andrzejka 23.05.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Zaba_gonia jak ci przeszedl ten wstyd przy targowaniu sie Może i ja dam radę się przemóc Jak narazie to wolę przeplacić niż prosić o rabat- po prostu nie przechodzi mi to przez usta Dobrze, że mój mąż nie ma przy tym oporów bo cienko by ta nasza budowa wyglądala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2005 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jest mi bardzo przyjemnie, że podoba Ci się mój projekt. Jesteś pierwszą osobą, która pochwaliła nasz wybór. Martwię się tylko kosztami dachu... Cieszę się też, że podoba Ci się mój dziennik Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jest mi bardzo przyjemnie, że podoba Ci się mój projekt. Jesteś pierwszą osobą, która pochwaliła nasz wybór. Martwię się tylko kosztami dachu... Cieszę się też, że podoba Ci się mój dziennik Dzięki Zaba_gonia może ktoś jeszcze by pochwalil ale link podany w pierwszym poście w dzienniku sie nie otwiera przynajmniej u mnie a nie wszystkim chce sie szukac projektu Może wklej jeszcze raz link do projektu a może projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2005 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Zaba_gonia jak ci przeszedl ten wstyd przy targowaniu sie Może i ja dam radę się przemóc Jak narazie to wolę przeplacić niż prosić o rabat- po prostu nie przechodzi mi to przez usta Dobrze, że mój mąż nie ma przy tym oporów bo cienko by ta nasza budowa wyglądala Spróbuj, najwyżej się nie uda. Przecież nic nie tracisz. Najlepiej bądż bez męża, zażartuj kokieteryjnie np. jaki dostanę rabat i dlaczego taki mały? Albo: ile to będzie kosztowało i dlaczego tak dużo? Zawsze udaj bardzo zaskoczoną i zmartw się, że nie miałaś pojęcia, że aż tyle. I koniecznie bądż uśmiechnięta . Warunkiem powodzenia jest to, że sprzedawcą jest mężczyzna. Życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Zaba_gonia jak ci przeszedl ten wstyd przy targowaniu sie Może i ja dam radę się przemóc Jak narazie to wolę przeplacić niż prosić o rabat- po prostu nie przechodzi mi to przez usta Dobrze, że mój mąż nie ma przy tym oporów bo cienko by ta nasza budowa wyglądala Spróbuj, najwyżej się nie uda. Przecież nic nie tracisz. Najlepiej bądż bez męża, zażartuj kokieteryjnie np. jaki dostanę rabat i dlaczego taki mały? Albo: ile to będzie kosztowało i dlaczego tak dużo? Zawsze udaj bardzo zaskoczoną i zmartw się, że nie miałaś pojęcia, że aż tyle. I koniecznie bądż uśmiechnięta . Warunkiem powodzenia jest to, że sprzedawcą jest mężczyzna. Życzę powodzenia!!! Dzięki Może się kiedyś odważę Najgorszy jest ten pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.05.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ogórkową się nie łam - nobody is perfect Z resztą gotowanie w nowym domku - to dopiero będzie frajda i nic się na pewno nie rozgotuje. Swoją drogą ja to się zastanawiam, jak my babki dajemy radę - prowadzenie domu, praca i jeszcze walka na budowie (bo odnoszę wrażenie, ze przyjnajmniej u mnie równouprawnienie jest tylko tam gdzie można na mnie coś "męskiego" przerzucić) Ps. gdzie te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 U mnie też była dzisiaj ogórkowa, moja się nie rozgotowała Funia mi chyba nawet nowy dom i piekna kuchnia nie pomogą w gotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.05.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Za to na pewno masz inne talenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wbijanie gwoździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2005 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ogórkową się nie łam - nobody is perfect Z resztą gotowanie w nowym domku - to dopiero będzie frajda i nic się na pewno nie rozgotuje. Swoją drogą ja to się zastanawiam, jak my babki dajemy radę - prowadzenie domu, praca i jeszcze walka na budowie (bo odnoszę wrażenie, ze przyjnajmniej u mnie równouprawnienie jest tylko tam gdzie można na mnie coś "męskiego" przerzucić) Ps. gdzie te fotki wkleiłam tylko 1 nowe zdjęcie, ale umieściłam koło wcześniejszych zdjęć. Mam już instrukcję, więc od jutra wklejam bez pomocy meża(to ten wysoki z foto). A co do gotowania, to myslę, że nigdy nie polubię pichcenia. Dla mnie to strata czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2005 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 U mnie też była dzisiaj ogórkowa, moja się nie rozgotowała Funia mi chyba nawet nowy dom i piekna kuchnia nie pomogą w gotowaniu mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Z tym gotowanie mam to samo ale cóż czasami trzeba niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witam w klubie marnie gotujących żon Ewentualnie nie lubiejących gotować Chociaż ja lubię ale malo co mi dobrze wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2005 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 U mnie też była dzisiaj ogórkowa, moja się nie rozgotowała Funia mi chyba nawet nowy dom i piekna kuchnia nie pomogą w gotowaniu Aga witaj w klubie kobiet, które nie lubią gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ja nie lubię gotować bbbbbrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2005 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jak mi miło!!! Myślałam, że tylko ja cierię w kuchni, a Wy też cierpicie!!!Już myślałam, że ze mną cośnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 U mnie też była dzisiaj ogórkowa, moja się nie rozgotowała Funia mi chyba nawet nowy dom i piekna kuchnia nie pomogą w gotowaniu Aga witaj w klubie kobiet, które nie lubią gotować Dzięki, jak miło że nie jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jak mi miło!!! Myślałam, że tylko ja cierię w kuchni, a Wy też cierpicie!!!Już myślałam, że ze mną cośnie tak Prosze jak się zgadzamy nawet piszemy jednocześnie na ten sam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2005 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Aga, gdybym nie miała dzieci, to na pewno bym coś kombinowała, żeby nie gotować. Najgorsze, że mój starszy syn (dzisiaj skończył 14 lat) cały czas jest głodny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2005 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jest mi bardzo przyjemnie, że podoba Ci się mój projekt. Jesteś pierwszą osobą, która pochwaliła nasz wybór. Martwię się tylko kosztami dachu... Cieszę się też, że podoba Ci się mój dziennik Dzięki Zaba_gonia może ktoś jeszcze by pochwalil ale link podany w pierwszym poście w dzienniku sie nie otwiera przynajmniej u mnie a nie wszystkim chce sie szukac projektu Może wklej jeszcze raz link do projektu a może projekt Postaram się wleić nasz projekt, ale dzisiaj już nie dam rady...Nie wiedziałam, że link się nie otwiera. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts