amalfi 10.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Będzie na RTLu bezpłatnie. W polskich telewizjach na PPV, będzie też płatna transmisja na stronie Orange.pl Poza tym różnej jakości nieoficjalne transmisje w necie, linki znajdziesz np. na bokser.org w komentarzach. Nie ma na RTL. Ale znalazłam: http://drhtv.tv/pl-live-5463.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.11.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Wie ktoś może, gdzie można zobaczyć tę dzisiejszą walkę? Szkoda, że dopiero teraz zobaczyłam ten wątek Zawsze jest na Ipli Oglądałam, twardy facet z tego Wacha, wytrzymał do końca i wcale nie wyglądał gorzej od Kliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 13.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 stosunek ciosów 264:61 dla KLiczki... z tym, że po takihc bombach jakie obrywał WAch powinien ze 3 razy paść,a ten nie chciał.... Podsumowując: gdyby udało się skrzyżować WAcha z Adamkiem i Szpilką mielibyśmy mistrza świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oslo88 03.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 co myślicie o nadchodzącej walce Gołota - Saleta? czyżby obu panom kończyły się pieniążki, że muszą znowu dać sobie buźki obić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 03.01.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Państwo Gołotowie inwestowali z głową (a mieli na starcie kilka mln dolarów) i braku pieniędzy bym się nie spodziewał. W tym przypadku raczej chodzi o odejście w lepszym stylu, niż po walce z Adamkiem. Gołocie zależy - wystarczy spojrzeć na zdjęcia - tak chudy nie był dawno. Saleta to co innego. Obydwaj mocno po prime, ale chętnie obejrzę Edit: Kiedyś czytałem większy wywiad z Gołotą o inwestowaniu, a tymczasem tylko to: http://www.pb.pl/1268652,104494,golota-lepszy-w-inwestycjach-niz-boksie Edytowane 3 Stycznia 2013 przez gorbag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.01.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Po ostatniej walce Adamka definitywnie przestaję oglądac boks. Te widowiska nie mają już nic wspólnego ze sportem, a na programy rozrywkowe szkoda mi czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek188 13.12.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Kurwa,Antek wymiata-http://m.youtube.com/watch?v=-3QqaDIgQhw ps-na takie walki w ciężkiej czekam od dawna...milego oglądania Edytowane 13 Grudnia 2015 przez jedrek188 dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts