Luc Skywalker 18.07.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 A te zdjecia...To gdzie? Snieg - fajny.Ale nudny. Emigranci - oklepane.Cos innego ,poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 to moze o babce co mi na kalkulatorze w sklepie liczyla ile zaplace za material (kupowalam do dekoracji) i liczyla tak : 25 razy 1$ no cos nieslychanego........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 A raczej - imigranci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mamy srodek lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 to moze o babce co mi na kalkulatorze w sklepie liczyla ile zaplace za material (kupowalam do dekoracji) i liczyla tak : 25 razy 1$ no cos nieslychanego........... Przepraszam najuprzejmiej jak potrafie. Nie widzialem sklepu bez kasy. Gdzie to bylo. Juz zakladam buty i lece sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja mysle ze do kasy wszystko musi byc wciagnie . I co jej wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 My siedzimy w zasmrodzonej - wypelnionej po brzegi chinska tandeta - ameryce i juz nie mozemy sie doczekac powrotu! Ja juz jestem tu 3 lata a moj maz 4,5 roku. Do odwaznych swiat nalezy!!! W Polsce jest 100 razy ladniej i lepej sie zyje i ludzie sa inni - wszyscy szczupli, ladnie ubrani itp.... Wlasnie po 6 latach moja znajoma pojechala odwiedzic do Polski swoja rodzine (wczesniej mowila ze nie chce znac Polski) dzis po 3 tygodniowych wakacjach stwierdzila - ze Polacy tylko narzekaja a chodza ubrani porzadnie i z gustem, domy coraz ladniejsze, ludzie po pracy razem sie spotykaja - no a jak zadzwoni sie do Polski to tylko narzekania przez telefon! Bo wszyscy mysla ze tu to kazdy ma ze 3 konta wypchane kasa!!! akurat - tu w Stanach w New Jersey przecietny stary dom do remontu kosztuje 350 do 600 tysiecy dolarow!!!!!!!!!!! I niestety ludzie placa tylko pierwsza rate (40 000 dolarow - ktore odkladaja mieszkajac po piwnicach) i jada na 30 letnich kredytach - nie ma mowy o grymaszeniu i przegladaniu projektow - a polacy tylko narzekaja----- bieda i bieda!!!! Zastanowcie sie czy byloby Was stac na Wasze domy tu w Stanach! Napisz cos w tym stylu. To bylo interesujace. Prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 To wszystkich zaciekawi, ja sie doczekac nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 czyli nie zgadzasz sie ze mna ?? czy moze jednak sie zgadzasz?? AAA ten material to spytalam ja ile by kosztowal bo ceny na nim nie bylo wiec ona mi liczyla orientacyjnie wiesz.....nie na kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mi sie cos o uszy obilo ,ze jest standartem jak ceny nie ma to odbija sie ja na kasie z kodu ,lub kierownik sklepu podaje kod kasjerce . Nie widzialem inaczej jak tu zyje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Dorotazab Nie krec,tylko podaj adres,gdzie nie majac kasy,handluja materialami. Buty juz zalozylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Jak zabrnelas w slepy zaulek,to masz dwa honorowe wyjscia : Obrazic nas.Obrazic sie na nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 widocznie to ja trafiam na takich rozgarnietych sprzedawcow - myslisz ze ja wiedzialam co ona robi i o co jej chodzi z tym liczniem -----???do dzisiaj nie wiem...i ona chyba tez nie wie:) :) Spotykam tez innych np w Best Buy - gdzie pytam o Ink do drukarki czy maja - bo nie widze na polkach a oni patrza na papier i odpowiadaja po namysle ze nie wiedza....szok .....albo pytam o parametry sprzetu a koles mi czyta z przyklejonej ponizej kartki....tak jakbym ja sama sobie nie mogla przeczytac... Wiem napiszcie teraz ze to przez brak znajomosci jezyka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No to jakie Wy macie doswiadczenia - dowiem sie w koncu czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Wiem napiszcie teraz ze to przez brak znajomosci jezyka W Bb na 17,jest polski sprzedawca w dziale z komputerami. Taki wysoki,chudy,blady z rozczochranymi wlosami. Z daleka widac,ze nasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 czekam na ciekawe historie.....piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 18.07.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dzieki Moj dzieciak,ma kolege. On (16 lat ),nie ma komputera,bo jego mama ( okolice Stalowej Woli ) twierdzi,ze jest na to za mlody. Jak dostanie prace w Best Buy,to sama rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaz 18.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 W BB zerki na bok stoiska, wprowadzas marke i typ drukarki i otrzymujesz jakie sa zbiorniczki (nawet zastepcze), wybije czy maj na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts