zaba_gonia 04.12.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Proszę bardzo. Pijesz taką samą jak ja http://maxim.com.pl/promocje/max/44.jpg No i gatki oczywiście http://www.intymna.bptnet.pl/princess/avril3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzięki Ta mała czarna jest całkiem niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.12.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dobry wieczór Ale u ciebie pieknie i tak cieplutko, u mnie jeszcze dłuuuuugo długo bedzie tymczasowo ale co tam Zajrzałam to odetchne takimi domowymi klimatami a jak przyjdzie co do czego to wstąpię po porady A fotki nie bedzie bo fotografa brak, jeszcze pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.12.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ślicznie! Nadal wszystko dopasowane, przemyślane i efekty wspaniałe! Na kawkę dla mnie za późno, poproszę herbatkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 spóźniłam się na kawę, a tak pysznie wygląda i to ciacho!!!! zaraz mi język do tyłka ucieknie , tym bardziej, że dietuję przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 spóźniłam się na kawę, a tak pysznie wygląda i to ciacho!!!! zaraz mi język do tyłka ucieknie , tym bardziej, że dietuję przed świętami to tak jak ja-0 słodyczy do świat, przezywam istne męki w sklepie przy półce ze słodyczmi i pochwalę się żabce że cwiczę codziennie. Mam nadzieje ze wytrwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.12.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 spóźniłam się na kawę, a tak pysznie wygląda i to ciacho!!!! zaraz mi język do tyłka ucieknie , tym bardziej, że dietuję przed świętami to tak jak ja-0 słodyczy do świat, przezywam istne męki w sklepie przy półce ze słodyczmi i pochwalę się żabce że cwiczę codziennie. Mam nadzieje ze wytrwam Verunia!!! Cwiczysz codziennie???? Po co się tak meczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.12.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Na kawkę dla mnie za późno, poproszę herbatkę... juz sierobi Dobry wieczór Ale u ciebie pieknie i tak cieplutko, u mnie jeszcze dłuuuuugo długo bedzie tymczasowo ale co tam Zajrzałam to odetchne takimi domowymi klimatami a jak przyjdzie co do czego to wstąpię po porady A fotki nie bedzie bo fotografa brak, jeszcze pracuje Ulerowa, nie kombinuj tylko fotkę wklejaj Samowyzwalacza nie masz??? No i dziękuję oczywiscie za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Żabuniu kawusię wypiłam, chociaż słodko mi sę zrobiło - ale.... smakuje A jeśli chodzi o płytki, to bardzo proszę, spróbuj odnaleźć tego producenta - odnoszę wrażenie, że Opoczno ma podobne, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.12.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Braza, widziałam te płytki w aranżacji łazienkowej w Max-Flizie w Krakowie i rzeczywiście są piękne. Niestety na stronie nie mogę tej aranżacji znaleźć: http://www.maxfliz.pl/lazienkowe.htm Może Tobie się uda, klikając w producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.12.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Żabuniu kawusię wypiłam, chociaż słodko mi sę zrobiło - ale.... smakuje A jeśli chodzi o płytki, to bardzo proszę, spróbuj odnaleźć tego producenta - odnoszę wrażenie, że Opoczno ma podobne, ale ... juz ide szukac.. http://www.argentaceramica.com/web/Descargas/Series/mindem.pdf moje są Mindem Antracita Kupowałam we wrocławiu na Karmelkowej. Postawowe kafle kosztowały ok. 75 zł / m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.12.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 cześć Gonia czego szukasz?? dawno Cię nie widziałam .... tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.12.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 cześć Gonia czego szukasz?? dawno Cię nie widziałam .... tęsknię szukałam płytek dla brazy z mojej kuchni:) witaj w moich komenatrzach!! co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.12.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 dziękuję jakoś leci zepsuta kaszanka chce mnie wsadzić do wora i utopić w jeziorze poza tym wszystko ok a Ty jak się masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Żabuniu dziękuję Ci bardzo!!!! No kurde ładne są!!!!!! Skopiowałam sobie. Ciekawi mnie tylko, czy w tej zaściankowej Perle Bałtyku można kupić płytki tej firmy Sie zobaczy!!! Słoneczko dziękuję, spróbuję poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.12.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ta kawa to jeszcze aktualna? jeśli nie to dawaj piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.12.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ta kawa to jeszcze aktualna? jeśli nie to dawaj piwo aaaa..tera qmam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 09.12.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 za kawkę dziękuje....napewno sama przyjemność pić w takim cudnym wnetrzu!!stołek-..praktyczny, kolor faktycznie.....może pociągnij jeszcze raz???ale pozzatym reszta...to cudo!!! podziwian na nowo co pare dni Twoj dziennik...i dzieki za kolejne odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.12.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 za kawkę dziękuje....napewno sama przyjemność pić w takim cudnym wnetrzu!! stołek-..praktyczny, kolor faktycznie.....może pociągnij jeszcze raz??? ale pozzatym reszta...to cudo!!! podziwian na nowo co pare dni Twoj dziennik...i dzieki za kolejne odcinki DziękI Annnja Do tego stołeczka juz się przyzwyczaiłam. Nawet mi sie podoba A w trakcie sprzątania garderoby okazął się niezastąpiony! A dzisiaj znów coś nowego w salonie Zamiast choinki.... mamy brzózki !!!!!!! Zgadnijcie jakie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.12.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 do palenia w kominku?pewnie nie,ale uwielbiam zgadywanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts