Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE do dziennika ŻABY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... i na dzień dobry :D :D

Poniedziałek ! Hurraaaa! Kolejny dzień zarabiania na inwestycje!

Żaba - wylazłaś już troszeczkę???

Ściany rosną, to i humor się poprawia, chociaż męczy mnie ten upał :oops:

wczoraj czekałam na dostawę na budowie, to myślałam, że padnę, nie wspominając o spieczonych barkach..

Strasznie mnie rozśmieszyłaś tymi rozważaniami jak się nasi kochani wykonawcy mordują w tym upale na naszych budowach :D Bo ja mniej więcej w tym samym czasie refleksję miałam następującą: szczęściarze! Opalają im się samoczynnie torsy na słoneczku, muskulatura im się wyrabia, a ja tu siedzę sflaczała i blada pod klimatyzatorem i oczy mnie szczypią od monitora... :wink:

Strasznie mnie rozśmieszyłaś tymi rozważaniami jak się nasi kochani wykonawcy mordują w tym upale na naszych budowach :D Bo ja mniej więcej w tym samym czasie refleksję miałam następującą: szczęściarze! Opalają im się samoczynnie torsy na słoneczku, muskulatura im się wyrabia, a ja tu siedzę sflaczała i blada pod klimatyzatorem i oczy mnie szczypią od monitora... :wink:

Pewnie uwielbiasz słońce, opalanie, upały... 8)

Bo moje poglądy na temat lata są bardzo niepopularne, nie lubię zbyt wysokich temperatur. Tracę energię życiową, jestem senna i musieliby mi dopłacić, gdybym musiała jechać do ciepłych krajów. A jak jest chłodno i rześko, to mogę góry przenosić, nie przeszkadza mi też deszcz...

Dlatego współczuję budowlańcom....

Może gdybym pracowała za biurkiem, zmieniłabym pogląd na ten temat.

Właśnie nie. Najlepiej funkconuję w temperaturze 16 - 23 st C. Też chowam się przed słońcem. Niemniej jednak nie lubię być blada, a nie wytrzymując na słońcu w kałuży własnego potu - załatwiam to w solarium i mam z głowy. Ale tego akurat dnia jakoś mi się zatęskniło za wolnością na budowie .. :wink:

No tak, to znowu ja :oops:

Po pierwsze - witaj FORUMOWICZKO!!!!! :D :D :D (zdążyłam pierwsza z gratulacjami :wink: :wink: :wink: )

A co do spiżarni - czyżby się chłopakom rozumki przegrzały od tego gorąca?! :wink: Ale będa mieli miny w poniedziałek, jak zobaczą, że ktoś zdemontował ich piątkowe dzieło... 8)

Fajne z nich chłopaki, jeden z nich kopał piłkę w druzynie mojego taty! Myślę, że poproszę ich, żeby zagladali od czasu do czasu na projekt, zanim coś wymurują...Ale przy drugiej takiej wpadce, nie będę już taka uprzejma :evil:

Fajnie mi się z Tobą rozmawia, pokaż się na jakimś zdjęciu..please :D

Żabko, głowa do góry :) Tak bez wpadek chciałabyś budować? :lol:

A swoją drogą, fajnie musi się rozmontowywać ściany....

Moi budowlańcy też burzyli ściankę, tyle że miałam więcej szczęścia i przyszliśmy jeszcze podczas ich obecności i oni to robili, nie my :wink:

No i gratulacje FORUMOMICZA!

Żabko, głowa do góry :) Tak bez wpadek chciałabyś budować? :lol:

A swoją drogą, fajnie musi się rozmontowywać ściany....

Moi budowlańcy też burzyli ściankę, tyle że miałam więcej szczęścia i przyszliśmy jeszcze podczas ich obecności i oni to robili, nie my :wink:

No i gratulacje FORUMOMICZA!

Witam! :D

Jeszcze Ciebie u mnie nie było! Gdzie Twój dziennik?

Gratulacje z racji AWANSU!!! A apropo's ścianki spiżarniowej - może zamurowali tam jakąś wrogą istotę!!.....

A o czym byś pisała jakby wrażeń nie dostarczali ???

Zeby tylko takie wpadki były....

A tak na marginesie, umieść pod swoimi postami: mój dziennik

i komentarze, bo mam problem ze znalezieniem twojego dziennika (pewnie nie tylko ja...)

Bużka :D

Bardzo sympatycznie się Twój dziennik rozwija. Obecnie wygląda to tak, że pokonałąś wszystkie przeszkody i pędzisz beztrosko do upragnionego celu czego Ci/Wam oczywiście życzę.

A teraz stoję w kuchni i sprawdzam wysokość parapetu, okno jest od wschodu
Czy uwzględniłąć w pomiarze przyszłą posadzkę, izolacje i ocieplenie? Pewnie tak, ale pytam na wszelki wypadek.

Pozdrawiam

Bardzo sympatycznie się Twój dziennik rozwija. Obecnie wygląda to tak, że pokonałąś wszystkie przeszkody i pędzisz beztrosko do upragnionego celu czego Ci/Wam oczywiście życzę.

A teraz stoję w kuchni i sprawdzam wysokość parapetu, okno jest od wschodu
Czy uwzględniłąć w pomiarze przyszłą posadzkę, izolacje i ocieplenie? Pewnie tak, ale pytam na wszelki wypadek.

Pozdrawiam

Rozumie się.. :D

Z tego co mówią, to jakieś 15 cm

Również pozdrawiam :lol: