slawkin 24.03.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ech! Spóźniłem się na "końkurs"... Jak zwykle... Już się przyzwyczaiłem... Domek robi wrażenie, 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 24.03.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 szkoda... myślałem że zobaczymy Cię w świetlanych stringach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Zabo gdzie takiego weza mozna kupic i czy nadaje sie na dekoracje do pokoju dzieciecego, czy jest bezpieczny? Mi by sie przydal u mojego synka. On lubi swiatelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.03.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Schpdy wyszly piekne i pasujace do calosci. Bardzo mi sie podoba pomysl z wezem - halogeny jakos nigdy do mnie nie przemawialy. Mialam bardziej swietlowki montowac. Terz mi powiedz- gdzie taki waz mozna zakupic i czy z metra? I jak sie go montuje do pradu - musi buc gniazdo, bo ma wtyczke, czy tak jak w lampach laczy sie jakies kabelki. Ciekawa jestem jak to wyglada od strony technicznej - wole sama wiedziec niz wykonawcy maja mi wymyslac I koniecznie pokaz efekt koncowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.03.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dziewczyny ten wąż można kupić w każdym supermarkecie. Metr biężący to 14,60 zł. Ale sprzedają co 2 metry, to znaczy przecinaja go . Tak więc mozna kupić 2, 4, 6, 8 itd. metra . Dokupuje się do tego takie specjalne zakończenie łączące wąż z wtyczką. Dziecinne proste w montażu. Każdy kumaty sprzedawca to pokaże. Z tego co się orientuję są bardzo bezpieczne i trwałe, bo wykorzystywane są na ozdoby choinkowe na zewnątrz. Jak cyknę fotkę to pokaże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Cykaj Zabko, cykaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Żaba, super fotka w avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.03.2007 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Żaba, ale masz chawirę Daaawno już nie zaglądałam do Twojego dziennika, a kiedyś byłam wierną czytaczką Przeżyłam dzisiaj szok, jest na prawdę pięknie i niebanalnie. Wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Wasza łazienka przy sypialni bossska jest i w ogóle wszystko mi się podoba Szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 zabka -poprosze o zdjęcie sosnowego łóżka Kamila......szerokie jest ? potrzebuje kupić ,ale szersze niż 90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.03.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Z usmiechem na twarzy ogląda gotowe kompostowniki i kosze na smieci Uwielbia te klimaty Mężczyzna z pasją to prawdziwy skarb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.03.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 pozabijam te robale własnoręcznie Zaba, czepiasz sie w mojej sypialni tez paletaja sie zwierzaki domowe, kot czasem pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Nie czepiaj sie Żaba Zmyślnego Małżonka! Ty się ciesz, że już dba o tranik - a jak jest dobry dla glizd to juz na pewno jest wspaniały dla innych zwierzątke - dla żonki i dzieci to już ideał A ogród będziecie mieli taki z tym nawozem - że wszystkim oko zbieleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.03.2007 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Żaba, super fotka w avatarku dzięki andre zamieśc swoją, no wiesz..ta z dziurka na brodzie... Żaba, ale masz chawirę Daaawno już nie zaglądałam do Twojego dziennika, a kiedyś byłam wierną czytaczką Przeżyłam dzisiaj szok, jest na prawdę pięknie i niebanalnie. Wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Wasza łazienka przy sypialni bossska jest i w ogóle wszystko mi się podoba Szczere gratulacje kuleczko, widziałąm Twój domek... To ja powinnam Ci pogratulować Dziękuję bardzo i pozdrawiam zabka -poprosze o zdjęcie sosnowego łóżka Kamila......szerokie jest ? potrzebuje kupić ,ale szersze niż 90 cm jego jest na 1.20 baaardzo wygodne bo spałam na nim. Pokaże jutro Z usmiechem na twarzy ogląda gotowe kompostowniki i kosze na smieci Uwielbia te klimaty Mężczyzna z pasją to prawdziwy skarb . noooooo Mohag, iga9, Zeljko czy ja sie czepiam??? Opowiedziałam tylko o pasji swojego meża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Już dawno miałem zapytać po co Wam w łazience aż 4 umywalki? Czy zamierzacie korzystać z łazienki całą rodziną jednocześnie? http://images21.fotosik.pl/95/226e40159cb3a889.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.03.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Żaba, super fotka w avatarku dzięki andre zamieśc swoją, no wiesz..ta z dziurka na brodzie... Da się zrobić Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 zaba , w nedziele sprawdze z froschem czy sie wyrobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 schody - super ! jaki to kolor? wąż świetlny - fajny pomysł....właśnie myślę czy u mnie by się takie cóś udało historia z robalkami niezła najbardziej podobał mi sie kawałek z akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 27.03.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Hej! Dawno tutaj nie zaglądałem, a jak już zajrzałem to padłem z wrażenia! Wszystko super! Dużo miałem czytania, ale najbardziej mi w pamięci utkwiły łazienki i schody. Słów mi brakuje żeby się zachwycać! Gratuluje pięknego domku! I do tego bardzo zgodnego z moim gustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Zabo masz pieknie! tutaj panowie dla ciebie na przeprowadzke zaspiewaja... http://i.realone.com/assets/rn/img/8/0/6/1/13981608.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 30.03.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Godzina "0" nadchodzi, wiec sprawnej przeprowadzki Wam zycze i duzo milych wrazen na nowym etapie zycia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts