol co pokazujesz to z manufaktury drewna jest? bo jakos tak mi sie kojarzy. oni gdzies w realizacjach maja taki stol z eamesami na drewnianych nozkach. bardzo fajnie to wyglada. krzeselka inspirowane powinny byc w cenie w miare ok, choc nie wiem dokladnie ile! To stół fornirowany, wykonawca miejscowy Max Design Rzeszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.12.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Mnóstwo inspiracji jadalnianych - lepszych , gorszych, ale warto popatrzeć:http://www.styleroom.se/inspiration/matplats?page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 09.12.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Czy ghosty pasują do krzeseł w takim stylu? (4 ghosty i 2 takie)???http://www.sklep.krzeslatapicerowane.pl/photo/product_info/a/6/4/1_a64f1c9d04b3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 09.12.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No i komplecik już stoi...mam dodatkowo 2 krzesła ale na razie muszą być wykorzystane w biurze i sypialni http://images38.fotosik.pl/1248/f01a4058e855e04emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts