Esiak 26.02.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Na białej liście polecali Ander 87 (z listy Aquanetu) a gdzie ta lista Aquanetu jest dostępna..? to ja też poproszę o sprawdzone namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pewnie dają w Aquanecie - to, że koleś jest z listy napisali na białej liście polecanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 pewnie dają w Aquanecie - to, że koleś jest z listy napisali na białej liście polecanych no w Aquanecie już właśnie nie dają żadnych list... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 nie wymagają swoich firm?To nowośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 nie wymagają swoich firm? To nowośc. w dziale technicznym powiedzieli, że można wybrać dowolnego wykonawcę z uprawnieniami, który dodatkowo wypełnia tylko formularz pt.: "Jednorazowa zgoda na wykonanie przyłącza"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 co znaczy "z uprawieniami"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 co znaczy "z uprawieniami"? z uprawnieniami do wykonywania instalacji wodno-kanalizacyjnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 powiedz mi kto wystawia takowe uprawienia? Bo mnie się wydaje, że właśnie Aquanet swoim firmom Uprawnienia to może posiadac projektant sieci wod-kan, gazownik lub elektryk, ale pierwszy raz słyszę by instalator wod-kan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 nie zauważyłaś mojego mrugającego oczka..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 sorry, wyglądało na cyniczny usmieszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ECRU 26.06.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mam pytanie - czy ktoś znalazł wykonawcę przyłącza? Bo wielu szukało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.06.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mam pytanie - czy ktoś znalazł wykonawcę przyłącza? Bo wielu szukało ... ja znalazłem... przyłącze mam już wykonane, więc mogę polecić wykonawce... fachowo, dokładnie, szybko i przystępnie cenowo... JOL-KAN Jacek Wojciechowski - 603 550 344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilPn75 03.01.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Nie wiem gdzie i co wy wszyscy wyczytaliście o jakiś białych listach uprawnieniach pierdołach. Ja białą listę dostaję od żony na zakupy a nie w Aquanecie. Składając prośbę o podłączenie też próbowałem uzyskać jakieś informacje o polecanym przez nich wykonawcy ale nic nie chcieli powiedzieć. Myśląc po polsku ktoś pewnie musiał dostawać żeby ładnie polecał i pewnie się skończyło na wielkiej jadce i teraz nikomu nic nie powiedzą Ja chwalę sobie i polecam Projektone jakby ktoś potrzebował bezpośredni namiar to: 507 227 222. Napiszę tak zaprojektowali... mieli wykonywać (ceny wszędzie były zbliżone) ale do wykonania finalnie wziąłem się sam z teściem. Do aquanetu zgłosiliśmy teścia firmę (żabka ale może robić wszystko:) jako wykonawcę, oczywiście z milionem uprawnień i wykonań z przeszłości:). Wszystko ładnie wykopaliśmy (było ok 13m - masakra), podjechał fachowiec od projektone wywiercił dziurę w rurze założył taki pierścień (tego bałem się robić) wszystko powiedział jak dalej zrobić to tak zrobiliśmy i nie było żadnych problemów. Nie powiem chwalę sobie wykonawcę którego znalazłem tak naprawdę w internecie bo pogadaliśmy o wszystkim u mnie na działce, pomógł telefonicznie przy wykonaniu i nie skasował za wszystko wielkich pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts