Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Schpdy wyszly piekne i pasujace do calosci.

Bardzo mi sie podoba pomysl z wezem - halogeny jakos nigdy do mnie nie przemawialy. Mialam bardziej swietlowki montowac.

Terz mi powiedz- gdzie taki waz mozna zakupic i czy z metra? I jak sie go montuje do pradu - musi buc gniazdo, bo ma wtyczke, czy tak jak w lampach laczy sie jakies kabelki. Ciekawa jestem jak to wyglada od strony technicznej - wole sama wiedziec niz wykonawcy maja mi wymyslac :wink: I koniecznie pokaz efekt koncowy! :D

Dziewczyny ten wąż można kupić w każdym supermarkecie. Metr biężący to 14,60 zł. Ale sprzedają co 2 metry, to znaczy przecinaja go . Tak więc mozna kupić 2, 4, 6, 8 itd. metra . Dokupuje się do tego takie specjalne zakończenie łączące wąż z wtyczką. Dziecinne proste w montażu. Każdy kumaty sprzedawca to pokaże.

Z tego co się orientuję są bardzo bezpieczne i trwałe, bo wykorzystywane są na ozdoby choinkowe na zewnątrz.

Jak cyknę fotkę to pokaże. 8)

Pozdrawiam :D

Żaba, ale masz chawirę :o

Daaawno już nie zaglądałam do Twojego dziennika, a kiedyś byłam wierną czytaczką :wink:

Przeżyłam dzisiaj szok, jest na prawdę pięknie i niebanalnie. Wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach.

Wasza łazienka przy sypialni bossska jest i w ogóle wszystko mi się podoba 8)

Szczere gratulacje :D

Żaba, super fotka w avatarku :D

dzięki andre :D

zamieśc swoją, no wiesz..ta z dziurka na brodzie... 8) :wink:

Żaba, ale masz chawirę :o

Daaawno już nie zaglądałam do Twojego dziennika, a kiedyś byłam wierną czytaczką :wink:

Przeżyłam dzisiaj szok, jest na prawdę pięknie i niebanalnie. Wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach.

Wasza łazienka przy sypialni bossska jest i w ogóle wszystko mi się podoba 8)

Szczere gratulacje :D

kuleczko, widziałąm Twój domek... 8) 8) 8)

To ja powinnam Ci pogratulować :D

Dziękuję bardzo i pozdrawiam :D

zabka -poprosze o zdjęcie sosnowego łóżka Kamila......szerokie jest ? potrzebuje kupić ,ale szersze niż 90 cm :D

jego jest na 1.20 baaardzo wygodne bo spałam na nim. Pokaże jutro :D

Z usmiechem na twarzy ogląda gotowe kompostowniki i kosze na smieci Uwielbia te klimaty

Mężczyzna z pasją to prawdziwy skarb :D :lol: .

noooooo :lol: :lol: :lol:

Mohag, iga9, Zeljko czy ja sie czepiam??? :o

Opowiedziałam tylko o pasji swojego meża :wink: :lol: