Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jest mi bardzo przyjemnie, że podoba Ci się mój projekt. Jesteś pierwszą osobą, która pochwaliła nasz wybór. :)

Martwię się tylko kosztami dachu... :(

Cieszę się też, że podoba Ci się mój dziennik :D :D

Dzięki

Zaba_gonia może ktoś jeszcze by pochwalil ale link podany w pierwszym poście w dzienniku sie nie otwiera przynajmniej u mnie :roll: a nie wszystkim chce sie szukac projektu :oops: Może wklej jeszcze raz link do projektu :roll: a może projekt :roll: :oops: :-?

Zaba_gonia jak ci przeszedl ten wstyd przy targowaniu sie :roll: :roll:

Może i ja dam radę się przemóc :roll:

Jak narazie to wolę przeplacić niż prosić o rabat- po prostu nie przechodzi mi to przez usta :oops:

Dobrze, że mój mąż nie ma przy tym oporów bo cienko by ta nasza budowa wyglądala :wink:

Spróbuj, najwyżej się nie uda. Przecież nic nie tracisz. Najlepiej bądż bez męża, zażartuj kokieteryjnie np. jaki dostanę rabat i dlaczego taki mały? Albo: ile to będzie kosztowało i dlaczego tak dużo? Zawsze udaj bardzo zaskoczoną i zmartw się, że nie miałaś pojęcia, że aż tyle. I koniecznie bądż uśmiechnięta :lol: . Warunkiem powodzenia jest to, że sprzedawcą jest mężczyzna.

Życzę powodzenia!!! :lol:

Zaba_gonia jak ci przeszedl ten wstyd przy targowaniu sie :roll: :roll:

Może i ja dam radę się przemóc :roll:

Jak narazie to wolę przeplacić niż prosić o rabat- po prostu nie przechodzi mi to przez usta :oops:

Dobrze, że mój mąż nie ma przy tym oporów bo cienko by ta nasza budowa wyglądala :wink:

Spróbuj, najwyżej się nie uda. Przecież nic nie tracisz. Najlepiej bądż bez męża, zażartuj kokieteryjnie np. jaki dostanę rabat i dlaczego taki mały? Albo: ile to będzie kosztowało i dlaczego tak dużo? Zawsze udaj bardzo zaskoczoną i zmartw się, że nie miałaś pojęcia, że aż tyle. I koniecznie bądż uśmiechnięta :lol: . Warunkiem powodzenia jest to, że sprzedawcą jest mężczyzna.

Życzę powodzenia!!! :lol:

Dzięki :p Może się kiedyś odważę :oops: :oops: :oops: Najgorszy jest ten pierwszy raz :wink: :lol:

Ogórkową się nie łam - nobody is perfect :wink:

Z resztą gotowanie w nowym domku - to dopiero będzie frajda i nic się na pewno nie rozgotuje.

Swoją drogą ja to się zastanawiam, jak my babki dajemy radę - prowadzenie domu, praca i jeszcze walka na budowie (bo odnoszę wrażenie, ze przyjnajmniej u mnie równouprawnienie jest tylko tam gdzie można na mnie coś "męskiego" przerzucić)

Ps. gdzie te fotki :o

Ogórkową się nie łam - nobody is perfect :wink:

Z resztą gotowanie w nowym domku - to dopiero będzie frajda i nic się na pewno nie rozgotuje.

Swoją drogą ja to się zastanawiam, jak my babki dajemy radę - prowadzenie domu, praca i jeszcze walka na budowie (bo odnoszę wrażenie, ze przyjnajmniej u mnie równouprawnienie jest tylko tam gdzie można na mnie coś "męskiego" przerzucić)

Ps. gdzie te fotki :o

wkleiłam tylko 1 nowe zdjęcie, ale umieściłam koło wcześniejszych zdjęć. Mam już instrukcję, więc od jutra wklejam bez pomocy meża(to ten wysoki z foto). A co do gotowania, to myslę, że nigdy nie polubię pichcenia. Dla mnie to strata czasu.

Jest mi bardzo przyjemnie, że podoba Ci się mój projekt. Jesteś pierwszą osobą, która pochwaliła nasz wybór. :)

Martwię się tylko kosztami dachu... :(

Cieszę się też, że podoba Ci się mój dziennik :D :D

Dzięki

Zaba_gonia może ktoś jeszcze by pochwalil ale link podany w pierwszym poście w dzienniku sie nie otwiera przynajmniej u mnie :roll: a nie wszystkim chce sie szukac projektu :oops: Może wklej jeszcze raz link do projektu :roll: a może projekt :roll: :oops: :-?

Postaram się wleić nasz projekt, ale dzisiaj już nie dam rady...Nie wiedziałam, że link się nie otwiera. Dzięki :D