Luc Skywalker 18.07.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dorotazab Przeciez mialo byc o Ameryce.O Twoim widzeniu jej.Nie o Twoich frustracjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Pytam tak z ciekawosci, bo twoje posty logiki sie nie trzymaja. Jeden scina sie z drugim. W ramach pomocy podam tobie gdzie mozesz sie zabawic http://www.go-newyorkcity.com/nightclubs Mala selekcja z kilkuset innych, ktore mozna znalesc w sieci , sa i bary . Wszedzie w tych miejscach spodkac mozna mlodych Polakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 To byla odpowiedz do kolegi House.A o Ameryce ??? napisz sam swoje spostrzezenia - jestem bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Przegapilem poscik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 pewnie myslisz ze jestem psychologiem co?? nie nie jestem. Wiedzialem. Przeciez to Ty opisujesz nieladna Ameryke. Napisz wiecej. Prosilem tylko o tyle. Moja wypowiedz byla neutralna. Nie niosla zadnych podtekstow w sobie. Czego Ty sie boisz? Ze ktos pomysli o Tobie inaczej,niz Twoj maz? No to co z tego? Przeciez,jak piszesz,mowisz - piszesz,tak jak widzisz - czujesz. Nikomu wiec nic do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Moje wypowiedzi tez sa neutralne - tylko sformuowane moze w sposob w jaki niektorym nie odpowiada.Nie chce mi sie przytaczac wiecej przykladow - bo to tylko drazni niektorych.Do tego wszytskiego jeszcze ktos mi pisze ze moje posty nie maja skladu:)to po co je czyta??Jesli nie widzi skladu....ani logiki? Ja np: nie czytam Olivi czy Pani domu czy Klaudii bo nic tam nie ma oprocz: jak zadbac wiosna o stopy, zima o paznokcie, latem o fryzure, jak pozbyc sie celulitu no i nowa dieta cud - w kazdym kolejnym numerze!!! Wiec nie czytam bo takie bruki mnie nie interesuja.....wiec skoro moje posty skladu nie maja to tym bardziej sie dziwie ze ktos je czyta co nie? I marnuje dla nich swoj czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mi nie chodzi , czy jako kobieta dbasz o higiene osobista ,czy nie.Jesli sie nie chce to takich magazynow sie nie czyta.Prawda! Pisze o podejsciu do prawa i kultury w danym kraju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No to fajnie.Ale gdzie te opisy Ameryki.Nie wypisuj swoich zali,bo nie lubie czytac przykrosci.Ameryka - please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wracajac do rdzenia tematu , poczytalbym wiecej o ameryce. Bardzo mi sie podoba inne spojrzenie na otoczeni , wiec prosze o wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Dbanie o higiene??? poprzez czytanie gazet??? to tak jakbym czytala w gazecie co ugotowac na obiad ----to sie czuje i gotuje bez przepisu to jak poezja poezjaaa...-jesli sie ma oczywiscie wyczucie smaku... Tak samo jakbym nie wiedziala jak wypilowac paznokcie...albo jaki kolor mi pasuje czy jaki szampon do wlosow i jak je obciac zeby dobrze wygladac???????haha zabawne! Owszem mozna o tym poczytac ale w kazdym numerze to samo??? - sorry nie dla mnie.Dla mnie Focus, National G, Polityka, Wprost, CKM (macie fajne artykuly w gazetach dla facetow)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No tak, ale nie ma takich felietonow jak ty piszesz.Wiec czekam(y)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Dlaczego Ty dorotazab ,ciagle tematu unikasz.? Wzbudzasz moje podejrzenia.Albo masz o czym ( Ameryka )pisac,albo jestes Amerykanin - gawedziarz.Okresl sie,bo sytuacja robi sie niejasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 aaa no i dobry film....polska komedia , dobry dramat, moze nawet i dobry wojenny - ale musi miec jakis fajny watek milosny, erotyk... ale bron Boze nie seriale wenezuelskie czy Brazylijskie - to w takich wlasnie brak logiki gdzie w setnym odcinku: "matka okazuje sie byc ojcem swojej babki" - tak tak takie to historie ... tam opowiadaja...a ludzie becza nad nimi...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 A moze nawet i facetem jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Czy wygladam jak fecet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Tylko co to ma do rzeczy z tym otoczenie w okol ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Czy ja moge byc zajacem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Dosc dziwnie piszesz.Mamy w przyrodzie nowa plec - obojniak.Znaczy sie transwestyta. A gdzie ta Ameryka.Gdzie ci przyjaciele handlujacy po 5$ od lba innymi.O tym pisz.To jest ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Hause ja wiedziałem ze Ty szykujesz sie do kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Sam jestem tego ciekawy i dawaj te fotki ktore masz w zapleczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts