GUMISIOWA 04.08.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 chanelku-dziekuje za pocieszenie tzn ze nie tylko u mnie tak jest z tym niezdecydowaniem...za krzesełka tez dziekuje;)a co masz na myśli pisząc o nowych poczynaniach;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.08.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Noo, jak już te ramki zrobisz....zdjecia Maluszka w turkusach...., może jakis turkysowy kwiatek sie pojawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nosal 10.09.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nosal-DZIĘKUJE BARDZO:) A proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endka 11.09.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 moja jadalnia:) [ATTACH=CONFIG]203787[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]203788[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]203789[/ATTACH] Przepiękny stół! Mogę prosić o namiar gdzie został zakupiony?? rozkłada się??? CUDO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 11.09.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Gumisiowa jakiej firmy masz stół i jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariba 12.09.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) Proszę, poradźcie które krzesła do takiego stołu byłyby lepsze? W moim mieście znalazłam tylko 2 opcje, które ostatecznie byłyby ok, przemawia za nimi przede wszystkim wygoda siedzenia. Otoczenie jest takie: podłoga jesion, ściany białe, kuchnia biało szara (raczej grafitowa), w pobliżu grafitowa sofa. Wydaje mi się, że pierwsza opcja mogłaby być w kolorze stołu, z białym siedziskiem, druga to ciemne nogi + obicie jasnoszare (myślałam o białym, ale trochę obawiam się jego praktyczności, mimo że byłaby to tkanina carabu). Które z tych bardziej pasuje i byłoby ciekawsze/ładniejsze/praktyczniejsze? Edytowane 12 Września 2013 przez Mariba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 12.09.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Jeśli interesuje Cię moje zdanie, to te krzesła z ciemnym siedziskiem uważam że bardziej pasują, a nie szukałeś wśród używanych mebli? Czasem można trafić na naprwdę super, a do tego nie zniszczone, a kasa zostaje w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 13.09.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Przepiękny stół! Mogę prosić o namiar gdzie został zakupiony?? rozkłada się??? CUDO! Fakt, super wygląda. Elegancki i prosty Ładny mebelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.09.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Mariba - stoł jest? Bo chyba lepszy byłby w jasnym jesionie.Albo krzesła w tapicerce pod kolor sofy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariba 13.09.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Stety lub nie, stół już jest. Do ciemnego grafitowa tapicerka chyba będzie za ponura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeltyn 14.09.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Moim zdaniem to krzesło z ciemnymi nóźkami byłoby lepsze. Ale moze poszukaj gdzieś w ogłoszeniach moze ktos sprzedaje ledwo uzywane. Czasem mozna trafić na fajną okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ErwinBoryna 14.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 no to o tym samym mówię jeltyn, meble dobrych producentów to używane nawet są bardzo dobrej jakości jak ktoś dbał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariba 15.09.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Bałabym się kupować krzesła z ogłoszenia, tym bardziej że potrzebuję sześciu, a o komplet takiej ilości trochę trudniej. Skłaniam się do tych z miękkim obiciem, bo szczebelki z drugiej opcji jakoś mnie nie przekonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeltyn 15.09.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Czasem ludzie kupują krzesła, a potem mają widzi mi sie i zmieniają cale wnetrze a krzesła sa im niepotrzebne wiec je sprzedają. Mozesz znalezc naprawde fajne oferty ale rozumiem. A nie masz innych opcji, bo tak naprawde zadne na te krzesła bym sie nie zdecydowal. Jak napisalem wyzej z nozkami ciemnymi bardziej mi sie podobaja ale i tak bym nie kupil. http://www.bydgoskiemeble.pl/produkt/krzeslo-k02-02/kategoria/krzesa np te krzesła są super. Ma miekkie obicie a ciemne nozki beda pasowaly do stolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maurra 23.09.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Hej, czy ktoś ma i móglby sie podzielić opinią o krzesłach calligaris basil? Chodzi o model z drewnianymi nogami: czy wygodne, wytrzymałe, nogi się nie rozjeżdżają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.09.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Hej, czy ktoś ma i móglby sie podzielić opinią o krzesłach calligaris basil? Chodzi o model z drewnianymi nogami: [ATTACH=CONFIG]214029[/ATTACH] czy wygodne, wytrzymałe, nogi się nie rozjeżdżają? Siedziałam na nich w salonie w Bielsku-nogi na pewno się nie rozjeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.09.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Nie wiem jak te akurat ale z Callogaris mam juz 10 lat krzesła i nic sie z nimi nie dzieje.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśku1719510712 20.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Czy ktoś z Was użytkuje krzesła typu eames, a najlepiej dokładnie tej firmy http://www.ahhmeble.pl/pl/p/Krzeslo-Enzo-kolor-bialy-AHHmeble-gwarancja-najlepszej-ceny-i-obslugi-/940 ?? zastanwiaam się nad zakupem i nie wiem jak z wytrzymałością oparć, poza tym cena jest dość niska i milo by bylo posłuchać opinii jakiegoś uzytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.10.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ten sklep nie sprzedaje swoich mebli... Krzesło wyprodukowała firma Signal Zastraszająco tanie jak na solidne wykonanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrsmoonx 21.10.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Kochani, pewnie temat walkowany nie raz, ale mam dostep do internetu chwilowo tylko z telefonu:-( i oczy mi wychodza po 10 min czytania. Gdzie kupowaliscie swoje krzesla inspirowane Eamesami? Te bez podlokietnikow. Czysa stabilne? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts