Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny!

Jak to miło, ze za mna tęsknicie :D :D :D

Ostatnio walcze z choróbskami i chyba wygrywam! :D

Z nowości w domu ...nowe krzesła i stołeczek do zakładania butów w wiatrołapie...pokazać???? :roll: :roll: :roll:

Jeszcze się pytasz? 8)

Cześć Żabuniu pięknie wyszły te schody, ale firanka to normalnie majstersztyk!!!

Pozdrawiam i cieszę się, że wygrywasz z choróbskami!!!! Nie daj się!!!!

Dziękuje brazunia :D

Robie teraz nowe fotki, niedługo będa w dzienniku 8)

Za tę firankę podziwiam tym bardziej, że ja mam dwie lewe ręce do takich robótek, a przecież jakie cuda można zrobić!!!!

Czekam na zdjęcia!! Jest co oglądać u Ciebie :D

Żabo ja sie chętnie kawki z Tobą napiję :lol: :lol: :lol:

Ślicznie wyglądasz!!!!!!!!!!!!! Zresztą jak zawsze :oops: :lol:

Ale się zrobiło.... bardzo miło i domowo. Prawie czuć kuchenne zapachy przy pieczeniu ciasta :lol: :lol:

Trzymam kciuki za zdrówko! Sama ostatnio miałam trochę nerwów ze zdrowiem związanych więc naprawdę życzę Ci wreszcie spokoju i mniej nerwów!

Żabuniu powiedz mi proszę, jakie płytki leżą w kuchni na podłodze?? Świetne są i - przynajmniej na fotografii - grafitowe, prawda??? Co to jest???

Krzesła - odlot!!

Ja poproszę czarną, bez cukru i bez śmietanki - najlepiej sypaną :D

Żabuniu powiedz mi proszę, jakie płytki leżą w kuchni na podłodze?? Świetne są i - przynajmniej na fotografii - grafitowe, prawda??? Co to jest???

Krzesła - odlot!!

Ja poproszę czarną, bez cukru i bez śmietanki - najlepiej sypaną :D

Ty pijesz kawę taka jak budowlańcy! :o :o :o . Zawsze sypaną i be zmleka, ale za to z duuuza iloascią cukru ( tu jest róznica)

Ae płytki maja taki dziwny kolor, ni to szary, ni brazowy..chyb awłasnie taki jasny garfit. Bardzo praktyczny i ładny. Nie pamiętam producenta...wiem tylko, ze nie były drogie. Jak bardzo Ci zalezy to znajde fakturę i podam firme.

pozdrawiam :D