kaśka maciej 08.01.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 no pewnie, na co czekasz żaba kasia skocz na poprzednią stronkę widziałam, fiu fiu dobrze też gotował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 żebyś nie myslała że zmyślam, to pokazuję swojego kucharza http://images30.fotosik.pl/135/c4ceb73d9c5573d2.jpg fiu fiu fiu powiedz tylko czy bardzo się ceni, w sensie, że ile za wieczór.....gotowania ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 żebyś nie myslała że zmyślam, to pokazuję swojego kucharza fiu fiu fiu powiedz tylko czy bardzo się ceni, w sensie, że ile za wieczór.....gotowania ofkors wiesz kuleczko.. Ten mój kucharz w zamian poprosił o yyyy..nocleg zaledwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 no pewnie, na co czekasz żaba kasia skocz na poprzednią stronkę widziałam, fiu fiu dobrze też gotował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 O Jezuuuuu!!! tylko za nocleg biorę a dobry jest w ten, no.......gotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie będę sobą jak nie pochwalę cycków z ostatniego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie będę sobą jak nie pochwalę cycków z ostatniego zdjęcia Olcia!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 O Jezuuuuu!!! tylko za nocleg biorę a dobry jest w ten, no.......gotowaniu Baaaardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie będę sobą jak nie pochwalę cycków z ostatniego zdjęcia Ładnie wyszły, pewnie cały dzień się ustawiała Hejka Zdrówka w tym roku życzę dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie będę sobą jak nie pochwalę cycków z ostatniego zdjęcia Ładnie wyszły, pewnie cały dzień się ustawiała Hejka Zdrówka w tym roku życzę dla Was wszystkich Hej! Dziękuje i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie będę sobą jak nie pochwalę cycków z ostatniego zdjęcia ja tez je zauwazyłam Wydaje mi się jaby urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie będę sobą jak nie pochwalę cycków z ostatniego zdjęcia ja tez je zauwazyłam Wydaje mi się jaby urosły cała urosłam.. nie zauwazyłaś? ( od lata 8 kilo do przodu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie będę sobą jak nie pochwalę cycków z ostatniego zdjęcia ja tez je zauwazyłam Wydaje mi się jaby urosły cała urosłam.. nie zauwazyłaś? ( od lata 8 kilo do przodu ) Tez się przejmujesz, do twarzy ci z tymi no wiesz.....kilogramami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie będę sobą jak nie pochwalę cycków z ostatniego zdjęcia ja tez je zauwazyłam Wydaje mi się jaby urosły cała urosłam.. nie zauwazyłaś? ( od lata 8 kilo do przodu ) Tez się przejmujesz, do twarzy ci z tymi no wiesz.....kilogramami Ale ja się nie przejmuję Lubie te swoje.... 'kilogramy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Śliczny domek I bardzo ciekawe rozwiązania i pomysły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie będę sobą jak nie pochwalę cycków z ostatniego zdjęcia Olcia!!!!!!!! Zajebiste Też na nie zwróciłam uwagę Wyglądasz rewelacyjnie!!! Żabo czy ja juz pisałam, że bardzo mi się podoba Wasz dom i to jak borykacie się z codziennymi problemami i cieszycie każdą chwilą radosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Żabuniu faktycznie zdjęcie cacy (na pewno nie pokażę go Szanownemu ) Łazienka wyszła świetnie!!! Co ja będę dużo gadać - bardzo mi się u Was podoba!!!! Bardzo!!!! Powiedz mi jeszcze jakim kolorem malowałaś te pasy na graficie ściany w salonie i czyja produkcja. Czy kolor jest bardziej w róż czy morel - zdjęcia moga troszkę przekłamywać. Być może podawałaś już nazwę, ale nie mogę odnaleźć - wybacz, jeśli po raz kolejny będziesz musiała odpowiadać na to same pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Żabo, żabo piszszszszsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 nie będę sobą jak nie pochwalę cycków z ostatniego zdjęcia ja tez je zauwazyłam Wydaje mi się jaby urosły cała urosłam.. nie zauwazyłaś? ( od lata 8 kilo do przodu ) Tez się przejmujesz, do twarzy ci z tymi no wiesz.....kilogramami Ale ja się nie przejmuję Lubie te swoje.... 'kilogramy" Aż pobiegłem popatrzeć Fajna ta chatka Ci wyszła Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 No, no Zabka nie chwalilas sie, ze take nowe fotki umiescilas... Zwlaszcza to jedno co tak facetow bedzie przyciagac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts