Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do- A jednak Słoneczko -dziennik Sylvii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to muszę podmurować sciankę coby lodówke zasłonic... :D

czyli byłoby tak:

http://img206.imageshack.us/img206/4716/kuchniawersja12hs6.jpg

w wersji numer 3 gdyby tam stanął słupek to ścianka koło słupka byłaby skrócona a scianka pod oknem wydłużona na takiej zasadzie:

http://img238.imageshack.us/img238/8447/kuchniawersja11ta5.jpg

a może kuchnie dac w całkiem innym miejscu? w końcu wyciąg zawsze mozna podczepić pod sufitem i zmaskować płyta k-g? :roll:

Sylwia Kuchnia bedzie gazowa czy elektryczna?

jesli gazowa to absolutnie nie moze byc pod oknem, bo moze sie zdarzyc ze otworzysz okno, ogien dostnia ewiecej powietrza i sie cos od tego zapali. Jesli bedzie to kuchnia elektryczna to bedzie to mniejszy problem choc mozesz miec wiecznie brudne od pary okno:(

a gdzie jest zlew?

Aga

kze zyjesz.. jak tam synek a córcia?

grzanie... - obstawiamy i to i to tzn jeśli nie będzie gazu to będą rozlożone kable pod grzejniki z wydzielonym obwodem ale tez rurki pod grzejniki co bedą rozprowadzone

Żyję, żyję.. 8) :wink:

Po protu po zmianie roboty mam więcej kasy, ale za to tak zalatany jestem, że nie ma szansy na forum... :( A wieczorami to albo zmęczony jestem, albo usnę usypiając córcię (bardzo lubię jak przytula się do mnie i śpimy :oops:) albo zapomnę kompa z pracy wziąć... I tak leci... Ostatnio nawet w weekned pisałem analizę tows/swot.. Ot życie.. :( :-? W końcu trzeba na ten dom zarobić.. :roll: A do Angli nie chce mi się jechać... :wink:

Widzę, że masz zacieki - tak jak ja - na kominie. Wg mnie po prostu masz nie zafugowany komin. Trzeba go zafugować i ewentualnie uszczęlnić..

A masz skończony komin? Bo ja mam jeden skończony - i na nim nie ma zacieków - i drugi nieskończony i tam są zacieki... :cry:

PS

Syn ma 2 miesiące, córcia 1rok i 5miesięcy. Syn-Radek za dużo płacze, a cóecia-Madzia sporo rozrabia.. :wink:

A od góry też wykończony np. blachą? A kratki wentylacyjne włożone i mają odpowiedni spadek?

Obróbkę blacharską łatwo sprawdzić szlaufem...

od góry tez wykończony blachą czy kratki maja spadek ? nie wiem bo jest tylko jedna i zacieka nie od jej strony i tak na razie muszę poczekać aż mrozy zejdą (i znowu będzie bajorko u mnie przed domem :evil: ) to komin schiedla ten zaciekający