mrsmoonx 10.01.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Melduje, ze zakupilam 4 biale krzesla inspirowane eamesami, nie bede pisala gdzie, bo nie chce byc posadzona o spamowanie, na prv moge napisac. moje wrazenia- sa stabilne i wygladaja bardzo lekko, poza tym sa wygodne, nie spodziewalam sie, ze az tak. Nie moge powiedziec nic nt zolkniecia, bo sa nowe, ale stoja przy slonecznym oknie, wiec czas pokaze. Na chwile obecna polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 12.01.2014 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 http://homedesigning.zippykid.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/11/5-Mint-green-dining-room-chairs.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onka37 10.02.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 http://homedesigning.zippykid.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/11/5-Mint-green-dining-room-chairs.jpeg chćę zmienić krześła na białe, mam taki pomieszany styl, nie wiem które bardziej by pasowały, doradzicie ciś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onka37 10.02.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 coś żle wkliełam..... co myslicie do takiego miesznego stylu- chcę wymienić krzesła ale mam problem na jakie? doradzicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 19.03.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Cześć.Potrzebuje pomocy w namierzeniu stołu do aneksu kuchennego.Nie moge znaleźć stołu, który spełniałby moje niewygórowane (mam nadzieję) wymagania:1. Stół rozkładany okrągły lub owalny (preferowany okrągły).2. Średnica blatu okołlo 100cm.3. Idealnie byłoby gdyby była jedna noga centralna (taka nowoczesna).4. Maksymalna długosć po rozłożeniu do 140-15ocm.5. Kolor biały lub jasny. Mam wymagania?Jak komuś coś zaświta w głowie to proszę o namiary na skelp, stronę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 27.04.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Szukam drewnianego krzesłą w podobnym stylu do tego: MAm nadzieję, że wybrałam dobry dział. Nie chciałam pisać w "szukam", bo liczę na zbiorową wiedzę forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn80 27.05.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Nie wiem czy wpiszę się w Twój wątek, ale liczę że stół pasuje w temacie krzeseł do jadalni ...Ja szukam stołu drewnianego, rozkładanego - czegoś w podobnym stylu jak ten: To jest akurat z facebooka - meble Klose, ale chodzi mi ogólnie o te nietypowe "nogi"...Również liczę na wiedzę forumowiczów A co do krzeseł - dokładnie takiego niestety nie kojarzę, ale jeśli zależałoby Ci na takich z pełnym drewnianym oparciem to widziałam takie w bazie mebli na meble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdakob 01.07.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Witam, mam problem ponieważ zamówiłam swój wymarzony stół w stylu glamour, ale nie iwem jakie dobrać do niego krzesła. problem w tym że stól ma "wygięte" nogi i nie wiem czy krzesła również powinny takie posiadać? http://glamour.mebleinspirowane.pl/355-806-large/stol-glamour-retro.jpg a zastanawiam się nad zakupem do niego transparentnych krzeseł. Czy to odbry pomysl? Czekam tez na inne propozycje. Dziekuje Edytowane 1 Lipca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 01.07.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 myślę, że nie ma jednego dobrego rozwiązania i wszystko zależy od twojego pomysłu na wnętrze ; krzesła mogą być w tym samym stylu albo ze zupełnie innej bajki http://img.edilportale.com/products/prodotti-128228-rel58a290d6e99c4444b267e9f37a01a63a.jpg plastikowe też mogą być http://www.freesharing.org/wp-content/uploads/2014/02/Wonderful-Dining-Room-Design-With-Natural-Style-For-Home-Interior-Design-Blogs-Fresh-Ooutdoor-Dining-Area-Design-With-Wooden-Table.jpg http://blog.damasketdentelle.com/wp-content/uploads/cocinas57_7g.1339579501-695x556.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elanowak 02.07.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ja długo nie miałam stołu, niedawno kupiłam mały kwadratowy, 80x80 - rozkładany w zestawie z 4 krzesłami. Niestety długo się nim nie nacieszyłam, bo zauważyłam jakieś odparzenia na nim. Myślicie, że mogę to reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.07.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Melduje, ze zakupilam 4 biale krzesla inspirowane eamesami, nie bede pisala gdzie, bo nie chce byc posadzona o spamowanie, na prv moge napisac. moje wrazenia- sa stabilne i wygladaja bardzo lekko, poza tym sa wygodne, nie spodziewalam sie, ze az tak. Nie moge powiedziec nic nt zolkniecia, bo sa nowe, ale stoja przy slonecznym oknie, wiec czas pokaze. Na chwile obecna polecam Poka , poka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 03.07.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mega podobają mi się czarne krzesła z ostatniego zdjęcia - u mnie co prawda by nijak nie pasowały, ale moim zdaniem są świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 marzenka - szukaj w google pod krzesła inspirowane Panton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.07.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 tutaj białe... http://ebooki.salonprasowy.pl/Dobrze%20Mieszkaj%205-2011/files/assets/seo/page20_images/0001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elanowak 07.07.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Właśnie problem w tym, że nigdy nie postawiłam niczego gorącego wprost na stole, a najgorętsze co tam stawiam to talerz z jedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazzz 08.07.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 W Agata Meble też jest spory wybór stołów rozkładanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata_ka 26.08.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja osobiście uwielbiam nowoczesny design. @piu, ta biała aranżacja prześliczna Moja kuchnia jest dość niewielka, jak i całe mieszkanko, ale staram się jak mogę, by wyglądała atrakcyjnie. Ostatnio robiłam małe przemeblowanie i postanowiłam zakupić nowe meble. Krzesła zamówiłam takie: http://ikershop.com/158-3392-thickbox/krzeslomaplem01.jpg stolik natomiast z tej samej kolekcji, ale biały. Ściany mam w kolorze kremowym, szafki jasne, z ciemnymi blatami. Układ jest dość funkcjonalny, a najbardziej zadowolona jestem z krzeseł - są bardzo wygodne Tak się teraz tylko zastanawiam nad jakimiś ożywiającymi dodatkami, które nie przytłoczyłyby jednocześnie wnętrza. Rozważałam jakieś ciekawe naklejki na ścianę? Macie doświadczenia z takim rozwiązaniem? A może ktoś ma inną propozycję na dodatki do małego wnętrza? Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.08.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 A może wreszcie wkleisz zdjęcia z tymi zakupami, zamiast linki wklejać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.08.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 W związku z tym ze krzesła będę robiła u tapicera poszukuje takich kolatek jak na zdjęciu.Niestety tapicer nie ma pojęcia gdzie szukać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 01.09.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 (edytowane) Dobre krzesła są stosunkowo drogie. Jeśli masz dostęp do starych dobrych krzeseł. Zainwestuj w renowacje - jeśli nie są zbyt skomplikowane w kształcie to będzie to tańsze i będą służyć przez lata. Edytowane 1 Września 2014 przez Konevka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts