Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu, co u Was? Czy mogłabyś wkleić jakieś fotki pokoi chłopaków?

pokoi chłopców ..mówisz..hmmm

naprawde tego chcesz?????? :o :o :lol: :lol: :lol:

Własciwie to tam nic ciekawego się nie dzieje, oprócz wszecgobecnego bałaganu ..wiesz..ubrania wszędzie..na podłodze, fotelu, klamkach, kaloryferze.. Do tego brudne naczynia przy kompie, o zniesienie których proszę codziennie..ehhh..szkoda gadac. :x :x :x ..zeszyty na parapecie, w łózku, pod łózkiem...a półki puste i szafa wnekowa również :o :lol:

Myslę, ze kto ma nastoletnie dzieci i to w dodatku chłopaków, to doskonale wie o czym piszę 8)

Zastanów sie jeszce raz. :roll: :roll:

Chcesz to zobaczyc, jestes pewna??? 8) :wink: :lol:

A u nas małe postępy.Trzecia łazienka jest już gotowa. Nie dosyć że można skorzystac z toalety, to w dodatku ręce można umyc. Ful wypas :oops: :lol: :lol:

Jest też listwa pod schodkiem, która skutecznie przesłania ten wąż choinkowy. Chyba najwyzszy czas pokazac co nieco w dzienniku.. 8) 8) 8)

A co do brzózek, to nadal przebywamy w zagajniku :wink: :lol: :lol:

Własciwie to tam nic ciekawego się nie dzieje, oprócz wszecgobecnego bałaganu ..wiesz..ubrania wszędzie..na podłodze, fotelu, klamkach, kaloryferze.. Do tego brudne naczynia przy kompie, o zniesienie których proszę codziennie..ehhh..szkoda gadac. :x :x :x ..zeszyty na parapecie, w łózku, pod łózkiem...a półki puste i szafa wnekowa również :o :lol:

Przez chwilę myślałam, że opisujesz pokój mojej córki :o

Dobrze, ze już języka mi nie pokazujesz :lol:

Przez chwilę myślałam, że opisujesz pokój mojej córki :o

Dobrze, ze już języka mi nie pokazujesz :lol:

moich też...pokoje są na najlepszej drodze do tego stanu :o :evil:

Żabciu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU i dużo zdrówka :lol:

Już pisałam, że w środku masz super, ten etap dopiero przede mną, ruszamy na wiosnę i mam nadzieję ze choc troszke uda mi się stworzyć podobny klimat, u Ciebie czułabym się świetnie :wink: . Od razu widać że w takim domku muszą mieszkać fajni ludzie. :wink: :lol:

Żabciu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU i dużo zdrówka :lol:

Już pisałam, że w środku masz super, ten etap dopiero przede mną, ruszamy na wiosnę i mam nadzieję ze choc troszke uda mi się stworzyć podobny klimat, u Ciebie czułabym się świetnie :wink: . Od razu widać że w takim domku muszą mieszkać fajni ludzie. :wink: :lol:

Dziękuję i nawzajem :D :D :D

Ciesze Ci że podzielasz nasz gust. To miłe. I nie martw się ..Tobie tez się uda.

Pozdrawiam :D

Żaba, powtarzam się, ale naprawdę, chałupę macie rewelacyjną :wink:

choć moja następna ma być w zupełnie innym style, to i tak tutaj z przyjemnością zaglądam, aby nacieszyć oko 8)

Artystyczny mieliście bałagan w Sylwka, u nas był taki sam :D

ale impreza do 7 rano - szampańska :wink:

dziękuje kuleczko

My bawiliśmy się do 5, 30 :D . Tak więc przebiłas nas. Ale ja za to miałam wynajetego kucharza..a co??? :wink: :lol:

Generalnie było extra!!!!!!!!

My bawiliśmy się do 5, 30 :D . Tak więc przebiłas nas. Ale ja za to miałam wynajetego kucharza..a co??? :wink: :lol:

Generalnie było extra!!!!!!!!

się nie chwal :D

a przystojny chociaż???

ja się nastałam przy garach jak głupia, no.................. trochę pomogły mi szwagierki 8)

nooo 8) 8) 8)

moja rola było tylko wkładani ebrudnych naczyn do zmywarki

kaxdy cos ze soba przyniósł

tak wiec nie narobiłam się

:oops: :D :D :lol:

żebyś nie myslała że zmyślam, to pokazuję swojego kucharza 8) 8) 8)

http://images30.fotosik.pl/135/c4ceb73d9c5573d2.jpg