zaba_gonia 01.01.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 DZIĘKUJE WAM WSZTSKIM ZA ZYCZENIA ŚWIĄTECZNE I NOWOROCZNE Oby się spełniły .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 01.01.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 zaba_gonia pooglądałam sobie, poczytałam Wasz dziennik i się rozmarzyłam...........macie piekny dom. My jesteśmy na etapie czekania na okna i mam nadzieję, że nie długo tez bedziemy sie cieszyć z mieszkania w domu.Pozdrawiam w NOWYM ROKY 2008 i życzę zeby sie dobrze mieszkało!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medoza01 03.01.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 o namiary na ekipę od mebelek. Kto robi w okolicy Wrocka takie mebelki. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Gratuluję Żaba domu jeszcze raz! Jest gustowny, exluzywny i po prostu zajebisty dzialka też zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.01.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Hej! Czy mi się zdaje, czy dawny avatarek wrócił do łask? Gosiu, co u Was? Czy mogłabyś wkleić jakieś fotki pokoi chłopaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Gosiu, co u Was? Czy mogłabyś wkleić jakieś fotki pokoi chłopaków? pokoi chłopców ..mówisz..hmmm naprawde tego chcesz?????? Własciwie to tam nic ciekawego się nie dzieje, oprócz wszecgobecnego bałaganu ..wiesz..ubrania wszędzie..na podłodze, fotelu, klamkach, kaloryferze.. Do tego brudne naczynia przy kompie, o zniesienie których proszę codziennie..ehhh..szkoda gadac. ..zeszyty na parapecie, w łózku, pod łózkiem...a półki puste i szafa wnekowa również Myslę, ze kto ma nastoletnie dzieci i to w dodatku chłopaków, to doskonale wie o czym piszę Zastanów sie jeszce raz. Chcesz to zobaczyc, jestes pewna??? A u nas małe postępy.Trzecia łazienka jest już gotowa. Nie dosyć że można skorzystac z toalety, to w dodatku ręce można umyc. Ful wypas Jest też listwa pod schodkiem, która skutecznie przesłania ten wąż choinkowy. Chyba najwyzszy czas pokazac co nieco w dzienniku.. A co do brzózek, to nadal przebywamy w zagajniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Gratuluję Żaba domu jeszcze raz! Jest gustowny, exluzywny i po prostu super dzialka też zresztą Gaweł dziekuję Jest mi naprawde bardzo miło to czytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Żabcia ładnie u Ciebie bardzo i klimatycznie a jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Żabcia ładnie u Ciebie bardzo i klimatycznie a jak zdrówko? Dziękuję sylvia Obecnie czuję się świetnie i juz odstwaiam leki . Tobie tez życzę wszytskiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Własciwie to tam nic ciekawego się nie dzieje, oprócz wszecgobecnego bałaganu ..wiesz..ubrania wszędzie..na podłodze, fotelu, klamkach, kaloryferze.. Do tego brudne naczynia przy kompie, o zniesienie których proszę codziennie..ehhh..szkoda gadac. ..zeszyty na parapecie, w łózku, pod łózkiem...a półki puste i szafa wnekowa również Przez chwilę myślałam, że opisujesz pokój mojej córki Dobrze, ze już języka mi nie pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.01.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Własciwie to tam nic ciekawego się nie dzieje, oprócz wszecgobecnego bałaganu ..wiesz..ubrania wszędzie..na podłodze, fotelu, klamkach, kaloryferze.. Do tego brudne naczynia przy kompie, o zniesienie których proszę codziennie..ehhh..szkoda gadac. ..zeszyty na parapecie, w łózku, pod łózkiem...a półki puste i szafa wnekowa również Przez chwilę myślałam, że opisujesz pokój mojej córki Dobrze, ze już języka mi nie pokazujesz moich też...pokoje są na najlepszej drodze do tego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Żaba, powtarzam się, ale naprawdę, chałupę macie rewelacyjną choć moja następna ma być w zupełnie innym style, to i tak tutaj z przyjemnością zaglądam, aby nacieszyć oko Artystyczny mieliście bałagan w Sylwka, u nas był taki sam ale impreza do 7 rano - szampańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.01.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Żabciu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU i dużo zdrówka Już pisałam, że w środku masz super, ten etap dopiero przede mną, ruszamy na wiosnę i mam nadzieję ze choc troszke uda mi się stworzyć podobny klimat, u Ciebie czułabym się świetnie . Od razu widać że w takim domku muszą mieszkać fajni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Żabciu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU i dużo zdrówka Już pisałam, że w środku masz super, ten etap dopiero przede mną, ruszamy na wiosnę i mam nadzieję ze choc troszke uda mi się stworzyć podobny klimat, u Ciebie czułabym się świetnie . Od razu widać że w takim domku muszą mieszkać fajni ludzie. Dziękuję i nawzajem Ciesze Ci że podzielasz nasz gust. To miłe. I nie martw się ..Tobie tez się uda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Żaba, powtarzam się, ale naprawdę, chałupę macie rewelacyjną choć moja następna ma być w zupełnie innym style, to i tak tutaj z przyjemnością zaglądam, aby nacieszyć oko Artystyczny mieliście bałagan w Sylwka, u nas był taki sam ale impreza do 7 rano - szampańska dziękuje kuleczko My bawiliśmy się do 5, 30 . Tak więc przebiłas nas. Ale ja za to miałam wynajetego kucharza..a co??? Generalnie było extra!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 My bawiliśmy się do 5, 30 . Tak więc przebiłas nas. Ale ja za to miałam wynajetego kucharza..a co??? Generalnie było extra!!!!!!!! się nie chwal a przystojny chociaż??? ja się nastałam przy garach jak głupia, no.................. trochę pomogły mi szwagierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 My bawiliśmy się do 5, 30 . Tak więc przebiłas nas. Ale ja za to miałam wynajetego kucharza..a co??? Generalnie było extra!!!!!!!! się nie chwal a przystojny chociaż??? ja się nastałam przy garach jak głupia, no.................. trochę pomogły mi szwagierki nooo moja rola było tylko wkładani ebrudnych naczyn do zmywarki kaxdy cos ze soba przyniósł tak wiec nie narobiłam się żebyś nie myslała że zmyślam, to pokazuję swojego kucharza http://images30.fotosik.pl/135/c4ceb73d9c5573d2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 no pewnie, na co czekasz żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 no pewnie, na co czekasz żaba kasia skocz na poprzednią stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts