zaba_gonia 03.12.2007 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dziewczyny! Jak to miło, ze za mna tęsknicie Ostatnio walcze z choróbskami i chyba wygrywam! Z nowości w domu ...nowe krzesła i stołeczek do zakładania butów w wiatrołapie...pokazać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dziewczyny! Jak to miło, ze za mna tęsknicie Ostatnio walcze z choróbskami i chyba wygrywam! Z nowości w domu ...nowe krzesła i stołeczek do zakładania butów w wiatrołapie...pokazać???? Jeszcze się pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.12.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Żaba, widzę, że im dalej tym lepszy humor POKAZAĆ ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.12.2007 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Żaba, widzę, że im dalej tym lepszy humor POKAZAĆ ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Cześć Żabuniu pięknie wyszły te schody, ale firanka to normalnie majstersztyk!!! Pozdrawiam i cieszę się, że wygrywasz z choróbskami!!!! Nie daj się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.12.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Cześć Żabuniu pięknie wyszły te schody, ale firanka to normalnie majstersztyk!!! Pozdrawiam i cieszę się, że wygrywasz z choróbskami!!!! Nie daj się!!!! Dziękuje brazunia Robie teraz nowe fotki, niedługo będa w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Cześć Żabuniu pięknie wyszły te schody, ale firanka to normalnie majstersztyk!!! Pozdrawiam i cieszę się, że wygrywasz z choróbskami!!!! Nie daj się!!!! Dziękuje brazunia Robie teraz nowe fotki, niedługo będa w dzienniku Za tę firankę podziwiam tym bardziej, że ja mam dwie lewe ręce do takich robótek, a przecież jakie cuda można zrobić!!!! Czekam na zdjęcia!! Jest co oglądać u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.12.2007 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Braza żeby uszyc taka firanke jak u mnie to nie trzeba za wiele potrafic. Co innego gdybym jakies rolety rzymskie majstrowała..albo jakies inne fikusne zasłonki..a takie proste jak u mnie to pikus Ale i tak dzięki za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 krzesła bardzo pasują do twojej kuchni, stołeczek w przedpokoju troche mniej ale ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.12.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 krzesła bardzo pasują do twojej kuchni, stołeczek w przedpokoju troche mniej ale ujdzie dzięki za szcerośc Wiem, ten stołeczek pasuje do wiejskiego domu...ale co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Stoliczek pasuje do mojego domciu. Ale krzesla to juz na pewno sa nie z tej ziemi. Tak jak Zabki kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Żabo ja sie chętnie kawki z Tobą napiję Ślicznie wyglądasz!!!!!!!!!!!!! Zresztą jak zawsze Ale się zrobiło.... bardzo miło i domowo. Prawie czuć kuchenne zapachy przy pieczeniu ciasta Trzymam kciuki za zdrówko! Sama ostatnio miałam trochę nerwów ze zdrowiem związanych więc naprawdę życzę Ci wreszcie spokoju i mniej nerwów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.12.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Ja też przyszłam na kawkę do ślicznej gospodyni pięknie jest u Ciebie Żabko a stołeczek mnie się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Żabuniu powiedz mi proszę, jakie płytki leżą w kuchni na podłodze?? Świetne są i - przynajmniej na fotografii - grafitowe, prawda??? Co to jest??? Krzesła - odlot!! Ja poproszę czarną, bez cukru i bez śmietanki - najlepiej sypaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.12.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Goniu, bardzo efektowne krzesełeczka. Ślicznie się komponują z resztą wystroju A stołeczek - najważniejsze że wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 03.12.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No. no Żabula, ale jesteś "urządzona". Prima. Ja kupiłam 2 takie stołki, jeden na górę, drugi na dół, żeby nie przenosić ciężkie. Płaciłam za każdy 20 zł. Zostały w naturalnym brzozowym kolorze, ale jak zostanie trochę mahoniu po malowaniu szafy, zmienią szatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Żabuniu powiedz mi proszę, jakie płytki leżą w kuchni na podłodze?? Świetne są i - przynajmniej na fotografii - grafitowe, prawda??? Co to jest??? Krzesła - odlot!! Ja poproszę czarną, bez cukru i bez śmietanki - najlepiej sypaną Ty pijesz kawę taka jak budowlańcy! . Zawsze sypaną i be zmleka, ale za to z duuuza iloascią cukru ( tu jest róznica) Ae płytki maja taki dziwny kolor, ni to szary, ni brazowy..chyb awłasnie taki jasny garfit. Bardzo praktyczny i ładny. Nie pamiętam producenta...wiem tylko, ze nie były drogie. Jak bardzo Ci zalezy to znajde fakturę i podam firme. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ja też przyszłam na kawkę do ślicznej gospodyni pięknie jest u Ciebie Żabko a stołeczek mnie się bardzo podoba Dziękuję kuleczko! Miło mi Ciebie gościć mayland, kuleczka,Amtla, braza,Zeljka, verunia,Grazia-Ol zaraz przygotuje kawę. czujcie się jak u siebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 To ja poproszę z duzą iloscią mleczka, rozpuszczalna lub z ekspresu ale bez cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 acha... i gatki dorzuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts