Aggi 12.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Żaba, czemuś smutna dziewczyno?! Jeśli to zwykły dół inwestorski, to spieszę pocieszyć Cię, że z niego wychodzi się w miarę wznoszenia ścian. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.06.2005 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Żaba, czemuś smutna dziewczyno?! Jeśli to zwykły dół inwestorski, to spieszę pocieszyć Cię, że z niego wychodzi się w miarę wznoszenia ścian. Buziaki! Dzięki za dobre słowo Dobra i mądra kobieto buzieńka na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.06.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 ... i na dzień dobry Poniedziałek ! Hurraaaa! Kolejny dzień zarabiania na inwestycje! Żaba - wylazłaś już troszeczkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.06.2005 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 ... i na dzień dobry Poniedziałek ! Hurraaaa! Kolejny dzień zarabiania na inwestycje! Żaba - wylazłaś już troszeczkę??? Ściany rosną, to i humor się poprawia, chociaż męczy mnie ten upał wczoraj czekałam na dostawę na budowie, to myślałam, że padnę, nie wspominając o spieczonych barkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.06.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Na razie nie ma co się martwić i zakładać, ze fachowcy coś spartaczą. Pewnie będzie ok. Co do fotek - to są niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.06.2005 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Na razie nie ma co się martwić i zakładać, ze fachowcy coś spartaczą. Pewnie będzie ok. Co do fotek - to są niezbędne Właśnie u Aggi się pomylili..... Muszę byc czujna. Fotki zamieszczę jak ściany trochę urosną..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Strasznie mnie rozśmieszyłaś tymi rozważaniami jak się nasi kochani wykonawcy mordują w tym upale na naszych budowach Bo ja mniej więcej w tym samym czasie refleksję miałam następującą: szczęściarze! Opalają im się samoczynnie torsy na słoneczku, muskulatura im się wyrabia, a ja tu siedzę sflaczała i blada pod klimatyzatorem i oczy mnie szczypią od monitora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.06.2005 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Strasznie mnie rozśmieszyłaś tymi rozważaniami jak się nasi kochani wykonawcy mordują w tym upale na naszych budowach Bo ja mniej więcej w tym samym czasie refleksję miałam następującą: szczęściarze! Opalają im się samoczynnie torsy na słoneczku, muskulatura im się wyrabia, a ja tu siedzę sflaczała i blada pod klimatyzatorem i oczy mnie szczypią od monitora... Pewnie uwielbiasz słońce, opalanie, upały... Bo moje poglądy na temat lata są bardzo niepopularne, nie lubię zbyt wysokich temperatur. Tracę energię życiową, jestem senna i musieliby mi dopłacić, gdybym musiała jechać do ciepłych krajów. A jak jest chłodno i rześko, to mogę góry przenosić, nie przeszkadza mi też deszcz... Dlatego współczuję budowlańcom.... Może gdybym pracowała za biurkiem, zmieniłabym pogląd na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.06.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Właśnie nie. Najlepiej funkconuję w temperaturze 16 - 23 st C. Też chowam się przed słońcem. Niemniej jednak nie lubię być blada, a nie wytrzymując na słońcu w kałuży własnego potu - załatwiam to w solarium i mam z głowy. Ale tego akurat dnia jakoś mi się zatęskniło za wolnością na budowie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.06.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 No tak, to znowu ja Po pierwsze - witaj FORUMOWICZKO!!!!! (zdążyłam pierwsza z gratulacjami ) A co do spiżarni - czyżby się chłopakom rozumki przegrzały od tego gorąca?! Ale będa mieli miny w poniedziałek, jak zobaczą, że ktoś zdemontował ich piątkowe dzieło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.06.2005 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 No tak, to znowu ja Po pierwsze - witaj FORUMOWICZKO!!!!! (zdążyłam pierwsza z gratulacjami ) A co do spiżarni - czyżby się chłopakom rozumki przegrzały od tego gorąca?! Ale będa mieli miny w poniedziałek, jak zobaczą, że ktoś zdemontował ich piątkowe dzieło... Fajne z nich chłopaki, jeden z nich kopał piłkę w druzynie mojego taty! Myślę, że poproszę ich, żeby zagladali od czasu do czasu na projekt, zanim coś wymurują...Ale przy drugiej takiej wpadce, nie będę już taka uprzejma Fajnie mi się z Tobą rozmawia, pokaż się na jakimś zdjęciu..please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Żabko, głowa do góry Tak bez wpadek chciałabyś budować? A swoją drogą, fajnie musi się rozmontowywać ściany.... Moi budowlańcy też burzyli ściankę, tyle że miałam więcej szczęścia i przyszliśmy jeszcze podczas ich obecności i oni to robili, nie my No i gratulacje FORUMOMICZA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.06.2005 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Żabko, głowa do góry Tak bez wpadek chciałabyś budować? A swoją drogą, fajnie musi się rozmontowywać ściany.... Moi budowlańcy też burzyli ściankę, tyle że miałam więcej szczęścia i przyszliśmy jeszcze podczas ich obecności i oni to robili, nie my No i gratulacje FORUMOMICZA! Witam! Jeszcze Ciebie u mnie nie było! Gdzie Twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Gratulacje z racji AWANSU!!! A apropo's ścianki spiżarniowej - może zamurowali tam jakąś wrogą istotę!!.....A o czym byś pisała jakby wrażeń nie dostarczali ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.06.2005 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Gratulacje z racji AWANSU!!! A apropo's ścianki spiżarniowej - może zamurowali tam jakąś wrogą istotę!!..... A o czym byś pisała jakby wrażeń nie dostarczali ??? Zeby tylko takie wpadki były.... A tak na marginesie, umieść pod swoimi postami: mój dziennik i komentarze, bo mam problem ze znalezieniem twojego dziennika (pewnie nie tylko ja...) Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Bardzo sympatycznie się Twój dziennik rozwija. Obecnie wygląda to tak, że pokonałąś wszystkie przeszkody i pędzisz beztrosko do upragnionego celu czego Ci/Wam oczywiście życzę. A teraz stoję w kuchni i sprawdzam wysokość parapetu, okno jest od wschodu Czy uwzględniłąć w pomiarze przyszłą posadzkę, izolacje i ocieplenie? Pewnie tak, ale pytam na wszelki wypadek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.06.2005 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Bardzo sympatycznie się Twój dziennik rozwija. Obecnie wygląda to tak, że pokonałąś wszystkie przeszkody i pędzisz beztrosko do upragnionego celu czego Ci/Wam oczywiście życzę. A teraz stoję w kuchni i sprawdzam wysokość parapetu, okno jest od wschodu Czy uwzględniłąć w pomiarze przyszłą posadzkę, izolacje i ocieplenie? Pewnie tak, ale pytam na wszelki wypadek. Pozdrawiam Rozumie się.. Z tego co mówią, to jakieś 15 cm Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Zaba_gonia jednym slowen inwestorska czujność uratowala was przed koniecznością późniejszego rozbijania ścianki I się mury pna do góry Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 18.06.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Witam! Jeszcze Ciebie u mnie nie było! Gdzie Twój dziennik? Ja z tych niepiśmiennych Ale za to czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Piękniście wyglądasz w swojej kuchni ...I to zachodzące słoneczko takiej pięknej barwy nadało "Żabce" wcale nie zielonkawa ta Nasza Żabusia... Nie wiem o której zdjątko było robione ale PAMIĘTAJ!!! O tej porze do kuchni ...i najlepiej z koleżanką " lubianą " inaczej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts