tabaluga1 04.02.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Wygląda na to, że prawie jednocześnie będziemy się cieszyły swoimi okienkami. Oby pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.02.2007 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 JOasia na pianinie Tabaluga: super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Sylwia, coś tam mokro u Ciebie Może się przyda: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/Wda_Kajak_2005_Szumyk.jpg/180px-Wda_Kajak_2005_Szumyk.jpg Byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.02.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Sylwia, coś tam mokro u Ciebie Może się przyda: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/Wda_Kajak_2005_Szumyk.jpg/180px-Wda_Kajak_2005_Szumyk.jpg Byle do wiosny Kasia no byle do wiosny dzieki miejmy nadzieję, że gorzej nie będzie to kajak sie przyda... na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 uuuu sylvia1 do dekarzy wkradł sie chyba wirus - partakus spierdakulus hmmm chyba należy zadzwonić po antyboityk... tak to nie może wyglądać!!!!!! wystrzegaj się tego wirusa - jest bardzo groźny i niesamowicie zaraźliwy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.02.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Świercz jakby co to będę ich znouw wzywać coby coś naprawili jak na razie twierdzą, że to nie ich wina tylko fugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ............... no przyjżałem sie temu jeszcze raz. masz daszek nad kominem? masz zapewne bo to sytemowy komin schidla. ale faktycznie jakby fugi .... dziwaczne a mam pytanko do tych wizualizacji kuchni - co to za program??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.02.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 świercz daszku nie mam trzeba dokupic... jest tam obróbka blacharska..a program to ikea kitchen planner stąd go możesz pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.02.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 aha no tak dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.02.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 JOasia na pianinie to tak, jak moje dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 08.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 no to muszę podmurować sciankę coby lodówke zasłonic... czyli byłoby tak: http://img206.imageshack.us/img206/4716/kuchniawersja12hs6.jpg w wersji numer 3 gdyby tam stanął słupek to ścianka koło słupka byłaby skrócona a scianka pod oknem wydłużona na takiej zasadzie: http://img238.imageshack.us/img238/8447/kuchniawersja11ta5.jpg a może kuchnie dac w całkiem innym miejscu? w końcu wyciąg zawsze mozna podczepić pod sufitem i zmaskować płyta k-g? Sylwia Kuchnia bedzie gazowa czy elektryczna? jesli gazowa to absolutnie nie moze byc pod oknem, bo moze sie zdarzyc ze otworzysz okno, ogien dostnia ewiecej powietrza i sie cos od tego zapali. Jesli bedzie to kuchnia elektryczna to bedzie to mniejszy problem choc mozesz miec wiecznie brudne od pary okno:( a gdzie jest zlew? Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.02.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Aga kuchnia elektryczna zlewzomywak tam gdize narysowany ale to moje wstepne ustalenia zobacze co mi zaproponuja panowie od mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 kze zyjesz.. jak tam synek a córcia? grzanie... - obstawiamy i to i to tzn jeśli nie będzie gazu to będą rozlożone kable pod grzejniki z wydzielonym obwodem ale tez rurki pod grzejniki co bedą rozprowadzone Żyję, żyję.. Po protu po zmianie roboty mam więcej kasy, ale za to tak zalatany jestem, że nie ma szansy na forum... A wieczorami to albo zmęczony jestem, albo usnę usypiając córcię (bardzo lubię jak przytula się do mnie i śpimy ) albo zapomnę kompa z pracy wziąć... I tak leci... Ostatnio nawet w weekned pisałem analizę tows/swot.. Ot życie.. W końcu trzeba na ten dom zarobić.. A do Angli nie chce mi się jechać... Widzę, że masz zacieki - tak jak ja - na kominie. Wg mnie po prostu masz nie zafugowany komin. Trzeba go zafugować i ewentualnie uszczęlnić.. A masz skończony komin? Bo ja mam jeden skończony - i na nim nie ma zacieków - i drugi nieskończony i tam są zacieki... PS Syn ma 2 miesiące, córcia 1rok i 5miesięcy. Syn-Radek za dużo płacze, a cóecia-Madzia sporo rozrabia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.02.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 KZE no właśnie komin zafugowany podejrzewam gdzieś niewielka nieszczelność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 A od góry też wykończony np. blachą? A kratki wentylacyjne włożone i mają odpowiedni spadek? Obróbkę blacharską łatwo sprawdzić szlaufem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.02.2007 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 A od góry też wykończony np. blachą? A kratki wentylacyjne włożone i mają odpowiedni spadek? Obróbkę blacharską łatwo sprawdzić szlaufem... od góry tez wykończony blachą czy kratki maja spadek ? nie wiem bo jest tylko jedna i zacieka nie od jej strony i tak na razie muszę poczekać aż mrozy zejdą (i znowu będzie bajorko u mnie przed domem ) to komin schiedla ten zaciekający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.02.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 zapraszam do dziennika nowe pomysły kuchenne do przedyskutowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 sylvia, po co tam jest ta ścianka przy lodówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.02.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 wiola scianka jest celem zasłonięcia lodówki coby tak nie był jej słychać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Ale jakbyś jakąś ładną lodówkę wstawiła to i ścianka niepotrzebna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts