Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przyłącze wodne Poznań Szukam wykonawcy

tom_gaz

Recommended Posts

• 3 months później...
  • 6 months później...

Nie wiem gdzie i co wy wszyscy wyczytaliście o jakiś białych listach uprawnieniach pierdołach. Ja białą listę dostaję od żony na zakupy a nie w Aquanecie.

Składając prośbę o podłączenie też próbowałem uzyskać jakieś informacje o polecanym przez nich wykonawcy ale nic nie chcieli powiedzieć.

Myśląc po polsku ktoś pewnie musiał dostawać żeby ładnie polecał i pewnie się skończyło na wielkiej jadce i teraz nikomu nic nie powiedzą:)

Ja chwalę sobie i polecam Projektone jakby ktoś potrzebował bezpośredni namiar to: 507 227 222.

Napiszę tak zaprojektowali... mieli wykonywać (ceny wszędzie były zbliżone) ale do wykonania finalnie wziąłem się sam z teściem. Do aquanetu zgłosiliśmy teścia firmę (żabka ale może robić wszystko:) jako wykonawcę, oczywiście z milionem uprawnień i wykonań z przeszłości:). Wszystko ładnie wykopaliśmy (było ok 13m - masakra), podjechał fachowiec od projektone wywiercił dziurę w rurze założył taki pierścień (tego bałem się robić) wszystko powiedział jak dalej zrobić to tak zrobiliśmy i nie było żadnych problemów.

Nie powiem chwalę sobie wykonawcę którego znalazłem tak naprawdę w internecie bo pogadaliśmy o wszystkim u mnie na działce, pomógł telefonicznie przy wykonaniu i nie skasował za wszystko wielkich pieniędzy.