Aggi 25.05.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Żaba - ale ładna ta Twoja Zosia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.05.2005 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Żaba - ale ładna ta Twoja Zosia! Dzięki, boję się tylko, że po przeróbkach może juz tak nie wyglądać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.05.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Napisalam posta, ze sliczna ta Twoja ZOSIA, nawet go wyslalam... tylko nie wiem gdzie Gdyby go ktos znalazl, prosze o wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.05.2005 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Napisalam posta, ze sliczna ta Twoja ZOSIA, nawet go wyslalam... tylko nie wiem gdzie Gdyby go ktos znalazl, prosze o wiadomosc jest w moich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ciekawe czy u kogoś z Was budowano fundamenty aż 2 MIESIĄCE!!! Nie chciałabym dolewać oliwy do ognia, ale u nas zajeło to 2 tygodnie. Nie przejmuj się na pewno nadgonisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.05.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ciekawe czy u kogoś z Was budowano fundamenty aż 2 MIESIĄCE!!! Nie chciałabym dolewać oliwy do ognia, ale u nas zajeło to 2 tygodnie. Nie przejmuj się na pewno nadgonisz . wykonawca twierdzi, że beton musi wysychać ok 2 tyg., że nie można się spieszyć.....Cos mi się wydaje, że wpuszcza mnie w maliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 GRATULUJE pieknego stanu zero czekma na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.05.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Żaba! Do klubu niegotujących się dopisuję A poza tym, miło przeczytać, że idziemy równiutko - u mnie też na ruinie grobowca zero osiągnięte Wypijam toast za Twoje i moje powodzenie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.05.2005 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Żaba! Do klubu niegotujących się dopisuję A poza tym, miło przeczytać, że idziemy równiutko - u mnie też na ruinie grobowca zero osiągnięte Wypijam toast za Twoje i moje powodzenie!!!!!!! Dzięki! Tylko, że u Ciebie nie trwało to aż tak długo....Pewnie będzie tak, że Twój dom będzie przykryty dachem, a u mnie będą lać stropy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Może i niedługo, ale za to dwa razy A zatem, licząc te dwa razy jako raz, to budujemy od września 2004 ten fundament. Jeśli więc u nas dalej będzie szło tym trybem (tfu, tfu, tfu), to wróżę Ci tryumfujące zwycięstwao w 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.05.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Mi również Zosia do gustu przypadła Uwielbiam takie sielskie klimaty- troczę wiejskiej chałupki, trochę letniska i domostwo na codzień!! Podaj , jeżeli możesz wielkość pani Zosi.( Chyba się kobieta nie obrazi)...Zejście do salonu REWELACJA! Ciekawam jaką koncepcję wykończeniową owego łuku planujecie??/ Po za tym fundamęcik pierwsza klasa , wyleweczka gładka jak lodowisko( gdyby nie zieleń w terenie możnaby się pomylić} A koszty...Czas..,jak to się ma do wielu..wielu szczęśliwych lat spędzonych w domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.05.2005 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Mi również Zosia do gustu przypadła Uwielbiam takie sielskie klimaty- troczę wiejskiej chałupki, trochę letniska i domostwo na codzień!! Podaj , jeżeli możesz wielkość pani Zosi.( Chyba się kobieta nie obrazi)...Zejście do salonu REWELACJA! Ciekawam jaką koncepcję wykończeniową owego łuku planujecie??/ Po za tym fundamęcik pierwsza klasa , wyleweczka gładka jak lodowisko( gdyby nie zieleń w terenie możnaby się pomylić} A koszty...Czas..,jak to się ma do wielu..wielu szczęśliwych lat spędzonych w domku?? Już podaję Po zmianach ma 152m2 plus garaż 28m2, a zatem pow. całkowita to 183 m2. Na górze tylko 40 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.05.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Żabo, mnie stan zerowy kosztował prawie dokładnie tyle samo... Liczba jakaś magiczna te 31, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.05.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Żaba - śliczności ten fundamencik! I za pierwszym razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.06.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Zebys sie nie wazyla uwierzyc, ze "wam zawsze wiatr w oczy", taka wiara jest szkodliwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.06.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Super, tylko według mnie zbyt agresywna jesteś (akcja z sąsiadem). Po pierwsze zlość piękności szkodzi a po drugie to szanuj zdrowie - musisz go przeciez mieć na tyle dużo, coby je powoli tracić na wykończeniówce ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No fajny ten fundamecik I sąsiad wygładzony, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.06.2005 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Super, tylko według mnie zbyt agresywna jesteś (akcja z sąsiadem). Po pierwsze zlość piękności szkodzi a po drugie to szanuj zdrowie - musisz go przeciez mieć na tyle dużo, coby je powoli tracić na wykończeniówce ;P Naprawdę uważasz, że jestem trochę agresywna? A może żartowałeś.. . Znajomi twierdzą, że jestem bardzo pogodna .Co nie znaczy, że nie potrafię być asertywna. Ciekawe, czy zachował byś spokój w takiej sytuacji? A teraz biegnę czytać Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.06.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Zaba - nie mam dziennika - kasy niet - budowy niet - przynajmniej na razie Teraz pielęgnujemy tylko ziemię, na której w przyszłości stanie mały, skromny, domek Moja uwaga tyczyła sie głównie tego, aby oszczedzać zdrowie, przyda się na kolejne etapy budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.06.2005 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No fajny ten fundamecik I sąsiad wygładzony, super! Dzięki!! Sąsiad może i wygładzony, ale jakoś nie pali się do przastawienia tego płota. Pożyjemy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts