somokua 02.01.2017 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Naprawdę fajne krzesła, choć nie w moim stylu. Szukam czegoś bardziej retro do salonu. Poza tym moim zdaniem krzesła nie pasują do stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agafia87 03.01.2017 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Ja też szukam jakiś fajnych krzeseł do jadalni... Coś jak meble Chesterfield, trochę takie pikowane i retro, ale nawiązujące do nowoczesności. Czy coś ktoś gdzieś? Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 03.01.2017 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Tomaszs131 Spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 03.01.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Stół z Decorii, krzesła na zamówienie http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ab/zc/m1sg/lkYyq6CbNd47zcaaiB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 04.01.2017 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Te krzesła są boskie ! Możesz napisac gdzie je zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 04.01.2017 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Stelaże z rafią w internecie , projekt materiału tapicerskiego pochodzi ode mnie przy wsparciu grafiki wektorowej z Fotolii,, malowanie i tapicerka u tapicera. Koszt jednego krzesła nie przekroczył 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franek1988 18.01.2017 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Ja mam krzesła takie jak tu w ogłoszeniu, są piękne i mega wygodne Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 23.01.2017 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Marzyłam o takich krzesłach, jednak ich koszt okazał się za duży na moją kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 24.01.2017 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Piękne te krzesła, ale cena zwala z nóg niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasi 25.01.2017 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 krzesła w wyjątkowym stylu, z ciekawości zapytam do czego służą te uchwyty na oparciach z tyłu? to tylko dekoracyjna wstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.01.2017 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 głownie dekoracja. Ale pomaga w odsuwaniu krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merq 16.02.2017 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 (edytowane) Zerknij na stronę salonów York. Mają duzy wybór , wielu producentów. Na pewno coś dla Ciebie dopasują Edytowane 16 Lutego 2017 przez Tomaszs131 link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 26.02.2017 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam stolarz zaproponował nam stół z szklanym blatem. Tzn cały stół jest z płyty ale ma na blacie taflę szkła, której wzór można wybrać dowolnie coś na wzór takiego stołu http://imged.pl/stol-do-jadalni-bialy-160cm-czarny-szklany-blat-2840786.html Są dodatkowo dwie opcje albo tafla szkła jest do samych krawędzi stołu albo w tym blacie jest wyfrezowane wgłębienie i tam jest szyba czyli ok 8 cm blatu na krawędziach jest płyta a środek szyba. Czy ktoś użytkuje takie cudo? zastanawiamy się właśnie jak w praktyce użytkowanie takiego stołu wygląda i czy w wersji ze środkiem szklanym bród się nie zbiera w tych rowkach gdzie kończy się szkło. Będę wdzięczny za podpowiedzi ja może nie jestem dobrym źródłem użytkowania bo od 3 lat szukam stołu ale robiąc wieloletni rekonesans i w momencie kiedy miotałam się między lakierowanym blatem i szkłem otrzymałam informację w wielu sklepach że szyba się rysuje nie mniej niż lakier błysk. mnie osobiście też to stukanie szkła zniechęciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka9 14.03.2017 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Też nie lubię tego stukania, bo zawsze mam wrażenie, że to szkło zaraz pęknie. Mimo tego, że pewnie wytrzyma o wiele większy ciężar. Jednak wolę stoły z płyty, a najlepiej z drewna, ale to już niestety konkretny wydatek. Teraz rozglądam się za stołem do siebie, ale chcę coś małego i rozkładanego. A potem jakieś krzesła... Te wasze wyżej są piękne, ale cena... trochę wysoka, za wysoka jak dla mnie, przynajmniej póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaaL 28.11.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 (edytowane) Witam stolarz zaproponował nam stół z szklanym blatem. Tzn cały stół jest z płyty ale ma na blacie taflę szkła, której wzór można wybrać dowolnie coś na wzór takiego stołu http://imged.pl/stol-do-jadalni-bialy-160cm-czarny-szklany-blat-2840786.html Są dodatkowo dwie opcje albo tafla szkła jest do samych krawędzi stołu albo w tym blacie jest wyfrezowane wgłębienie i tam jest szyba czyli ok 8 cm blatu na krawędziach jest płyta a środek szyba. Czy ktoś użytkuje takie cudo? zastanawiamy się właśnie jak w praktyce użytkowanie takiego stołu wygląda i czy w wersji ze środkiem szklanym bród się nie zbiera w tych rowkach gdzie kończy się szkło. Będę wdzięczny za podpowiedzi Podoba mi się ten stół, bardzo elegancko się prezentuje. Świetnie pasowałby do rodzinnych spotkań, ale rzeczywiście szkło jest bardzo delikatne. Lubię przeglądać nowe meble i akcesoria, nawet jak nie zawsze ich potrzebuję Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veronea0987 07.12.2017 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Oj chciałabym kupić krzesła w stylu glamour, ale nigdzie nie moge ich zobaczyć na żywo i usiąść.. a To jednak ważne przy wyborze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmajak72 10.01.2019 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Oj chciałabym kupić krzesła w stylu glamour, ale nigdzie nie moge ich zobaczyć na żywo i usiąść.. a To jednak ważne przy wyborze... My swoje zakupiliśmy w centrumkrzesel, siedziba w wawie, jest też internetowo, ale stacjonarnie lepiej, bo możesz obejrzeć i usiąść spokojnie Szeroki wybór, są też glamour. Nasze służą już drugi rok i żadnych śladów zużycia. Edytowane 31 Marca 2019 przez piotrmajak72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekmikuszek 29.03.2019 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 (edytowane) Też kiedyś o takich marzyłam, ale już przestałam bo je mam:) Zamawiałam na stronie [sPAM], gdzie mają naprawdę eleganckie krzesła. Można samemu wybrać tkaninę i kolor tak, aby pasowało do całego wnętrza. Edytowane 29 Marca 2019 przez Elfir Tutaj szeptany marketing nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.10.2022 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Polecamy w tym temacie ciekawy przydatny film murator.tv: Jak zabezpieczyć drewniany blat stołu.https://youtu.be/D_tQacUgyyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts