Aggi 18.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 O Żaba - jakie fajne zdjęcie. Też sobie takie zrobię! Ale ładnie Ci te ściany lepią.... Znajomo to wszystko wygląda, bo u nas też część domu trzeba będzie podsypać, ściana fundamentowa wystaje identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.06.2005 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Piękniście wyglądasz w swojej kuchni ...I to zachodzące słoneczko takiej pięknej barwy nadało "Żabce" wcale nie zielonkawa ta Nasza Żabusia... Nie wiem o której zdjątko było robione ale PAMIĘTAJ!!! O tej porze do kuchni ...i najlepiej z koleżanką " lubianą " inaczej..... Zdjęcie faktycznie robione było wieczorkiem... A co do mojej barwy, to latem moje melanocyty pracują jak oszalałe...i szybko brązowieję Natomiast Al(fredko) "z koleżanką lubianą inaczej..." ???? czy chodzi o pieczenie ciasta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 z "koleżanką lubianą inaczej" tzn. taką którą utrzymujemy kontakty ,ale w czasie wizyty owej..ukradkim spoglądamy na zegarek... Jest to osobnik niby życzliwy , ale wytwale wyczekujący na nasze podknięcia , gorsze samopoczucie , lub nie najlepszy wygląd... Myślę że każda z nas ma takową w pobliżu A ty poprostu CUDNIE wyglądasz w tym zachodzącym światełku.... Do twarzy Ci w nowym domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.06.2005 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 z "koleżanką lubianą inaczej" tzn. taką którą utrzymujemy kontakty ,ale w czasie wizyty owej..ukradkim spoglądamy na zegarek... Jest to osobnik niby życzliwy , ale wytwale wyczekujący na nasze podknięcia , gorsze samopoczucie , lub nie najlepszy wygląd... Myślę że każda z nas ma takową w pobliżu A ty poprostu CUDNIE wyglądasz w tym zachodzącym światełku.... Do twarzy Ci w nowym domku!!! Rozumię już teraz! . Rzeczywiście kilka moich koleżanek zakwalifikowałabym do tej kategorii.... Jeżeli piszesz, że do twarzy mi w nowym domku, to nie mam innego wyjścia. MUSZĘ zbudować!! Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.06.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Kocisko śliczne. Chciałabym mieć kilka kotów ( jest szansa, że się uda ) i wtedy niezaleznie od ich płci nazywałyby się tak jak koledzy Mikołajka z książki Sempe i Gościnny: Euzebiusz, Rufus, Kleofas, Maksencjusz, Gotfryd , Alcest i Ananiasz. Słabo Cię widać na tych zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2005 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Kocisko śliczne. Chciałabym mieć kilka kotów ( jest szansa, że się uda ) i wtedy niezaleznie od ich płci nazywałyby się tak jak koledzy Mikołajka z książki Sempe i Gościnny: Euzebiusz, Rufus, Kleofas, Maksencjusz, Gotfryd , Alcest i Ananiasz. Słabo Cię widać na tych zdjęciach Chciałabym usłyszeć jak wymawiasz te imiona Szczególnie, Maksencjusz i Alcest - mozna połamać sobie jezyk A co do zdjęc, to celowo są niewyraźne, co by nie widać było zmarszczek... Pozdrawiam Kochana Oleńko! Siedzimy sobie z Mateńka i Tatusiem i rozmawiamy o Tobie, Tomku i Jarku. Życzymy udanego pobytu w sanatorium. Ucałowania! i pozdrowienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.06.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 No to może z Maksencjusza i Alcesta zrezygnuję Ale Euzebiusz!!! Wymarzone imię dla kota (lub kotki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Idziesz Żabko jak burza z budową, jeśli chodzi o dachówkę to nie powiem Ci jaka jest najlepsza, bo wg mnie nie ma takiej. Ja wybrałem cementowy Euronit i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Jak narazie nie ma na niej zielonego nalotu (czyli glonów), a domek stoi między dwoma lipami. Jedyne miejscie gdzie zauważyłe lekkie zazielenienie to tam gdzie dachówka była cięta. Aha... dach ma dwa lata.pozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2005 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Idziesz Żabko jak burza z budową, jeśli chodzi o dachówkę to nie powiem Ci jaka jest najlepsza, bo wg mnie nie ma takiej. Ja wybrałem cementowy Euronit i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Jak narazie nie ma na niej zielonego nalotu (czyli glonów), a domek stoi między dwoma lipami. Jedyne miejscie gdzie zauważyłe lekkie zazielenienie to tam gdzie dachówka była cięta. Aha... dach ma dwa lata. pozdr m. Dzieki, mój szef też mówił, ze Euronit jest dobry, wspominał też Braasa. Jestem pod wrazeniem Twoich umiejętnosci budowlanych!!! Czytam i ogladam regularnie Twój dziennik, tylko nie miałam śmiałości komentować... , od kiedy jestes MODERATOREM!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Dzieki, mój szef też mówił, ze Euronit jest dobry, wspominał też Braasa. Jestem pod wrazeniem Twoich umiejętnosci budowlanych!!! Czytam i ogladam regularnie Twój dziennik, tylko nie miałam śmiałości komentować... , od kiedy jestes MODERATOREM!!! Pozdrawiam Jeśli Twój wybór oscyluje między Euronitem a Brassem to wybieraj tańszą. Ja już byłem zdecydowany na Euronita ale wykonawca miał lepszą cenę na Brassa. Moim zdaniem obie dachówki są tej samej klasy i jakości. Widać to zresztą nawet na Forum, w opiniach zazwyczaj żadna z nich nie jest zdecydowanym liderem jeżeli chodzi o dachówki cementowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Dzieki, mój szef też mówił, ze Euronit jest dobry, wspominał też Braasa. Jestem pod wrazeniem Twoich umiejętnosci budowlanych!!! Czytam i ogladam regularnie Twój dziennik, tylko nie miałam śmiałości komentować... , od kiedy jestes MODERATOREM!!! Pozdrawiam moderowanie nie ma nic do rzeczy... ośmiel się m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.06.2005 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzieki, mój szef też mówił, ze Euronit jest dobry, wspominał też Braasa. Jestem pod wrazeniem Twoich umiejętnosci budowlanych!!! Czytam i ogladam regularnie Twój dziennik, tylko nie miałam śmiałości komentować... , od kiedy jestes MODERATOREM!!! Pozdrawiam moderowanie nie ma nic do rzeczy... ośmiel się m. Przekonałeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.06.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzieki, mój szef też mówił, ze Euronit jest dobry, wspominał też Braasa. Jestem pod wrazeniem Twoich umiejętnosci budowlanych!!! Czytam i ogladam regularnie Twój dziennik, tylko nie miałam śmiałości komentować... , od kiedy jestes MODERATOREM!!! Pozdrawiam moderowanie nie ma nic do rzeczy... ośmiel się m. Przekonałeś mnie Ciesze się że dałaś się przekonać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.06.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Nic się nie przejmuj, czasami cos nie wychodzi a potem znów jest dobrze. Widzę, ze ładnie Wam to idzie i na pewno będzie wszystko o.k.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.06.2005 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Nic się nie przejmuj, czasami cos nie wychodzi a potem znów jest dobrze. Widzę, ze ładnie Wam to idzie i na pewno będzie wszystko o.k. pozdrawiam A czytałaś mój dzisiejszy, uzupełniony post????Na razie nie widać poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ale Żabciu Ci się murarze trafili , jak projektów nie umieją czytać to niech wrócą do szkoły. Ze zdjęcia na którym masz tak nogę uniesioną w górze i to,że znasz metodykę nauki stania na rękach z asekuracją wskazuje,że uczysz w-f. Czy źle mi się kojarzy,że uczysz historii, polskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Poddaję się....nie wiem skąd wziął mi się ten polski i historia . Proszę rozwiej moje wątpliwości bo oszaleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.06.2005 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Poddaję się....nie wiem skąd wziął mi się ten polski i historia . Proszę rozwiej moje wątpliwości bo oszaleję. Dobrze kojarzysz....uczę wf , a polskiego i historii nigdy nie lubiłam.. Pozdrawiam ps. polskiego i historii uczy damiangajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.06.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Rany, dziewczyno, wyluzuj bo Ty zawału dostaniesz zanim się ta budowa na prawdę rozkręci. To że masz kretynów murarzy - się zdarza. Poinformuj Panów, że Twoje kontrole odbiją się na ich wynagrodzeniu, bo jak byś wiedziała, że tak będą pieprzyć to byś za ciężkie pieniądze inspektora na non-stop wzięła. A myślenie też jest płatne i to wysoko. Przed wami jeszcze tysiące decyzji i setki utarczek z wykonawcami - wrzuć na luz i zawsze tak wylawiruj, żeby to ONI mieli zagwozdkę. Dzisiaj każdy Klient jest na wagę złota i trzyma się go wszystkim ręcami. Miałem kilka wyjątków od reguły ale to tylko ją potwierdza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts