Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POKRYCIA DACHOWE WARSZAWA I OKOLICE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam.

Panie Michale, proszę o informację na temat grudniowej ceny Koramica e-32 w kolorze kasztan, angoba szlachetna. Konkretnie chodzi mi o kwestię ew. przedłużenia promocji na tą dachówkę - czy wienerberger również w grudniu zdecydował się na obniżkę, jak w poprzednich miesiącach? Będę wdzięczny za info.

ps. Ze względu na odległość nie zahandlujemy :cry:

Pozdrowionka znad Dunajca

• 2 weeks później...
  andy_n napisał:
A czy coś wiadomo jak długo się utrzymają aktualne ceny Ruppa?

Może szykują się jakieś podwyżki lub promocje.

Witam,

korekta cen nastapi od początku lutego, ceny wzrosną,tylko dokładnie nie wiadomo czy np.o 3 % czy o 10%.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

• 3 weeks później...

Witam Wszystkich Forumowiczów,

co prawda nie będzie to ogłoszenie,ale kilku osobom z Forum należy się wytłumaczenie,dlaczego nie dostali jeszcze ofert:

Otóż 4 stycznia zostałem TATUSIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Termin był na 14 grudnia!!!! stąd małe zamieszanie i stres!!!!!!!!!)

Jasio urodził się 4 stycznia o 15 00,ma 60 cm i waży 4190 gram!!!!!!!!!!!!

Dostał 10 pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oto fotki:

http://images34.fotosik.pl/100/f2dc7ad2c3feb25d.jpg

http://images32.fotosik.pl/99/6caea724f80c260f.jpg

Wszystkie oferty postaram się policzyć do końca tego tygodnia!!!!!!!!

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczny firmy Dachlux

0 500 116 292

michal.dabrowicz@dachlux.com.pl

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  Michal Dabrowicz napisał:
  tosinek napisał:
Panie Michale Jasiu jest cudowny!! gratulacje!!!!

:)

Dziekuje,tylko mały nie chce spać....

Śpi tylko na spacerze i w aucie......

Ale ogólnie jest super:)

to trzeba jeździć w nocy na zmianę!!! Już znałam taki przypadek, że mały spał tylko jak widział latarnie

• 4 weeks później...

Czesc!

Krotka historia pewnego dachu... ekipa zaczela w zeszly czwartek od... zgarniania sniegu z polaci 8) . Sytacja po dwoch dniach jest na pierwszym zdjeciu. W poniedzialek wzieli wolne, a w srode do poludnia dach byl gotowy :D. Czyli kompletny dach w Wierzbie w 3,5 dnia!!! Najlepsi wykonawcy jakich mialem do tej pory :D .

Szczerze polecam zarowno p. Michala za podejscie do tematu i sposob załatwienia jak i wykonawce p. Janusza Kępę za całokształt. Szybko, sprawnie a przy tym rowniutko, jakby pomagaly im sily nieczyste. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi :wink:.

Pzdr

Peter74

http://foto3.m.onet.pl/_m/9e8432da9c6b368ba9d89dd40864fa2f,5,19,0.jpghttp://foto2.m.onet.pl/_m/aa066bf54a08cb3d62679fd4c64140da,5,19,0.jpghttp://foto3.m.onet.pl/_m/3513f8500e7aaaa6fb82aa98e1cb0627,5,19,0.jpg

Novatino napisał:
Witam

Czy moge prosic o wstepna wycene?

- Dom Murator M20

- dachowka Euronit profil ES, grafitowa

- 238m kw.

dziekuje

N

Witam,

by sporządzić dokładną ofertę potrzebuje uzyskać rzut dachu z góry z naniesionymi kątami spadku,jedną z elewacji.Wszytko to jest w projekcie.

Proszę również określić co mam policzyć???????

(łaty,kontrłaty,folia wysokoparoprzepuszczalna,jakie rynny,jakie okna dachowe,czy liczyć robociznę(wtedy 7 % Vatu),w jakim rejonie jest budowa.

Zawsze sugeruję spotkanie face to face by to wszystko omówić.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczny firmy Dachlux

0 500 116 292

• 3 weeks później...

Właśnie dach kończy mi sie układać. Muszę przyznać że z Panem Michałem pracuj się doskonale. Towar dostarczony błyskiem, ceny - nie narzekam ;). Polecił mi grupę dekarzy która też raczej się sprawdza. Nadwyżki towaru obiecał że tez przyjmie i nie zostanę z paletą nie potrzebnych dachówek. Krótko mówiąc 5+ z pełną świadomością POLECAM i ZACHWALAM. Na dniach umieszczę w moim dzienniku zdjęcia końcowe z dachem, więc niepewnych zapraszam do oglądania.

Dziękuję Panie Michale :)

• 4 weeks później...
  M@riusz_Radom napisał:
Czy macie swoje ekipy w Radomiu ? Do pokrycia dach około 220m2 - blachodachówka SARA bądź ZEFIR.

Witam,

większość naszych ekip pochodzi z okolic Radomia(np.Pan Janusz Kępa vel Diablo czy Pan Leszek-te które polecam i z którymi działam na Forum).

Zapraszam do sporządzenia oferty na materiał i robociznę

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz