Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wraca ktos do kraju z emigracji?

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 521
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość plaz

Pytam tak z ciekawosci, bo twoje posty logiki sie nie trzymaja.

Jeden scina sie z drugim.

W ramach pomocy podam tobie gdzie mozesz sie zabawic

http://www.go-newyorkcity.com/nightclubs

Mala selekcja z kilkuset innych, ktore mozna znalesc w sieci , sa i bary :lol: .

Wszedzie w tych miejscach spodkac mozna mlodych Polakow.

pewnie myslisz ze jestem psychologiem co?? nie nie jestem.

Wiedzialem.

Przeciez to Ty opisujesz nieladna Ameryke.

Napisz wiecej.

Prosilem tylko o tyle.

Moja wypowiedz byla neutralna.

Nie niosla zadnych podtekstow w sobie.

Czego Ty sie boisz?

Ze ktos pomysli o Tobie inaczej,niz Twoj maz?

No to co z tego?

Przeciez,jak piszesz,mowisz - piszesz,tak jak widzisz - czujesz.

Nikomu wiec nic do tego.

Moje wypowiedzi tez sa neutralne - tylko sformuowane moze w sposob w jaki niektorym nie odpowiada.

Nie chce mi sie przytaczac wiecej przykladow - bo to tylko drazni niektorych.

Do tego wszytskiego jeszcze ktos mi pisze ze moje posty nie maja skladu:)

to po co je czyta??Jesli nie widzi skladu....ani logiki?

Ja np: nie czytam Olivi czy Pani domu czy Klaudii bo nic tam nie ma oprocz: jak zadbac wiosna o stopy, zima o paznokcie, latem o fryzure, jak pozbyc sie celulitu no i nowa dieta cud - w kazdym kolejnym numerze!!! Wiec nie czytam bo takie bruki mnie nie interesuja.....wiec skoro moje posty skladu nie maja to tym bardziej sie dziwie ze ktos je czyta co nie? I marnuje dla nich swoj czas...

Dbanie o higiene??? poprzez czytanie gazet??? to tak jakbym czytala w gazecie co ugotowac na obiad ----to sie czuje i gotuje bez przepisu to jak poezja poezjaaa...

-jesli sie ma oczywiscie wyczucie smaku...

Tak samo jakbym nie wiedziala jak wypilowac paznokcie...albo jaki kolor mi pasuje czy jaki szampon do wlosow i jak je obciac zeby dobrze wygladac???????haha zabawne!

Owszem mozna o tym poczytac ale w kazdym numerze to samo??? - sorry nie dla mnie.

Dla mnie Focus, National G, Polityka, Wprost, CKM (macie fajne artykuly w gazetach dla facetow)...

aaa no i dobry film....polska komedia , dobry dramat, moze nawet i dobry wojenny - ale musi miec jakis fajny watek milosny, erotyk...

ale bron Boze nie seriale wenezuelskie czy Brazylijskie - to w takich wlasnie brak logiki gdzie w setnym odcinku: "matka okazuje sie byc ojcem swojej babki" - tak tak takie to historie ... tam opowiadaja...a ludzie becza nad nimi...:):):)