duś1719506024 12.07.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 o ile ghosty wpisują się neobarokowy klimat to eames już totalnie nie. moim zdaniem za dużo szczęścia by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.07.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Eamesy to znów styl lekko skandynawski. I chyba jako dodatek do istniejących krzeseł nie beda pasowały. Tak naprawdę liczą się wszystkie meble i ich otoczenie (chociażby lampy) a nie tylko stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 moja jadalnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 31.07.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 GUMIŚKA - cudnie, ale...kiedyś miałas chyba inne krzesła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 GUMIŚKA - cudnie, ale...kiedyś miałas chyba inne krzesła???? to już trzecie:lol2:-pierwsze były zwiezione z UK za czasów kiedy tam mieszkałam ale była inna opcja wykonczeniowki i mi się nie zgraly z wykonczeniowka która zrobilam:lol2:wiec sprzedałam,pozniej poszlam szalem FM i kupiłam eamsy których bardzo szybko się pozbyłam-po 2 miesiącach bo były calkiem nie dla mnie a te kupialm kilka miesięcy temu i nie zamieniam je na żadne inne:D DZIEKUJE:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 31.07.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 GUMISIOWA, nowe krzesła świetnie wkomponowały się w przestrzeń kuchenno-jadalnianą; strzał w 10-tkę, pięknie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 GUMISIOWA, nowe krzesła świetnie wkomponowały się w przestrzeń kuchenno-jadalnianą; strzał w 10-tkę, pięknie jest! Dziękuje bardzo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.07.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 super. brakuje mi tylko turkusowych kwiatów na stole... czy robią turkusowe kwiaty!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 super. brakuje mi tylko turkusowych kwiatów na stole... czy robią turkusowe kwiaty!? NO BEZ JAJ:rotfl:ale miałam rozowe:) Miałam farbowanego turkusowego storczyka w lazience-dostałam na wprowadzke-tylko szybko padl:rolleyes: dziekuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.07.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 kurcze. ja wczoraj kupiłam sobie granatowego storczyka. kupę forsy kosztował (oczywiście kapnęłam się jak już pani skasowała). jak mi za tydz padnie, to pozabijam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 31.07.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 super. brakuje mi tylko turkusowych kwiatów na stole... czy robią turkusowe kwiaty!? ewentualnie obraz/grafika, jakaś abstrakcja/mazaje/pasy, z elemenatami turkusu, sporych rozmiarów, oparty o ścianę widoczną na drugim zdjęciu, stanowiącą obudowę kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) ewentualnie obraz/grafika, jakaś abstrakcja/mazaje/pasy, z elemenatami turkusu, sporych rozmiarów, oparty o ścianę widoczną na drugim zdjęciu, stanowiącą obudowę kominka. ja mieszkam prawie 2 lata i plany na sciany to ja mam ale ciagle cos innego mi glowe zaprząta-tak strasznie powoli mi to idzie;)-będą duże zdjęcia synka- w polówce w kolorze turkusu i polówce w kolorze fuksji:D zdjęcia zrobione-niewywołane,,,ramki niekupione...czy tylko ja jestem tak powolna?!!! Edytowane 31 Lipca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 31.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisiowa, świetne te krzesła i bardzo dobrze wyglądają w jadalni. Co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisiowa, świetne te krzesła i bardzo dobrze wyglądają w jadalni. Co to za model? DZIEKUJE BARDZO:yes: LINK-można negocjować ze sklepem ceny przy większej ilosci:yes: http://www.formazone.pl/product-pol-1402-Krzeslo-Amedeo-biale-56-x-49-x-85-cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 31.07.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 31.07.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisiowa śliczny stół i krzesła w jadalni, w ogóle cała kuchnia śliczna Dziękuję za linka, bo spodobały mi się tam jedne krzesła i nawet znalazłam sklep niedaleko nas, więc podjadę je zobaczyć.Jak myślicie czy te krzesła będą pasowały do białej kuchni lakierowanej na wysoki połysk z czarnym blatem i do białego stołu też lakierowanego?? http://www.stereodesign.pl/Sklep/krzesla/SNOW-300,2,0,161,3131.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 azusa-nie ma sprawy;) arbea-dziekuje serdecznie:)Bardzo milo z Twojej strony:)Co do krzeseł-forma jak najbardziej;)Tylko nie wiem czy plastik pasuje do lakieru:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nosal 01.08.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Gumisiowa, gratulacje Ja z reguły obstawiam na drewniane, ale te wyglądają naprawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.08.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Gumisiowa, gratulacje Ja z reguły obstawiam na drewniane, ale te wyglądają naprawdę dobrze Nosal-DZIĘKUJE BARDZO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.08.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 ja mieszkam prawie 2 lata i plany na sciany to ja mam ale ciagle cos innego mi glowe zaprząta-tak strasznie powoli mi to idzie;)-będą duże zdjęcia synka- w polówce w kolorze turkusu i polówce w kolorze fuksji:D zdjęcia zrobione-niewywołane,,,ramki niekupione...czy tylko ja jestem tak powolna?!!! Nie tylko Ty....ja zdążyłam 2 razy mieszkanie zmienić zanim powiesilam rami ze zdjęciami moich dzieci ( ale w ciagu 4 lat przeprowadzałam sie 2 krotnie ) Mnie dobija podejmowanie decyzji to...a może to...lub to...., męża trafia Te krzesełka sa świetnie, super pasują, wyglądają na wygodne, dzięki za linka....przejżę może cos i dla mnie się znajdzie. Aaaaaa, a gdzie będzie można "obaczyć" Twoje nowe poczynania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts